Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiakx33

asymetria piersi

Polecane posty

Gość Misiakx33

Cześć , mam 14 lat i mam asymetrie piersi . Czy można to jakoś zmienić ? Nie wiem co mam robic , mam nadzieje ze wy mi pomozecie . Nikt o tym nie wie , nikomu tego nie mówie , boje sie reakcji i ciężko mi o tym mówić , nie mam odwagi . Nie zrobie przeciez operacji plastycznej ... Ani tego typu rzeczy . Czy piersi kiedyś ukształtują sie do normalnego kształtu ?

Gość no sugar and no salt
nie ma chyba żadnej kobiety na świecie, no może poza tymi napompowanymi sylikonem, która miałaby obie piersi identyczne

Ja mam obie takie same. Bez przesady. Zdarzaja sie kobiety ktore maja identyczne.

żelka -> może mi powiesz, że uszy też masz identyczne? :p może nie masz widocznej różnicy w piersiach ale uwierz mi są róże matko, skąd ja to wiem, przecież cię nie widzę nie? :p :)

żelka > ale kto się ciebie czepia? uwierz mi nikt nie ma identycznych piersi. tak już jest. u jednych widać to bardziej u innych mniej. i nie czepiam się ciebie tak już jest

Gość popieram poprzedniczki
Tak, w Twoim wieku jeszcze piersi mogą zmienić kształt i rozmiar autorko, więc spokojnie. A co do asymetrii, to dla mnie osobiście nie stanowi żadnego problemu to, że piersi się różnią od siebie. A biustonosz dobieram zawsze do większej, na mniejszej zwykle trochę odstaje.

Spoko. Moim zdaniem żeby dziewczyna nie miala kompleksow, to poki ma 14 lat moze jakos temu zaradzic, jezeli oczywiscie ta asymetria jest duza.

Gość popieram poprzedniczki
żelka 21, ale co Ty proponujesz, żeby "zaradzić"? Bo ja nie rozumiem.

może- jednostajnie nieprzerwane masowanie piersi przez osobnika płci przeciwnej? :p :))

może nie pomoże, ale nigdy nie zaszkodzi :)