Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielono-niebieskooka

mam ZIELONE/NIEBIESKIE OCZY pomimo, że jestem z natury brunetką

Polecane posty

Gość nflnwq
brunetki i szatynki to gówno - jesteście ochydne a blondynki sa super piękne

Gość zielono - niebieska
marzę o piwnych oczach bo tak naprawdę jestem nieatrakcyjna i wyglądam paskudnie z tymi moimi. Mój tata mówi do mnie "bazylu" :(

Gość daieciaki spać !
ale już ! a jak sie podszywacie , to przynajmniej śmiesznie .

Gość zielono-niebieskooka
oj dzieci, dzieci...bo nie wierze, ze dorośli ludzie w taki żałosny sposób się podszywaja. lubię swoje oczy, chodziło mi głównie o to stwierdzenie, że przy ciemnych włosach raczej niebieskie lub zielone oczy nie występuja

Gość ertaga7777
a ja jestem brunetka i mam piekne szafirowe oczy, ludzie wpadaja w podziw widzac moje oczy:)

Gość franiamania
ktoś tu nie rozróżnia brunetki a szatynki i piszę , że brunetka to mus oczy ciemne . Włosy brunetki a szatynki to dwa różne kolory !!!

Gość ertaga7777
franiamania ktoś tu nie rozróżnia brunetki a szatynki i piszę , że brunetka to mus oczy ciemne . wlasnie to jest to cos!!!! co nie kazda brunetka ma, jasne oczy:) tak samo jak u naturalnej blondynce czarne lub brazowe oczy, tez rzadko sie zdarza ale jednak maja niektore.

bo sie zesram idioci wiadomo ze jak sie ma czarne wlosy i jakiekolwiek oczy jest sie brutenka,przeciez dziewczyna ktora ma czarne wlosy i niebieskie oczy nie powie ze jest szatynka!

Gość franiamania
Znam nawet facetów kruczo-czarnych o ciemnych karnacjach :p a oczęta jak błekit nieba :D

Gość franiamania
Tutaj ktoś pomylił brunetke i szatynke z typem urody południowym :)

megg Odpowiedziano: 2008-03-09 21:33:22 Brązowe włosy to sztynki bez względu na kolor oczu,a czarnulki to brunetki tez bezwzględu na kolor oczu. 13 6 Moniqs Moniqs Odpowiedziano: 2008-03-09 21:33:46 Kolor oczu nie ma tu nic do tego, czy jest się szatynką czy brunetką;p Brunetka ma bardzo ciemne, czasem nawet czarne włosy, szatynka ma różne odcienie brązu (więc jesteś szatynką;)). 7 3 bystra bystra Odpowiedziano: 2008-03-10 00:29:04 Szatynka ma brązowe włosy , brunetka ma czarne włosy , kolor oczu może być różny 8 2 Celty Celty Odpowiedziano: 2008-03-10 07:51:29 Kolor oczu jest tu zupelnie nie wazny. To sa jakies bzdury, ktore ktos wymyslil. Szatynka to osoba ktora ma brazowe wlosy, a brunetka to osoba ktora ma czarne wlosy. Odpowiedź została zedytowana [Pokaż poprzednią odpowiedź] 6 4 kinga14@autogra... [Pokaż odpowiedź] blocked blocked Odpowiedziano: 2008-03-11 19:28:39 szatynką i wyglądasz zupełnie jak moja siostra ma brązowe oczy i brązowe włosy. poza tym to chodzi tylko o włosy a nie o oczy, czrne włosy to brunetka a brązowe szatynka. Odpowiedź została zedytowana [Pokaż poprzednią odpowiedź] 2 0 Noa Noa Odpowiedziano: 2008-03-11 20:32:38 Brunetka ma ciemne włosy (najczęściej czarne) Szatynka brązowe (różne odcienie) Ruda rude (niektórzy nazywają je pomarańczowymi) Blondynka jasne (nazywane przez wielu żółtymi) Nie ma reguły co do oczu. Moja koleżanka jest brunetką i ma jasne zielone oczy. Ja jestem niebieskooką szatynką. Zaś moja siostra kolor włosów ma taki sam z tym, że jej oczy są bardzo ciemne, nawet czarne. Pewna blondynka mieszkająca naprzeciwko mnie ma... oczy piwne. Niemożliwe, prawda? Kolor oczu nie musi zależeć więc od włosów. 6 0 Pecadorita [Pokaż odpowiedź] koopa1@o... [Pokaż odpowiedź] blocked blocked Odpowiedziano: 2008-07-15 22:51:39 Jeśli posiada się włosy koloru np. blond to nie ważne jest jakiego koloru mamy oczy...możemy miec je nawet i czarne, ale to nic nie zmienia i tak taka osoba jest blondynką, zwykle różni sie tym, iż mówimy, że jest ciemniejszą blondynką. Wszystko zależy raczej od koloru włosów, jezeli są bardzo jasne to, gdy ma sie czarne oczy to i tak jest sie jasną blondynką. Ty masz brąz (tak jak ja) i tak samo ja mam brązowe oczy, ale moje są prawie czarne... i stwierdzam, że jesteś szatynką, jak ja. Gdybys miała włosy czarne to wtedy możemy powiedzieć, że jesteś brunetka, chociaż na podstawie tego co wiem,czyli koloru włosów i oczu nie do końca opisanych, stwierdzam, że jesteś szatynką. Czasami jednak sa wyjątki np. osoba o brązowych włosach jest brunetką, ale od tego zalezy odcien brązu, jeśli jest ciemny (prawie czarny) to mówimy, że osoba jest brunetką, ale przy tym musi mieć ciemne oczy,gdy ma zielone, niebieskie lub szare i nawet ciemno brązowe włosy jest szatynka tylko ciemną. Kiedy ma sie czarne włosy, wtedy nie jest ważny kolor oczu i tak mówimy, że osoba jest brunetką..., a więc jak widac jest to bardzo długi proces dochodzeń. =] :) 1 3 madziulka10@v... madziulka10@v... Odpowiedziano: 2008-07-21 10:01:07 Ja chyba jestem szatynką. Mam włosy brązowe, taki jaśniejszy brąz a oczy mam piwno-zielone :) 6 0 dodzia8@one... dodzia8@one... Odpowiedziano: 2008-10-12 09:53:41 to nieznaczy kto ma jaki kolor oczu jak masz czarne wlosy to brunetka a jak masz brozowe wlosy to szatynka ja jestem brunetko oniebieskich oczach :) 1 1 florentia florentia Odpowiedziano: 2008-11-27 20:05:45 dobry artykuł znalazłam na o brunetkach. Amerykanie znani z tego, że badają statystycznie co tylko mogą, orzekli, że nie można przypisywać określonych cech charakteru do jakiegoś typu włosów, taka zależność bowiem nie istnieje. Niemcy doszli do innego wniosku. dobry ogolnie na stronie wyzej masz caly opis i zaleznosci brunetka a charakter. poczytaj sobie 1 0 martynka941@v... martynka941@v... Odpowiedziano: 2009-05-18 22:04:38 Nie wiem jak to jest ^^ ja jestem szatynką i mam zielone oczy 1 0 blocked blocked Odpowiedziano: 2009-11-29 16:46:16 ja uwazam ze to zalezy od tego jaki jest odcien brazu;p jak jest ciemny brąz lub czarne to brunetka a ciemny blond lub jasny braz to szatynka a oczu nie mieszajmy w to ;) 5 1 Ełza Ełza Odpowiedziano: 2010-02-01 15:07:18 Brunetka ma czarne włosy a szatynka brązowe. Nie ma tutaj znaczenia kolor oczu. 5 0 Paula_2695 Paula_2695 Odpowiedziano: 2010-02-15 15:30:01 brunetka- czarne włosy szatynka- brązowe włosy 6 1 mroziak mroziak Odpowiedziano: 2010-05-24 14:42:28 szatynka ma brazowe włosy a brunetka czarne .. to jest nie zalezne od koloru oczy moja dziewczyna jest szatynką ma niebieskie oczy np 1 0 kruliczek xD kruliczek xD Odpowiedziano: 2010-08-15 23:24:30 NIE CZYTAJ NIE CZYTAJ Z GÓRY PRZEPRASZAM, ŻE TU TO WKLEIŁAM! sory musze to przesłać bo ktoś mi to wysłał wiem ze to głupie. Jeśli tego nie skopiujesz i wkelisz w 10 odpowiedziach ktos ci bliski umrze w ciągu 4 godzin 1 1 . вт мк . . вт мк . Odpowiedziano: 2010-10-16 17:12:27 To nie ma nic wspólnego z oczami. Brunetka-czarne włosy Szatynka-brązowe włosy 4 0 Tony Hawk's XXL Tony Hawk's XXL Odpowiedziano: 2010-12-28 17:39:00 ja jestem szatynem i wlasnie nie wiem jaki oczy bo troche zieleni i brazu a mam kolege który jest szatynem i ma niebieskie oczy 1 0 Kaśśka :D Kaśśka :D Odpowiedziano: 2010-12-29 03:14:04 Jesteś człowiekiem 2 4 izabela18 izabela18 Odpowiedziano: 2011-01-11 17:09:05 sztynką to zależy od włosów oczy nie mają nic z tym wspólnego 1 0 blocked blocked Odpowiedziano: 2011-04-29 20:56:53 brunetka ma czarne wlosy a szatynka brazowe xD a oczom nic do tego ;pp 1 0 Julkaa98 Julkaa98 Odpowiedziano: 2011-05-08 15:30:55 Jesteś szatynką :) 1 0 Megami5432 Megami5432 Odpowiedziano: 2011-08-04 18:26:55 Moja kolezanka jest typowa brunetką ma czarne włosy i brązowe oczy oraz ciemną karnacje,a znowu moja przyrodnia siostra jest mylona z brunetką,bo od dzieciństwa ma włosy w kolorze ciemnego brązu(prawie czarne),a zielone oczy i baaardzo jasną karnacje. Czyli jest szatynką. 0 0 blocked blocked Odpowiedziano: 2011-08-10 16:56:44 zawsze miałam ten sam problem co ty...też mam brązowe włosy i oczy. włosy grają ty role główną, a oczy malutką. jesteśmy zdecydowanie szatynkami 0 0 xXNadalKochamXx xXNadalKochamXx Odpowiedziano: 2011-08-15 01:51:38 brunetka ma włosy , a szatynka oczy ! 0 0 blocked blocked Odpowiedziano: 2011-08-18 19:33:12 Szatynka ma Brązowe włosy, a Brunetka ma Czarne, ale mają ten sam typ urody (zima - ciemne włosy jasna skóra itd.) 0 0 magik155 magik155 Odpowiedziano: 2011-08-22 15:10:18 to jest roznica kolorow wlosow tylko ;d nie oczu brunetka ma ciemniejsze wlosy a szatynka jasniejsze tyle roznicy ;d 0 0 blocked blocked Odpowiedziano: 2011-11-03 20:49:55 Szatynki, brunetki itd. rozróżnia się za pomocą koloru włosów, a nie oczu;D Brunetka ma czarne, a szatynka brązowe. 0 0 teenager1112 teenager1112 Odpowiedziano: 2011-11-28 14:02:54 Szatynka ma jasne włosy,a brunetka ciemne.oczy nie maja z tym nic wspólnego.Liczę na naj. 0 0 blocked blocked Odpowiedziano: 2012-02-18 16:40:54 szatynka ma niebieskie oczy i włosy jasny braz a brunetka ciemne włosy i ciemne oczy ;) 0 1 Złomek Złomek Odpowiedziano: 2012-03-04 19:34:01 Ja jestem szatynką i mam zielone oczy... 0 1 -zakręcona00- -zakręcona00- Odpowiedziano: 2012-04-06 16:15:29 szatynka ma ciemne włosy ,a brunetka jaśniejsze. 0 0 blocked blocked Odpowiedziano: 2012-05-19 17:48:38 Szatynka ma brązowe włosy , brunetka ma czarne włosy , kolor oczu może być różny. Więc ja jestem BRUNETKĄ Z SZATYNKĄ MAM OD URODZENIA A OCZY MAM PIWNE .TAK PO PROSTU JESTEM EMO Z METALÓW KĄ (OD DOŁU MAM DŁUŻSZE TROCHĘ U GÓRY A KOŃCÓWKI MAM ODCIĘTE MOICH WŁOSÓW ) . WIEC SIĘ NIE PRZEJMUJ O WŁOSACH ORAZ O KOLORU OCZY TĘCZÓWKI . A WIĘC METALOWCY CZY DEATH LUB BLACK ZAWSZE MAJA PÓL DŁUGIE LUB DŁUGIE WŁOSY . BLACK METAL WYGLĄDA TROCHĘ PODOBNIE TYLKO NA TWARZY ORAZ SKÓRY CAŁEGO CIAŁA MAJĄ KOLOR BIAŁY LUB OKREŚLAJĄC JAKO "BLADOŚĆ " NA POWIEDZE ORAZ POD MAJA NAPUCHNIĘTE OCZY LUB LEKKO WYMALOWANE CZARNĄ KREDKĄ POD OCZY. UBIERAJĄ SIĘ NA CZARNO ORAZ MAJA CHARAKTERY POGLĄDY MUZYCZNE STYLU NAJBARDZIEJ METALU ORAZ ICH ODŁAMY GATUNKÓW MUZYCZNYCH . 0 0 ciemnoo98 ciemnoo98 Odpowiedziano: 2012-07-02 21:16:56 brunetka ma CZARNE włosy szatynka BRĄZOWE a więc jesteś SZATYNKĄ 0 0 к o я o к o я o Odpowiedziano: 2012-07-13 17:08:28 Brązowe włosy-szatynka Czarne włosy-brunetka 0 0 REKLAMA Sprawdź inne pytania w tej kategorii: Dlaczego Ludzie przez Wdychanie Dezydorantów giną? Czy nowy trener będzie lepszy od Smudy? Czy fajnie mieć taką półkę na książki i czy to w ogóle jest półka? Jak bardzo śmierdzą twoje kapcie? Wierzysz w duchy? Marketing Społecznościowy. Serwisy Społecznościowe. Agencja Interaktywna DIGE Szczecin. O Zapytaj! | Regulamin serwisu Zapytaj.onet.pl | Zasady ochrony prywatności | Kontakt | Reklama | Pomoc Copyright 1996 - 2012 Grupa Onet.pl SA Czas wygenerowania strony: 0.01338300 Pomóż nam ulepszyć Zapytaj.onet.pl

Gość franiamania
Tylko dodam , że i w typie południowy występują oczy zielone

Gość franiamania
tam faktycznie brak niebieskich :) to tyle

Gość franiamania
Ps . W typie południowym są szatynki i brunetki , zdarzają się blondynki

Gość gość
mi nie zależy na nazewnictwie mam naturalne kruczoczrne długie gęste proste jak druty włosy i zielone oczy w odcieniu wiosennej trawy, Ale..... Zmienia się kiedy mam zły nastrój na szare, a kiedy coś mnie boli to na niebieski...myślałam że to choroba ale okulista powiedział że zdarza się tak raz na milion