Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może w ciąży

Też sie bałyście zrobić test?

Polecane posty

Gość może w ciąży

Witam Mam wrażenie że jestem w ciąży bo bolało mnie mocno podbrzusze i mam biały gęsty śluz a @ brak..boje sie zrobić test że pokaże mi sie dwie kreseczki..też miałyście takiego stracha że pokaże albo nie pokaże tych kreseczek?A może przy okazji mi powiecie co myslicie o moim przypdku?

Gość Softlan***
ile masz lat?masz meza? chłopaka?

Gość może w ciąży
mam chłopaka a ile mam lat to chyba nie ważne..

Gość mój punkt widzenia
a ja dziś właśnie z mężem seksiłam się bez gumy, ciekawe czy będę w ciąży :)

Gość Softlan***
To jak mam się wypowiedzieć co sądzę o Twoim przypadku? To znacząca różnica czy masz chłopaka i 16 lat czy masz chłopaka i np. 25 lat? Bo ja np. zaszłam rok temu w ciąże i domyślałam się, że w niej jestem... bałam sie zrobic test ale raczej z mysla...czy poradze sobie i jak to bedzie miec dziecko...a bylam dwa lata po slubie... takze to wielka roznica...bac sie zrobic test bo zwycczajnie sie wpadlo w wieku 16 lat czy bac sie zrobic test bo wpadlo sie w wielku 25 majac chlopaka---lub meza...[bardziej dorosle podejscie]

Gość może w ciąży
Mam 23 lata i nie chce mieć jeszcze dziecka..I to by była wpadka fakt swiat mi sie nie zawali i mam wspaniałego chlopaka ale dziecka jeszcze nie chce

Gość Bałam się, że pokaże
2 kreski jak miałam 17 lat. Jak miałam 27 to bałam się, że pokaże jedną ;).

Gość Softlan***
no i oto mi chodziło. Autorko...ja miałam 22 lata jak wyszłam za mąż..jak miałam 23 lata dowiedziałam się, że nie mogę mieć dzieci...jak miałam 24 lata zostałam mamą. Najlepsze jest to,że wciąż nie mogę w to uwierzyć. 1 luty 2011 - informacja po badaniach u lekarza,że będzie bardzo ciężko zajść mi w ciążę... po dwóch miesiącach płaczu sięgnęłam porady innego specjalisty i uwaga 1 luty 2012 - urodziłam zdrowego syna. Dla mnie to cud. i najwspanialsze kochane dziecko. Próbuję Cię zrozumieć,że nie chcesz jeszcze dziecka..nie różni nas wielka różnica wieku ale każdy ma inne piorytety... w każdym bądź razie jak jesteś w ciąży to ciesz się, że nie musisz przechodzić tego co ja lub inne starające się kobiety. Niektóre mogą mnie tu zaraz "zjeść" ale ja sobie nie wyobrażam już żeby nie było przy mnie mojego synka. Pozdrawiam i POWODZENIA autorko :)

Gość może w ciąży
no może masz racje ale ja jeszcze sie ucze a tylko z pęsją chłopaka będzie nam cieżko i tego sie boje

Gość Softlan***
rozumiem Cię doskonale...wiem,co to znaczy brak kasy :( życzę powodzenia mimo wszystko !!! trzymaj sie;)

Gość ja sie balam ale to
dlatego ze nie planowalam dziecka:) moze nie balam sie tego ze swiat sie zawali ale balam sie ze cos bedzei nie tak ze zdrowiem dziecka bo przed planowanym okresem byly 2 imprezy podczas ktorych zaliczylam mate i balam sie ze to moglo zaszkodzic dziecku, a no i oczywiscie papierochy...

Gość ja sie balam ale to
no i tez kwestia kasy bo miesiac przed zrobieniem testu stracilam prace i tez troche sie balam ale w sumie z pensji mojego da sie zyc, moze nie jakos luksusowo ale jest dobrze

Gość może w ciąży
W tyg zrobie sobie test i zobaczymy..A tak patrząc na te moje objawy to to może byc ciąża?

Gość może w ciąży
wypowie sie ktoś?

A jak dlugo spoznia sie Tobie @ ? jesli jestes po terminie moiesiaczki to spokojnie mozesz juz wykonac test w dodatku o dowolnej porze dnia... napisz co Ci wyszlo :)