Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola___lola

ktoś jeszcze ma dzisiaj doła?!

Polecane posty

Gość johny...
ja też troszkę z dolowany.co się lola stało że masz dola?

dobrze zielona, to się chwali... mnie się nawet udawsć, że wszystko jest w porządku nie chce

Gość Tak, ja mam
.

musze byc twardzielka ;) A Ty nie slimacz sie tylko biust w przod,glowa pod chmury i bedzie git :)

Gość Najszybszy w mieście
a ja nie mam doła:) ten poniedziałek jest wsapniały:)

Gość tez mam dola, w zasadzie od
kilku miesiecy. takie przeartosiowanie w zyciu. musze zakonczyc wieloletni jałowy i toksyczny zwiazek a nie umiem

guzik tam, będzie dobrze... i to mówię ja, naczelna optymistka...dotychczas.. normalnie się posypałam na amen

Najszybszy coz takiego milego Cie spotkalo ?Pochwal sie...czuje ze to urlop:D

Gość tez mam dola, w zasadzie od
ja tez udaje. napuchniete od calonocnego płaczu oczy tłumaczę niby alergią, choc nie ejstem na nic uczulona. unbikam ludzi

ja zaraz bede miec dola jak sie nic nie ruszy juz z nudow paznokcie pomalowalam u nog, a trzeba bylo sie wygimnastykowac by hieny z sasiedniego biura sie nie dopatrzyly

jaki urlop? :) po raz pierwszy od niewiadomo kiedy w poniedziałek nie mam kaca:) muszę sobie to zaznaczyc w kalendarzu:)

Tez bierz kredke podmaluj oczka ...wszystko mozna przetrwac :)a czas powoli ale posunie sie do przodu i zasypie te Nasze dolki:)

jak będziecie tą szyszką rzucali w tego nawiedzonego zadowolonego, dajcie znać, z chęcią się przyłączę zielona, mnie to nawet kop dzisiaj nie pomoże... no mówię Ci, porażka

Ty tam, autorko, nie będziesz mieć nic przeciwko jeśli sobie screena zrobię? Temat wybitnie nieerotyczny, a nadal wisi. Oczywiście nie mam nic przeciwko jego vicheniu - mam za to dużo przeciwko zdejmowaniu innych topełów. :) A nawiasem - poczujesz się lepiej, jeśli ktoś cię dzisiaj dobije?

paznokci malować mi się nie chce może zachlać? ale potem faktycznie kac się może przyplątać Qurcze!sama już nie wiem co się ze mną dzieje

se rób...wedle mnie...dzisiaj to ja mam wszystko w nosie... a faktycznie, masz rację, że temat nieerotyczny wybitnie...chociaż ludzie doły miewają z różnych powodów

ja jestem chory?:( no może trochę mam katar, ale to przez to że w sobote na deszczu piłem:(