Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aljukila

niech se swiat wymiera bo ja to k..a pier..le

Polecane posty

Gość aljukila

jestem totalny egoista, mammw de niz demogr, wszystkich ludzi , ich emerytury, najwazniejszy jestem dla siebie ja sam a inni sa dla mnie g..em , smieje siez frajerow -spolecznikow, ja dla obcych nie kiwnalbym palcem

Gość kometa Halleya
każdy wybiera swoją drogę w życiu, twoje prawo a tak przy okazji chwalisz się czy żalisz?

Gość aljukila
stwierdzam fakt , jestem ateista wiec nakaz rozmanzania jest dla mnie niczym ,moj autorytet jedyny to pieniądz a nie czlowiek

Gość aljukila
po prostu totalny cynizm i nihilizm , osmielam sie przyznac ze dla mnie kaplani to nie autorytety a tylko dno, robia samo zlo

Gość kometa Halleya
są różni tak jak ludzie są różni i tak jak ludzie mogą robić zło albo dobro każdy wybiera swoją drogę życiową i założenie kiecki bądź nie nie ma z tym nic wspólnego

Gość kometa Halleya
a na pocieszenie powiem ci tyle, że Bóg istnieje i będzie cię rozliczał z miłości

Gość Ruski Czołgista
uff, dobrze, że nie urodziłem się takim dekadenckim ścierwem. niosę za to płomień gwiazdy czerwonej rewolucji moim srebrnym T-34 całej uciśnionej ludzkości. mir wszystkim narodom na swjecie! ale: "stwierdzam fakt , jestem ateista wiec nakaz rozmanzania jest dla mnie niczym" co ma piernik do wiatraka? nie utożsamiajmy idioty z ateistą robisz tej grupie kiepską reklamę.

Gość kierowca rosomaka
podobno ostatni bedą pierwszymi ruski czołgisto :)

Gość aljukila
chyba kazdy wie ze religie nakazuja dziecioróbstwo a religijny ciemniacy sluchaja i sie rozmnazaja, ja mam religie wszytkie gdzies wiec sie nie rozmnazam, wszyscy ateisci , ktorych znam , jesli sa dzietni to gora 2 dzieci , stosuja antykoncepcje a religijnie i polityczne pier ..nie ze antykoncepcja jest zla i trzeba rodzic co roku tylko ich smieszy, dzieci maja z milosci, bo sami tego chcielia nie dlatego ze kaplan o sredniowiecznej mentalnosci kaze prowadzic fabryke dzieci

Gość kierowca rosomaka
tobie akurat niechec do rozmnażania się wyjdzie tylko na zdrowie - na hooy na świecie klony takich osobników jak ty? :D

Gość aljukila
ja to robie z wygody i egoizmu, popieram tradycyjna rodzine ale uwazam ze w zyciu i w wychowaniu dzieci najwazniejsze sa pieniądze i dobre warunki mateerialne-dzieci powinni miec tylko osoby wydolne materialnie a kaplani i politycy kaza rodzic nawet w skrajnej biedzie i powielac biede z pokolenia na pokolenie-sredniowieczna ciemnota, ateista z tego sie smieje, religijny ciemniak slucha nakazu wielorodztwa i produkuje biede, dlatego lepiej byc ateistą

Gość kierowca rosomaka
twoim zdaniem ciemnota i religijność to są pojęcia tożsame? no to gratuluję :classic_cool:

Gość aljukila
dla mnie najwazniejsza jest w zyciu kasa,to moj autorytet, a kaplani , gdy czytam w gazetach o nich to mysle-samo zło.Czy według ciebie nakaz rodzenia nawet w biedzie to nie ciemnota?rodziecielstwo -jestem za ale tylko w dostatku.

Gość Król Midas
masz racje stary kruszec to kruszec ja też czego sie dotknę to w złoto zamieniam

Gość albalooongasada
tak to jest ze w zyciu mozna liczyc tylko na siebie a i na rodzine nie zawsze, czy jak kobieta zostanie sama z kilkanasciorgiem dzieci, w gazetach pelno takich historii, to czy kaplani i politycy , nakazujący wielodzietnosc jej pomogą?oczywiscie ze nie, dlatego lepiej miec malo dzieci, chyba ze ktos jest milionerem i stac go na 20 dzieci , tak by zyly w luksusie, ja jestem totalnie zawiedziony n aludziach i tyle,

Gość cóz , ludzi sa rózni
jeden nawet w kinie strzelał...

Gość albalooongasada
wez se jakies kobiece pismo,lub gazete codzienna tam jest pelno historii wielorodek , co im mąz umarl lub zwial a one błagaja o pomoc-czy jakis kaplan lub poliyuk sypnie groszem na te dzieci, oplaci edukację do konca studiów, oczywiscie ze nie, najlepiej zeby baba jeszcze kolejne dzieci urodzila do menopazy co rok, dlatego uwazam ze orędowników rozmnazania powinno sie uwazac za g..o a nie za autorytety, ofiary przemocy nie maja znikąd zadnej pomocy, kapłani i politycy nakazuja zalecaja przemoc wobec kobiet-dlatego tylko idiotki lubia i sluchaja polityków i kaplanow-z naczy nakazu wielorództwa, ja jestem nihilista, w ludziach widze tylko zło, w zyciu nie spotklaem dobrej osoby i nie wierze ze takie istnieją,