Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaka2929292

wyczulam w jednej piersi jakąś ''kulkę''....

Polecane posty

Gość kakaka2929292

co to może być? pod skórą U GÓRY taka kulka nie mała- moge ją poruszać palcem nie jest tam ''przytwierdzona'' boje sie bardzo dodam ze jestem przed okresem 5dni a wyczulam ją na 8 dni przed. w tej chwili piersi bola mnie jak zawsze przed okresem.

Gość Malutki Ahosiczek
Idz na usg na wszelki wypadek. Albo do twojego ginekologa.

Gość paranoja jest moja
To raczej gruczoły mleczne, ale lepiej iść się przebadać do lekarza.

jesli to nawet nowotwór to napewno nie jest wyrokiem. Wczesnie wykryty jest całkowicie uleczalny warto się zbadać ;)

Gość 45678909876
nic ci nie będzie też to przechodziłąm cała w strachu ze rak zrobiłam badania i nic a kulka w miedzy czasie sama rozeszła się

Gość kakaka2929292
wydaje mi sie ze jeszcze z 3tyg temu nie bylo tej kulki...

Gość żę tak powiem
To mogą być albo gruczoły mleczne albo gruczolakowłókniak. Ja właśnie miałam taką małą kulkę pod skórą, którą mogłam przesuwać i dwóch ginekologów powiedziało że taka budowa, ale na wszelki wypadek wysłali mnie na usg i okazało się że jednak gruczolakowłókniak, którego musiałam wyciąć, także radzę jednak zrobić usg.

Gość 26 lat
czesc. możliwe ze to jest cos "znikajacego" po pewnym czasie,, dlatego poczekaj czy po okresie sie samo nie wchłonie, bo mozliwe ze to tylko jakies hormony Ci buzują :) takze spokojnie jak jestes mołoda przyjmujesz doustna antykoncepcje takie rzeczy moga sie zdarzac. natomiast jeśli Ci nie zniknie (tak było w moim przypadku) spokojnie wybierz sie do lekarza .u mnie była "kulka" w lewej piersi ..dostałam skierowanie na usg, potem biopsja, potem wyciecie i badanie histopatologiczne wykazało ze to gruczolako-włokniak..nic groźnego.. owszem,duzo stersu , latania po lekarzach ale jest wszystko ok od 2 lat.