Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż 36 lat

Żona ma innego

Polecane posty

Gość Mąż 36 lat

Niedawno zupełnie przypadkowo odkryłem że żona ma kogoś na boku. A więc stałem sobie wieczorem w oknie (6 piętro) i paliłem papierosa.Nagle na parking z lewej strony bloku podjeżdża samochód.Jakieś 2-3 minuty stoi na włączonym silniku po czym od strony pasażera wychodzi moja żona.Nie byłoby w tym nic dziwnego bo czasem z koleżankami robią dyżury i podwożą się po pracy do domu ale z samochodu wyszedł jakiś facet który podszedł do niej i namiętnie się pocałowali! Potem on wrócił do auta a moja żona mu pomachała i poszła w strone klatki schodowej.Byłem w szoku! Jak weszła do domu powiedziała tylko cześć i od razu weszła do łazienki gdzie przebywała jakieś 10 minut.Nigdy bym jej nie podejrzewał o zdradę.Oprócz koleżanek i matki nikt do niej nie dzwoni i nie wysyła sms-ów.W łóżku też nam się układa.Żałuje że nie miałem aparatu pod ręką! Co mam robić?

Gość psychiatra z sąsiedztwa
kup aparat albo porozmawiaj z zoną

Gość Lena Magdalena1991
co racja to racja

Gość Mąż 36 lat
Na razie tego nie zrobię bo nie mam żadnych dowodów.Może zrobić ze mnie idiotę i mi powiedzieć że to kolega z pracy ją podwiózł albo mąż koleżanki i co wtedy? Będę miał teraz aparat pod ręką a sprzęt mam za 4000 zł więc detektywa mi nie potrzeba.Czas pokaże co dalej będzie.

Gość psychiatra z sąsiedztwa
Może zrobić ze mnie idiotę i mi powiedzieć że to kolega z pracy ją podwiózł albo mąż koleżanki i co wtedy? może powiedzieć wszystko czas i tak pokaże czy była to prawda czy kłamstwo

Gość hmmmm co by wam napisac
nie gadaj z nia tylko zbieraj dowody ilu miała przed tobą? jak szybko poszliscie do łóżka?

Gość malineczka blondi
Kolega z pracy nie całuje namiętnie, a jeśli to robi to znaczy to to coś więcej niż kolega. Zapytaj ją kto to był i powiedz, że widziałeś, niech ma świadomość, że coś wiesz.

Gość Mąż 36 lat
Kur.. jakbym zrobił foto to nr rej. samochodu by złapało i wtedy bym już ustalił kogo to bryka a tak to du.. zbita. Ok.21 jest już ciemno!

Gość Lena Magdalena1991
wynajmij detektywa :D

Gość Mąż 36 lat
Żeby mnie skasował na kilka tysiaków za zrobienie paru fotek? Nie skorzystam.

Gość Lena Magdalena1991
więc sam spróbuj ją śledzić.

Gość hy5rygfdfgg
PROWO co za idiotka dałaby siękochankowi podwozić pod dom i jeszcze czule żegnać po uprzednim wyjściu z samochodu jakby nei mogli się pocałować w aucie????? pod własnym blokiem???? nie wierzę, wybacz :-)

Gość taka jedna pani lala
jakoś mi się w to wierzyć nie chce co piszesz. Gdyby mój mąż mnie zobaczył całującą się z jakimś facetem to nawet 5 minut by w domu nie siedział. To byłby koniec i nawet wizja braku dachu nad głową i ograniczonych kontaktów z dziećmi by go nie zatrzymała. Jestem tego pewna.

Gość Mąż 36 lat
Do dwóch ostatnich postów. Właśnie w tym rzecz że podwiózł ją nie pod blok tylko na parking obok jakieś 50 m od klatki schodowej choć naprzeciw klatki też jest parking. Pani lalo jestem ciekawy co by zrobił mąż gdyby zobaczył z 6 piętra że pani przez chwilę całuje się z innym po czym odjeżdża.Zrobił desant ze spadochronem i biegł za samochodem ?

Gość zaproś go na obiad
może się sobie spodobacie i jako para gejów wyrzucicie tę dziwkę za drzwi

Gość dobrze ze wakacje sie koncza
takich cweli jak autor bedzie mniej

Gość hm...........paro latek
przepraszam bardzo ale Wy co poniektórzy prymitywni jesteście. jeżeli to nawet prowokacja to tylko ukazuje naszą durną naturę. co za stwierdzenie ma kogoś na boku ....bo się namiętnie całowała z facetem który ją podwiózł a z 6 tego piętra widać było że się z języczkiem całują, jeżeli to nawet prawda i masz kolego żonę co się z innym spotyka to po pierwsze pamiętaj Twoja żona nie jest Twoją własnością i nie masz prawa jej ani niczego zakazywać ani bronić. Kobiety jak i mężczyźni mają potrzeby o których nawet boją się powiedzieć partnerom a więc jeżeli nadarza się sposobność i odpowiedni obiekt większość z nas ma skłonności do ich realizowania . A pomyślał ktoś że można kogoś pocałować namiętnie tak choćby dla żartu czy dla przekory? a nawet jeżeli to sygnał zdrady - uf wkur...wia mnie to słowo ale niech tam to co ? Zabić za niewierność jak w islamie?? Wasze podpowiedzi śledzić dokumentować ....tylko po co ? zapewniam że jeżeli coś ie między nimi psuje to szpiegowanie na pewno tego nie zmieni a wręcz przyspieszy rozpad, może to tylko chwilowa słabość i flirt który skończy się szybciej niż się zaczął Dużo by pisać ale żeby nie być gołosłownym miałem już takie doświadczenie i coś mogę na ten temat powiedzieć. Jeżeli to nie prowokacja i chcesz pogadac to zapraszam na gg 43083108

Gość Mąż 36 lat
Spadam stąd bo widzę że tu dzieciarnia przesiaduje a miałem nadzieję że ktoś ma jakieś ciekawe pomysły co z tym zrobić!

Gość hm...........paro latek
niestety infantylia ostatnio się tutaj szerzy , z równym powodzeniem mógłbyś powiesić anons na klatce gdzie mieszkasz żona mnie zdradza z numerem telefonu i nazwiskiem

Gość jkt
No nie wiem jeżeli to widziałeś z 6 piętra i piszesz prawdę to prowadź tą grę. Nic nie daj po sobie poznać i sprowokuj ją do popełnienia błędu. Powodzenia. Jak piszesz prawdę wrócisz tu.

Gość Rzorzeta
a może twoja żona po prostu dorabia sobie?

Macie dzieci? Bo jak nie, a Cię zdradza to plecak i w drogę. Nawet się nie obracaj. No chyba, że jesteś masochistą lub pantoflem. Masz kilka pomysłów: 1. Śledź żonę po pracy, jeżeli potrafisz. 2. Zajrzyj do jej telefonu. 3. Zamów bilingi na stacjonarny lub komórkę ( jeżeli jest umowa z operatorem) 4. Weź 2 dni urlopu, jak możesz (jeśli pracujesz) i powiedz żonie, że musisz jechać na pogrzeb (gdzieś daleko od domu). Obserwuj ją w tym czasie (przed i po pracy), czy z kimś się spotyka. Jeżeli nie jesteś dobry w te klocki,to lepiej zatrudnij kogoś. 5. Możesz podpuścić żonę, że miałeś dzisiaj telefon od jakiegoś faceta. Nie przedstawił się, ale wyraźnie był zainteresowany Twoją żoną,pytał o nią. Jak łyknie to podpuszczaj dalej. 6. Kup bukiet kwiatów i wsadź tam kartkę z dopiskiem "Kocham Cię". Jak przyjdzie żona to pokaż jej to i podpuszczaj. Jeżeli jesteś dobrym aktorem, to dasz radę. 7. Powiedz żonie się rozwodzisz się z nią, a jako powód podajesz cudzołóstwo (zdradę, niewierność). To jest ostateczność, balans na granicy końca związku. Ryzykowne, ale jeżeli jest tak faktycznie jak mówisz i masz tegp pewność, to nie powinieneś się obawiać o siebie. Powodzenia.

Tak ci szkoda kasy na licencjonowanego detektywa? A polowy majątku nie będzie ci szkoda?