Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielono-niebieskooka

mam ZIELONE/NIEBIESKIE OCZY pomimo, że jestem z natury brunetką

Polecane posty

mam ZIELONE/NIEBIESKIE OCZY pomimo, że jestem z natury brunetką . ostatnio przeczytałam temat, iż brunetki przeważnie mają ciemniejsze oczy piwne-brązowe i faktycznie zaczelam nad tym myslec i nie znam zadnej brunetki o niebieskich czy zielonych oczach

Gość aaaaaaaaaaauuuuuuaaaaaaa
bo brunetka niemoze miec jasnych oczu:O JESTEŚ SZATYNKĄ A NIE ZADNA BRUNETKA

Gość mam ten sam dylemat
ja mam zielone i jestem brunetka z ciemna oprawa oczu :D

Gość Annusza i Katiusza
Fota jako dowód! Inaczej nie ma tematu.

Gość AAAAAAAAAAAAAA :)
Oj tam, oj tam. Ja jestem brunetką i mam szaro-niebieskie oczy. Ostatnio jacyś faceci podsumowali mnie, że wyglądam jak husky :(

5 tys lat temu ludzie mieli tylko czarne włosy i ciemne oczy dzisiejsze różne kolory to efekty mutacji genetycznych i przekazywania zmutowanych genów dalej :P

jestem brunetką. na zdjęciach z dzieciństwa włosy czarne. zielone/niebieskie - nie wiem dlaczego ale to chyba zalezy od pogody. i tu zdania tez sa podzielone bo niektorzy mowia ze mam zielone a inni, ze niebieskie oczy

Gość kw[fk[wq
kobiety uświadomcie sobie że to nie jest tak że ciemny braz włosó przesądza o tym że jesteście brunetkami - możesz mieć wręcz czarne włosy ale jak nie masz brązowych oczu to nie jesteś brunetką tylko szatynką a brunetką jest osoba o ciemnych oczach a włosy może mieć przy tym np. średni brąz

Gość lalalalalakjkm
a co w tym takiego dziwnego ? Tez jestem brunetem i mam jasne zielone oczy . Przecież to normalka .

Gość mam ten sam dylemat
levviatan :* szkoda ze nie jestes ze stolicy i nie masz 6 cm wiecej to bym sie za ciebie wziela 👄

chyba nie myslicie, ze na kafe dam swoje zdjęcie :/ a po 2 to od kilku lat farbuje wlosy wiec co odrost mam Ci pokazac w imie dowodu?

Gość lalalalalakjkm
odróżniam brąz od czerni .

Gość adrianoooo
zielono i niebioesko okie ciemnowłose dziewczyny to szatynki - rasowa brunetka musi mieć brązowe oczy

Gość kampi_nos
spokojnie, znałem /znam kilka naturalnych brunetek z zielonymi oczętami i z niebieskimi oczkami, więc wszystko masz normalnie ale co powiesz , znałem kobietę , która jedno oko miała zielone a drugie oczko miała niebieskie :) ha , ale kobieta :)

Gość lalalalalakjkm
adrianoooo - większej bzdury nie czytałem . tu nie ma z kim pogadac same głupole .

Gość adrianoooo
jakie tłuki - brunetka to nie tytlko kolor wlosów - tu musza byc też oczy ciemne - wszyscy piszecie o szatynkach a nie brunetkach haha

ok, zle to sformuowałam. chodziło mi o to, ze spotkałam sie z opiniami, iż przy ciemnych włosach (naturalnych) raczej nie występuje zielony lub niebieski kolor oczu

Ludzie, moje włosy są CZARNE. No i już. Nawet w słońcu błyszczą na niebieskawo a nie na brąz. Do tego mam biały pyszczek...

Gość adrianoooo
no i jesteś szatynką AAAA

kampi_nos - znam chlopaka jedno oko zielone a drugie niebieskie ;p

Szatynką z czarnymi włosami ??? Pierwsze słyszę. To już wolę być dziwadłem brunetkoszarookim niż brunetką-szatynką.

no i jasne brwi mam :/ nie, że blond ale ...co mnie dziwi, bo cere od zawsze mam ciemniejsza

Gość marinareos
tak jesteś szatynką bo masz jasne oczy kolor włosów nie jest tu najistotniejszy a zresztą co to za różnica skoro i tak nie wplywa na twój wygląd czy nazwą cię szatynka czy brunetką - ale fachowo to nie ejstes rasową brunetka przez kolor oczu

Gość kampi_nos
nie powiem Wam w jakiej miejscowości ale na południu Polski pracuje kobieta 'cud' , ubezpieczenia komunikacyjne wykonuje zawodowo ale połowę twarzy w pionie ma cerę piękną jak u lalki Barbi i oko niebieskie , druga strona twarzy - piękna piegowatość twarzy i kropka obok kropki , oko zielone włosy ma kobieta pięknie miedziano-rude cud natury :)

haha kolor oczu mnie dyskriminuje, dobre :D

Gość marinareos
nie dyskryminuje - nie wiem dlazcego tak się upieracie że szatynka to gorzej niż brunetka - jakies kompleksy macie czy co?

Gość kaszkejem
Ludzie brunetka ma czarne włosy a szatynka huj wie jakie ni to czarne ni białe. Ja jestem brunetka mam włosy czarne a oczy zielone . Nie ma reguły przecież mogłas np kolor włosów mieć za mama a oczy za tata . To tak jak blondynki też mają niektóre czarne oczy

Gość a zatem , a zatem
z tego co tu mówicie wynika , ze naturalna blondynka z brązowymi oczami , tak naprawdę jest brunetką ????? :D:D:D I w ogóle wszyscy brązowoocy są brunetami ? Wy tu naprawdę jesteście głupi .