Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afddz

miałeś rację Androgen

Polecane posty

Gość afddz

faceci to kłamcy......napiszą wszystko, żeby tylko zdobyć to co chcą......

Gość afddz
nie mam ci nic do powiefzenia, właściwie to jesteś ostatnią osobą której cokolwiek bym napisała 🖐️

Gość miałeś rację Androgen
powiedzenia******

Gość Ewanesens
Nie filozuj, wy też to stosujecie. Żeby dostać to co lubicie nawet w dupe se dacie włożyć 🖐️ :classic_cool:

Gość córka króla Midasa
myszko nie myl mężczyzn z cwaną gówniarzerią w wieku dowolnym zapewniam cię, że jedno od drugiego różni się jak dzień od nocy

Gość afddz
piszę o facetach a nie chłopczykach

O-em-gie, czyżby bananiarz atakował i inne tereny?

Deka ... gdzie tu sprawiedliwość powiedz mi? wszyscy Ciebie lubią a mnie nie :( nawet ja Ciebie lubie mimo że wystawiłas mnie z ta randką. a ja naprawdę mam wiedzę doświadczenie i umiejętności do bycia opoką dla potrzebujących ;)

Alayka, Ty mnie chyba chcesz sprowokować. Kafe mnie serdecznie nienawidzi. :) Poza paroma zaufanymi osobami i bananiarzem, bo mimo że go bluzgam chyba mnie lubi.

O nie kochana ... znienawidzona zostałam ja ! Nikt nie chce mieć mnie za koleżankę 😭 nikt mnie nie lubi nie kocha ani nie szanuje ... nawet ja :( idę na odwyk

💤 Alayka, Ty se jaja robisz, a ja mam trojany i inne śmieci do sprzątnięcia. Chyba ktoś podgląda co robię na "bezpiecznym" kompie.😠

Deka no jakie jajtza? Naprawdę wzbudzasz ogólny szacunek i nie fa się Ciebie nie lubić :) Jesteś taka mądra byśtra wykształcona i doświadczona a do tego ładną.

Alayka, plis, nie zniechęcaj mnie do siebie, chyba że na tym i na jakiejś wojnie Ci zależy. :(

Grammar Nazi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alayka, weźże odrobinę poważniej, bo nie wiem, czy Tobą pokierować, czy zapłakać.

Ale ja właśnie sobie kupię taki mocherowy przez ch bo takie są teraz w modzie. i się nie czepiaja kurva ... na fonie klepie a T9 mam wyłączone a z natury za orte dostałam 1 i sobie zaświadczenie musiałam załatwiać ... to były ciężkie czasy. W domu bieda a tu trzeba kasę wyłożyć ... i co ? ja rycze a to Ty miałas 😠

Wiesz co, Alayka, ja lubię strasznie wódkę. Cytrynowa jest niezła, chociaż taka czyściutka z miodem najlepsza. Ale od dwóch miesięcy nawet palcem kieliszka nie dotknęłam. :(

Prosisz mnie do siebie ? Wiesz ja jestem za ale moj maz nie koniecznie mi pozwala, zawsze konczy sie to klepaniem (jego) i straszenie rozwodem bym musiala na smigu cos dobrego wymyslic... moze jakies wspolne malowanie paznokci ? albo zdzieranie skóry po opalaniu .... w solarium oczywiscie

Podrapię się smętnie po nosie. W Twoim wątku pojawiły się już zdradliwe zarodniki.

Idź Ty .... mówisz o sobie ? Ooooo, zwłaszcza ta "maniera" daleko prowadzi.