Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganimedddeggg

meska przyjazn to kit

Polecane posty

Gość ganimedddeggg

mam 45 lat i zero doswiadczen z męska przyjaznią, w szkole mi dokuczano bo pochodze z biednej wielodzietnej , wiejskiej rodziny,na studiach to harowalem jak wołi czasu na imprezy nie miałem, zreszta koledzy to byli dla mnie gowniarze wożący się na kasie rodziów-wygłupy i disco było im w głowie.w pracy -wyscig szczurow-mozna mowic tylko o banałach-nic osobistego bo wykorzystaja i zniszczą,ja nie ufam nikomu, jestem kawalerem , z rodzina nie utrzymuje kontaktu-i smiac mi sie chce gdy slysze cos dobrego o meskiej przyjazni, mam dom jednorodzinny, więc sąsiadow nad soba i pod soba nie mam , no i dobrze, chyba umre nie zaznawszy przyjazni ale nie narzekam -śwait to gniazdo zmij, przyjazn , paczka , kumpelstwo, kolezenstwo to dla mnie puste frazesy,

Gość Pyzunia 22 lata
bzdura posłuchał byś co mówią o sobie czasami babskie "przyjaciołki" :D

Gość vigalllollek
hahhhaa, kpisz sobie, ja nie potrzebuje przyjaciól. uwazam ze najwazniejsze w zyciu sa pieniądze-za nie wszystko mozna mieć

Gość vigalllollek
cóz ,wyścig szczurów trwa od kołyski-dlatego przyjazn to martwe pojęcie, wiadomo ze jak masz kase i stanowisko to jestes kims a jak ci się noga powinie-to pustynia towarzyska sie robi