Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

russel89

Czy sex sponsoring kobiet to mit ??

Polecane posty

Witam. Zastanawiam się nad tym czy sponsoring dojrzałych pań w stosunku do młodych mężczyzn naprawdę istnieje, czy to tylko czyste robienie pieniędzy przez strony internetowe? Myśl ta zrodziła się w mojej głowie ponieważ kręcą mnie dojrzałe kobiety :D Co wy sądzicie o tym :) ????

Gość kimentikjdfhkwjegfj
nie ma takiego czego w dzisiejszych czasach.sm szukalemi mieszkam w duzym miescie.Lipa na kazdym portalu mialem ogloszenie i nawet jednego telefonu.Stare nie placa to mit

Gość za stare baby jeszcze
chyba cie koleś pojebało, ze jakiejś starej babie jakiś koleś zapłaci młod za seks .przecież to stare, grube i obwisłe cyce ma

Gość stary wyga po 50tce
Ale ze kto komu płaci? Bo jeszcze za komuny, w portach to młodzi potrafili sobie dorobić trochę grosza, i to takiego grosza co to człowiek musiał tyrać cały miesiąc.

Gość poszukujacy
starsze dziane laski placa mlodym chlopaka za bzykanko spotkanko itp.Nie ma takich juz kobiet ktore zaplaca ze swieca szukac takich

Dokładnie jak kolega wyzej napisal bogata dojzala babeczka placi hajsik mlodemu koksikowi ktory ja wybzyka tak od serca. ;p a swojA droga to chyba bym bełka zapodał na takie śmierdzące dziursko :P

Gość vene vene vene
władka chyba znajdzie dla ciebie zajęcie