Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babinka balbinka

movalis lek na korzonki pytanie

Polecane posty

Gość babinka balbinka

witam, dzisiaj lekarz przepisal mi ten lek czyli movalis 7,5 mg tabletki. Moje pytanie jest nastepujace: jezeli ktos bral ten lek na korzonki??? czy jest skuteczny i po jakim czasie bol ustapil??? Prosze o opinie dziekuje.

Gość ostatnio spiewam tylko tę
uzywalam na bole kregoslupa, rzeczywiscie dosc dobrze i szybko dzialal tylko ze po kilku dniach rzygalam jak kot a potem przez tydzien mnie brzuch bolal tak strasznie ze prawie nic jesc nie mogla. niektorzy tak maja.

Gość babinka balbinka
no tak lekarz uprzedzal ze jak kazdy lek i ten posiada skutki ubocne...wspominal o bolach glowy, nudnosciach, wymiotach i sennosci. A czy moglabys napisac po jakim czasie ( cgodzi mi o kwestie dni) lek pozwolil ci na normalne funkcjonowanie??? Zlapaly mnie korzonki, straszny bol i lekarz nie potrafil stwierdzic po jakim czasie bol ustapi bo to sprawa indywidualna...chodzi o to ze za 2 dni mam jechac na wakacje nad morze i ciekawa jestem czy bede w stanie czy odwolac wyjazd...bo jak narazie jestem jak pogieta

u mnie bol przeszedl dosc szybko, po pierwszej dawce juz zelzalo troszke, potem coraz mniej bolalo. ale kazdy przypadek jest inny.

Gość babinka balbinka
wiesz przyjelam ten lek jakies 20 min temu i juz moge sie troszke wyprostowac nie calkiem ale mniej tez boli...

bo to dosc silny lek. jak dobrze zareagujesz to za 2 dni bedziesz mogla normalnie funkcjonowac. ale dobrze ci radze, wez cos oslonowego, ja myslalam ze zejde z bolu brzucha :(

Gość babinka balbinka
dziekuje Ci bardzo za odp i rady...:) napewno skorzystam...jest naddzieja

obys nie miala takich akcji jak ja :)

Gość babinka balbinka
napewno skorzystam z Twojej rady i wysle kogos po jakis oslonowy lek...

Gość gość
mam do odsprzedania 6 opakowań Movalisu po 20 tabletek i 3 opakowania po 10. Mnie dla odmiany nie pomaga usmiech.gif kasia.maliniak@inter ia.pl