Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Praca Dodatkowa Wawa

Praca dodatkowa WARSZAWA- jaka??

Polecane posty

Mam już jedną na etat, pracuję po 12h, więc zazwyczaj mam dodatkowo jakiś dzień wolny w tygodniu, co drugi weekend, nie mam nastu lat więc chciałabym, by to było coś co mogłabym wpisać sobie bez wstydu w CV i przy okazji się czegoś nauczyć, ale to raczej mało realne. Już nawet myślałam o Call center, ale tam trzeba być minimum 3 razy w tygodniu, a niestety nie mam takiej mozliwości no i nie oszukujmy się pracując po 12h czasem chciałabym mieć wolny. Niestety potrzebuję gotówki :(

niestety nie mam żadnego spacjalnego fachu w rękach, nie robię projektów graficznych ani tym podobnych :(

podnoszę :(

Gość okkraglinkaa
zajmij się sprzedażą przez internet. kokosów miec z tego nie będziesz, ale liźniesz coś handlu, reklamy i kontaktu z klientem za jednym zamachem. jesteś ze stolicy, więc spokojnie możesz się zaopatrzyć w tanią chińszczyznę w wólce kosowskiej. brzmi może mało zachęcająco, ale najtańszy towar schodzi na allegro najlepiej.

Gość do/...........
też mnie to interesuje. handel? sama wiem jak łatwo cos kuoic a jak trudno potem sprzedać. boje sie utopić pieniądze. pracuje w biurze i nie mam zawodu :O

Gość Konsultantka - 40 % opustu
Konsultantka Firmy Avon - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty przez 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! TYLKO TERAZ !!! Rozpoczynając współpracę w najnowszym Katalogu 13, 40% opustu na pierwsze zakupy z Katalogu !!! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: avonpraca@op.pl

Gość gość
Kto chce sobie dorobić? Wystarczy mieć fajne grono znajomych i rodziny wokół siebie a interes się kręci. Po nieudanych próbach znalezienia pracy, zostałam konsultantką FM GROUP (perfumy, super środki czystości i profesjonalne kosmetyki) oraz kosmetyków MARIZA (super jakość za niską cenę) i całkiem nieźle mi idzie, nie dajcie sobie wmówić, że to nie ma sensu, ja postawiłam na własną intuicję, nic się nie traci a można zyskać kilka stówek w miesiącu na początek Teraz buduję swoją strukturę, kto chętny, zapraszam do pisania. Ps. Avon jest wszędzie a te firmy jeszcze nie smiech.gif Wszelkie pytania piszcie na maila lub na facebooku: moje strony fb to "Zostań konsultantką FM GROUP" i "Zostań konsultantką Mariza już dziś" Justyna Gola

Gość gość
Współpraca z Firmą Avon, to idealny sposób na dodatkowy zarobek !!! Dodatkowo cały czas są organizowane programy z atrakcyjnymi prezentami. Chętnie udzielę szczegółowych informacji: avonpraca@op.pl

Gość MaciekkPOP
Tak jak pisali poprzednicy - handel allegro, vinted czy innych pchlich targach. Ludzie sprzedają dosłownie wszystko. Do Wólki jeździć możesz nad rano lub w nocy (podobno wtedy najlepszy towar jest...) W sumie praca przez Internet też przynosi jakieś zyski - małe, nie małe - to już zależy od osoby. Mi kilka groszy (ok 75 zł) miesięcznie przynosi Centrum Reklamy. Nie musisz mieć żadnej listy czy sieci, a więc nie musisz się bawić w zalewanie forów takimi męczącymi postami :) http://centrum reklamy.com/pages/index.php?re fid=admin (usun spacje ;))

Gość gość
Mogę dorzucić jeszcze stronkę http://pracastala.pl/. Pojawia się tam sporo ogłoszeń każdego dnia. Sam znalazłem tam swoją obecną pracę. Warto zajrzeć od czasu do czasu.

Gość Maryśka_bebiko_32
Już kiedyś tu pisałam - żadne ankiety, mlm, klikanie w reklamy i inne śmieci. Na MLM dorobić się można tylko będąc na samej górze i kilka osób z średniego szczebla - piramida, proste. Ankiety i klikanie w reklamy ? Jak chcecie "zarobić" astronomiczne 5-10 dolarów miesięcznie siedząc 4 godziny dziennie przed ekranem - gratuluje straty czasu ! Ja kiedyś wpadłam tutaj : http://www.jakzarabiambezetatu.pl/ I cieszę się z tego strasznie. Po porodzie nie musiałam wrócić do pracy - bo "pracuje" w domu (około godzinki dziennie :P). Nie namawiam ! Tfu tfu tfu - ale być może komuś to pomoże tak jak mi. Wszystko poparte dowodami - kontakt z autorem, dla mnie rewelacja. Tyle co Autor nie zarabiam (było by super :P) ale starczy na życie + jakaś przyjemność, a to mi w zupełności wystarczy. Tym bardziej że mam wolne i nie muszę tyrać na etacie. Pozdrawiam świeże mamy :)

Gość gość
Moge polecić pracę przez internet w programie partnerskim http://partner.proficredit.pl/. Polega na sprzedaży pożyczek, 2% prowizji. Praca niezależna w domu, bez jakikolwiek ograniczeń czasowych.

Gość gość
Może praca przez internet? Polecam program partnerski http://partner.proficredit.pl/. Nie musisz wychodzić z domu żeby zarobić :) Trochę popracujesz i potem odpoczynek po 12 h pracy :) Wydaje mi się, że to fajna opcja, bo sobie dorobisz.

Gość gość
Polecam pracę w programie partnerskim http://partner.proficredit.pl/. Polega na sprzedaży pożyczek, 2% prowizji. Niezależna praca w domu, pracujesz tyle ile chcesz.

Gość gość
Ja pracę dodatkową znalazłam za pośrednictwem tego serwisu https://warszawa-praca.eu/oferty-pracy , a zajmuję się grafiką komputerową. Opcji mamy dużo, jeśli chodzi o dodatkowe zajęcia. Ja teraz dorabiam pracując zdalnie, a jeszcze na studiach pracowałam w gastronomii, a konkretnie przy obsłudze imprez okolicznościowych. Statystowanie to też ciekawa sprawa, bo można w końcu zobaczyć od kuchni jak powstają filmy, a może nawet poznać jakiegoś znanego aktora.

Gość gość
Pracuję jako konsjerż w Warsaw Concierge Group i na pewno praca jest oryginalna, ale mi się bardzo podoba. Ciągle mam kontakt z nowymi ludźmi, są to zazwyczaj albo klienci firmowi albo zamożne osoby prywatne, którym po prostu trzeba pomóc w bardziej prozaicznych sprawach ale też w projektach niezwykle skomplikowanych (nierzadko kosztownych).

Gość Ka_Bo

Może spróbuj pracy jako statystka/epizodystka. Można na tym wyciągnąć kilka ładnych złotych, a praca dość przyjemna i można sporo zobaczyć. Sama chodzę na castingi do Popcorn Film, bo mają dużo do zaoferowania. Spróbuj, może Ci się spodoba. Dla mnie to chyba najlepszy sposób na dodatkową pracę, tym bardziej, że nikt Cię do niczego nie zmusza.