Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agggnieeeszka21

przyłapana na sexie przez... teściową. Przyszłą.

Polecane posty

Mój narzeczony pracuje zagranicą... Nie widzieliśmy się od świąt Wielkanocnych, wczoraj wrócił do Polski już na stałe i przyjechałam od razu do niego, jego siostra robiła grilla więc postanowiliśmy że u niego zostanę. Poszłam do jego pokoju po telefon żeby zadzwonić do domu, że nie wrócę, on przyszedł za mną i zaczęło się... obudziło się w nas pożądanie po tęsknocie, nawet nie zdążyliśmy się rozebrać... ja byłam bez spodenek a on miał tylko rozpięty rozporek i opuszczone bokserki i po prostu kochaliśmy się jak szaleni gdy nagle otwierają się drzwi, wchodzi moja przyszła teściowa... Chciała zgasić światło bo myślała, że nikogo nie ma w pokoju... Mój narzeczony długo mnie przekonywał żebym zeszła ale nie chciałam było mi tak strasznie wstyd i po prostu wyszłam tylnymi drzwiami :/ on powiedział, że źle się poczułam... Dziiś dzwonił do mnie i powiedział, że jego mama powiedziała że zapominamy o całej sprawie i mam normalnie do nich przychodzić... we wrześniu bierzemy slub. Nie wiem co robić, ona niby mówi że nic się nie stało ale jest taka pobożna i wogóle... co sobie o mnie myśli... jak przeprosić :/ czy wogóle powinnam tam iść...

Gość a bo Ty myślisz że teściowa
Twojego męża bez spodenek go robiła:D

a czemu nie zamknęliście drzwi na zamek? seks ludzka rzecz, nie przeżywaj tak. teściową może też ktoś przyłapał za młodu.

Gość rdxfcvghjbnkm
wygadalas sie juz? to spier.

Gość kilka sekund trwa,ok 5 sekund.
zapomij o tym i zachowuj się normalnie widać,ze tesciowa jest normalną kobietą,zna zycie;) Zapomnij o tym incydencie.

Gość koktajlowocowy
Wyluzuj, skoro mówi, że zapominamy o sprawie to znaczy, że to normalna babka i rozumie takie rzeczy :)

Gość ulalalaopl
Moja przyszła teściowa weszła do łazienki kiedy się podmywałam, jej miny i zakłopotania nie zapomnę nigdy- bezcenne

Gość irena 58 białystok katoliczka
dziewucho jestes dnem, dla mnie jestes kurwą przepraszam za slowa słuchaczy. powinnas sie wstydzic, ja bym zapadla sie pod ziemie przede wszystkiem masz grzech suko życzę ci żebyś zmarła