Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka Fiolka 2

Gdzie ładne Tipsy w Krakowie?

Polecane posty

Gość Jolka Fiolka 2

Witam Mamy, może któraś z Was robi/robiła gdzieś w Krakowie tipsy i może polecić salon? Cena obojętna, chcę po prostu mieć ładne, nie łopaty i nie długaśne szpony :-)) dzieki1

Gość ghjvvb
mam taka jedna co robi pieknie! w hucie na mistrzejowicach jak cie interesuje

ja zrobiłam kiedyś ale to bardzo dawno, w studiu Inglot w M1, śliczne były, naprawdę. Idealnie równe, długo się trzymały, ładne i zgrabne Ale teraz chyba już tam nic nie robią, będą otwierać studio Pazoo które jest też w Plazie, ale nie wiem jak wykonują tipsy. Znam za to cenę, ok 150 zł bodajże :-)

Gość Jolka Fiolka 2
interesuje, a jakże a możesz podać jakieś namiary? I cokolwiek o tej osobie :-)

Gość ghjvvb
zajmuje sie tym juz z 8lat, przyjmuje jak jest petla tramwajowa i autobusowa, w salonie fryzjerskim, moge ci podac nr tel ale nie na forum jak cos to podaj meila lub gg, ale naprawde polecam a koszt z tego co pamietam to 100zł wiec spoko

Gość oboziee
ale pseudo reklama! sama pyta, i sama sobie odpisuje szok, jak byś tak dobrze robiła te tipsy to bys nie miała czasu na takie pisanie bzdur-ukrytych reklam- na forum o ciązy! jezuu świat już stanął na głowie zupełnie!

Gość ghjvvb
hehe to nie jest pseudo reklama:P poprostu ta moja znajoma moze sobie nie zyczy zebym podawała jej namiar na kafe...

Gość Stookrotka19
Mi ładnie zrobili w Black Pearl. Zapłaciłam 130 za francuski, ale z tego co wiem opcja jednokolorowa jest za 100 zł.