Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DIY

Projektowanie Ubioru

Polecane posty

Gość DIY

Witam, czy ktoś z Was kojarzy taki kierunek na KSA jak projektowanie ubioru? Znalazłam taką szkołę w Krakowie. Poczytałam o nich, wydaję się w porządku. Może macie jakieś doświadczenia, lubię modę od zawsze i chciałam coś podziałać w tym kierunku.

Gość Drizzt Do'Urden
Samo lubienie mody nie wystarczy, trzeba nastawić się na ciężką pracę. Moja żona robiła u nich ubiór dziennie i pamiętam co się działo - znosiła jakieś rysunki, papiery, farby, przydźwigała nawet skądś sztalugę. Dużo praktyki - nauczyła się szycia, jakichś kompozycji, robiła torebki, kolczyki, potem jakieś kurtki na konkurs. Niesamowicie ją to wciągnęło i dużo rzeczy robiła potem w domu. Nie powiem, ładne to było i grosza wpadło, bo gdzieś sprzedawała te swoje "wytwory". Jeśli nie jestes zdecydowana, to możesz zrobić kurs wakacyjny z ubioru, wiem , że coś takiego prowadzą. Zobaczysz sobie jak to faktycznie wygląda i się zdecydujesz.

Gość chery-coke
Witam, Na KSA robiłam wakacyjny kurs, architektura wnętrz, byłam dosyć sceptycznie nastawiona, ale z uwagi na to, że za chwile miałam rozpocząć studia na architekturze to potrzebowałam przygotowania, nie zawiodłam się, wręcz przeciwnie! Profesjonalna kadra, świetny program kursu, dużo z niego " wyniosłam". Polecam gorąco

Gość Somnabuliczka
Nareszcie trafiłam na kogoś z KSA :D Też się zastanawiam nad projektowaniem ubioru, z racji, że nie dostałam się na uczelnie państwowe. Mam nadzieję, że nie jest za późno? Powiedzcie coś o szkole, czy rekrutacja jeszcz etrwa itd., bo na stronie są dziwene informacje ;P A czy te kursy wakacyjne jeszcze są, bo chętnie bym się na jakiś zapisała :D

Też kiedyś nad tym kierunkiem się zastanawiam ale zdecydowałam się na fryzjerstwo i projektowaniem fryzur :)

Gość Misia91
Słuchajcie, czy oni jeszcze rekrutują? Składałam papiery do Warszswy, ale okazało się, że to straszny niewypał i zostałam na lodzie! Chodzi mi o dobrą naukę zawodu.

Gość Morrar
Hej wszystkim! Mam zgryz, bo młodsza siostra szuka projektowania ubioru i wymyśliła, że chce iść na KSA. Znalzłam pracę w Krakowie, więc inne miasta odpadają. Czy możecie coś więcej powiedzieć, znacie może absolwentów lub uczniów? Szkoła nie jest tania, też nie chciałabym, żeby pieniądze się zmarnowały na coś, co jej się nie przyda.