Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauryn t

sukienka dla osoby puszystej-oceńcie prosze

Polecane posty

Gość asus123
piękna jest

Gość Czekajac na obiad
bardzo ladna....oczywiscie zalezy jaka masz ta puszysta figure, bo waga i wzrost wiele nam nie powiedza, ale jako sukienka bardzo ladna....... jesli krojona na osoby wieksze, powinna ladnie lezec ...

jeśli już się upierasz, przydałby się czarny pasek w talii, żeby zaznaczyć długie nogi jeśli nie masz rumianej buzi to Ok - może być, mnie bardziej pasuje taki kolor do opalonego ciała niż bladzi, bo to wszystko zleje się w jedną całość a zobacz to (pomijam Panią G., kiecka z bolerkiem są ładne): http://www.pudelek.pl/artykul/41834/grycan_i_gasowski_na_planie_swojego_show/

Dokładnie - pasek w talii, czarny może pomóc. Jeśli masz duży biust - lepiej dekolt kopertowy. Sukienka w linku zielona poszerza biodra - nie wiem czy lubisz.

Gość lauryn t
no wlasnie sama nie wiem-mam duzy biut i boje sie ze w tym fasonie wyda sie jeszcze wiekszy A sukienka grycanki piękna....:) dziewczyny a moze doradzicie jakias fajna kiecka, moze widzialyscie cos ciekawego i podpowiecie chcialabym tez chyba nieco ukryc ramiona wiec takie bez rekawów raczej odpadaja

Gość bhamber
Puszyste to są koty...

No to masz kompleksy takie jak ja..... Ramiona możesz odsłonić (tzn sukienka bez rękawków) ale nie na cienkich ramiączkach. Taka własnie kopertowa - z dekoltem. Ta różowa raczej powiększy Ci biust... i będzie Ci gorąco....No więc uparłabym się przy tym kopertowym rozwiązaniu ewentualnie coś lejącego od góry,żeby miekko układało się na biuście.Sukkienka na równi z kolane albo ciut za.Jezeli jesteś klepsydrą to fason ołówka albo prosty.... zero falban. Osobiście dobrze czułabym się w brązie, granacie i szarości - to mój hit.I wtedy wszystko szare tylko w różnych odcieniach.

ta co pokazałaś powinna być ok.....jeżeli ramiączka są dobrze zrobioneżeby bułek nie pokazywać.

Gość lauryn t
Desdemona, dzięki za rady:) w ogole mam kompleksy , po drugiej ciazy nie moge zgubic kilogramow a tu wesele za pasem...ehhh

Gość lauryn t
mumi, ale obawiam sie ze taki rodzaj materiału wydobywa kazda faldke, kazda wypukłosc no i bede swiadkowa wiec taki fason z kieszkonkami to chyba nie bardzo, chcialabym cos bardziej eleganckiego i typowon weselnego:)

a i majtki wyszczuplające sobie kup. Tylko nie takie grube beżowe, bo nie będziesz mogła oddychac, tylko takie wysokie ze słiskiego materiału

Gość lauryn t
jejku Desdemona, dzięki kobieto kochana:):) cudne te kiecki, zaraz sobie poogladam dokladnie tylko moje dwie gwiazdy ujarzmie:D dziękuje Ci bardzo za pomoc :)

ja bym chyba postawiła na tą sawkę ( beżowa) bo widziałam na żywo tej firmy kieckę i była super odszyta. Poza tym ubierzesz ją też na inne okazje, np wigilię i tym podobne. Sama mam na nią ochotę.

Gość lauryn t
mam sklep sawki u siebie w miescie, przejde sie i zobacze czy maja ten model

http://allegro.pl/sukienka-wizytowa-rozm-44-46-48-50-i2507107606.html zobacz- dekolt - ideał rękawek jest - zwiewny sprawia wrażenie drogiego;) lekkiego:) długość idealna do tego naszyjnik jak na zdjęciu albo wisior - długi,żeby Cię wysmuklił z butami możesz zaszaleć albo przeciwnie na brzuchu marszczenie - resztę zamaskują majtki. Ja bym weszła na stronę sawki i zapytała gdzie w okolicy mają sklep. Pojechała i zobaczyła te kiecki. Jak pisałam, widziałam jedną i się zakochałam ale była czerwona a ja wolę bezpieczne kolory. Rewelacyjnie odszyta.Polska solidna firma. Pisze Ci co ja bym wzięła pod uwagę dla siebie.

Gość grubaska co chce schudnac.
autorko ja Ci powiem, ze przy puszystej figurze nie dla nas zamawianie na allgro. My musimy przymierzyc, zobaczyc jak lezy. Jesli dziewczyny sa chudziutkie to om bedzie pasowac, a u nas taka loteriaa, moze bedzie pasowac, moze nie. lepiej poszukaj w sklepie czegos.

Gość jdhsjgsyfg
wszystkie te sukienki niby dla puszystych, a modelki chude:D ciekawa jak grubaska wyglądałaby w nich ;]

Gość lauryn t
dzieki dziewczyny za rady:)