Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fast drink

brzydka ona ładny on

Polecane posty

Gość fast drink

no więc poznałam mężczyznę , ale fizycznie po prostu wyjęty z katalogu dla modeli, nie może wrecz nie podobac sie kobietom do tego na tyle ile dał się poznać - poukładany z normalnym podejściem do życia a ja..no cóż...przy nim wypadam no co tu ukrywać - kiepsko, po prostu jego uroda przytłacza a ja ruda, blada, z dużym nosem czy to ma jakieś szanse?

Gość rzuć ją bo to stara
pewnie nie bo w końcu ten temat dowodzi iż lecisz na wygląd czyli jesteś pusta, czyli on na ciebie nie poleci. kobiety lecą bardziej na wygląd niżfaceci :classic_cool:

Gość fast drink
nie uważam, ze jestem pusta ale w końcu z kimś jesli jesteś to pociąg fizyczny tez musi byc

Gość rzuć ją bo to stara
jeżeli twoim główny problemem jest wygląd i to takim że zaczynasz kręcić dramę na znanym w necie forum dla ludzi niezbyt rozgarniętych :classic_cool: to musisz być pusta :P nie ma innej opcji

Gość fast drink
super, wiec widze, ze niezbyt rozgarnietych jest tu wiecej - łacznie z Tobą może mało przeżyłeś/łaś ale wiem jak bardzo bolą rozstania wiec nic dziwnego, że zastanawam się nad pewnymi aspektami zanim się zaangażuję - a wiem, że może sie to stać