Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola___lola

ktoś jeszcze ma dzisiaj doła?!

Polecane posty

guliette ja zaproponowalem tobie wyjazd z zyczliwosci i tyle..nie interesuja mnie twoje organy.. no ale spoko.. fajnie mnie podsumowalas...

na żartach się nie znasz :P ale tak na poważnie to skąd w Tobie tyle życzliwości, żeby komuś zupełnie obcemu fundować dosyć drogą przyjemność ? :)

szczegolnie zdolowana.. no widze rozmarzylas sie co..ha fajnie, fajnie.. jezeli on mysli i czuje to samo co ty to powaznie powinniscie sie rozwiesc i byc ze soba.. no ale wiadomo musicie byc tego pewni

poprostu lubie sprawiac dziewczyna przyjemnosc..ha tak powaznie to poprostu mam taki harakter.. ogolem duzo imprezuje itd i naprawde zabranie ciebie na sunrise to dla mnie zaden problem

a jade tam wieksza ekipa wiec napewno bys sie dobrze bawila.. jezeli jestes troche szalona i lubisz sie bawic to napewno bys nie zalowala tego wyjazdu

miło z Twojej strony :) ja cały czas liczę na cud, mianowicie że odezwie się do mnie ktoś w sprawie pracy i spokojnie będę mogła pojechać ;)

nie, nie, nie.. ty masz jechac sie tam bawic.. a nie myslec o problemach.. wiesz jakie mam podejscie.. np jak u ciebie brak pracy.. mozesz sie tym zamartwiac albo nie przejmowac, bo itak ma byc co bedzie. wiec wybierz ta druga opcje.. glowka do gory i usmiechnij sie... bo jak bedziesz taka smutna to cie nie zabiore

:) Też tak myślę, że co ma być to będzie ;) Ale jakoś to wszystko powoli zaczyna mnie przerażać.

Gość trakakakk
julia w tym mieście nie ma pracy ? e tam

Gość trakakakk
co to jest czyma ?

Pierwotny plan był taki, że mieszkam w Poznaniu :P Ale po miesiącu spakowałam manatki i wyjechałam do Wrocławia :D Moją jedyną miłością jest szynszyl, którego kiedyś wywalę przez balkon i zostanę zupełnie sama :O:P

trakakakk co Wy wszyscy macie z tą JULIĄ ja się pytam ?? :D Praca jest - a i owszem. Chętni też są, całkiem sporo ich :P Za granicę? Zastanawiałam się nad tym, ale mam obowiązki. Tzn w chwili obecnej jeden obowiązek. Zwierze.

Gość trakakakk
co do szynszyla proponuje , gdybyś postanowiła skrócić jego szynszylowy żywot , przerobić nacoś praktycznego , typu czapka :P

Poznań nie przemawiał do mnie :) Poza tym problemy z mieszkaniem, facet kompletny dupek :P Teraz się zastanawiam gdzie ja oczy miałam :D Ale mniejsza z tym, Wrocław to jest moje ukochane, wymarzone miasto :)

Gość trakakakk
bo nie wiadomo jak to wymawiać , z angielska czy włoska ? to spolszczenie :P

Gość trakakakk
ty się tu nie uśmiechaj tylko , co z tą pracą ? jak we wrocławiu nie ma to gdzie jest siępytam , wiadomo , że na pierwszej robocie cię okantuja taki los , jak się zakolegujesz i dostaniesz namiary od koleżanek , w końcu jakąs poznasz , to złapiesz coś lepszego

Gość trakakakk
szynszyl jest jak bumerang , raz wyrzucony zawsze wraca , tak ,że ... jesteście skazani na siebie :p

Nie ma takiej opcji nawet, nie oddam go nikomu :P Co do pracy to zobaczymy, wysłałam dzisiaj znowu kilka cv ;) Ostatnio na przykład pewna uprzejma pani zaprosiła mnie na rozmowę tylko po to, żeby mnie uświadomić, że mam marne doświadczenie (23lata i 3 lata pracy, heloł?!) i że w zasadzie to jest bardzo mało prawdopodobne, że ja tą pracę dostanę :D No więc ja sie pytam po kiego grzyba kazała mi przyjeżdżać, co ja się namęczyłam żeby włosy wymodelować :D:O:D