Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwzx

jak szybko zdobyc legitymacje ???

Polecane posty

Gość qwzx
Eee wiesz sama dam rade to chyba napisac ;)

Gość pola MONOLA 111
i jeszcze 3,50 za znaczek pocztowy - jutro ci wyslę

Gość qwzx
doszłam do wniosku, że nie jestem taka głupia, jak mi sie na początku wydawało - dam radę

Gość mam rower i lapmkę na 9 LED
Jakby co to: mam.rower@onet.pl

Gość qwzx
Plujecie jadem jakbym kogos chciala oszukac a przeciez mi ta znizka zwyczajnie si nalezy!

Gość pola MONOLA 111
Skoro po godzinnej dyskusji doszłaś do słusznego wniosku, to może uda ci się także sklecić kilka mądrych zdań.

Gość gość
Na już to w Novwej od ręki robią legitymację, zapisujesz się i masz :)

Gość wrocław blue education
ZAPISZ SIĘ DO BLUE EDUCATION we Wrocławiu! Zapraszam do Blue Education we Wrocławiu! OSTATNIE DNI REKRUTACJI W BLUE EDUCATION! Zapraszamy do zapisów na bezpłatne kierunki z tytułem technika! Technik administracji, rachunkowości, informatyk oraz technik bezpieczeństwa i higieny pracy! Wystawiamy legitymacje szkolne oraz zaświadczenia do ZUS!! Wrocław 50-053 ul. Szewska 5 tel: 535400556

Gość Blue Education Wrocław
Blue Education Wrocław Ostatnie dni rekrutacji! Już teraz zapisz się na kierunek bez czesnego. Wydajemy legitymacje, które uprawniają do zniżek i zaświadczenia do ZUS. Wrocław 50-053 ul. Szewska 5 tel: 535400556

Gość parcowniik blueeducation
ZGARNIJ zniżki w komunikacji miejskiej, PKP, PKS, KINO, BAR, BASEN itp ! Zapisz się do naszej szkoły a otrzymasz legitymację lub potrzebne zaświadczenia do ZUS-u, MOP-su, zakładu pracy. Z nami same korzyści ! Rabaty u partnerów handlowych, zajęcia w centrum, własne pracownie, wykwalifikowana kadra! Ciekawe zajęcia i odpowiednie podejście do słuchacza! Co najważniejsze – BARDZO WYSOKA ZDAWALNOŚĆ EGZAMINÓW! Zacznij naukę już dziś! Zapraszamy do sekretariatu BLUE EDUCATION przy ul. Szewskiej 5, 50-053 Wrocław , tel 535400556 Czekamy właśnie na Ciebie!

Gość gość
ZGARNIJ zniżki w komunikacji miejskiej, PKP, PKS, KINO, BAR, BASEN itp ! Zapisz się do naszej szkoły a otrzymasz legitymację lub potrzebne zaświadczenia do ZUS-u, MOP-su, zakładu pracy. Z nami same korzyści ! Rabaty u partnerów handlowych, zajęcia w centrum, własne pracownie, wykwalifikowana kadra! Ciekawe zajęcia i odpowiednie podejście do słuchacza! Co najważniejsze – BARDZO WYSOKA ZDAWALNOŚĆ EGZAMINÓW! Zacznij naukę już dziś! Zapraszamy do sekretariatu NOVA Centrum Edukacyjne przy ul.Dworcowej 39/1, czynnego od poniedziałku do piątku, w godzinach 10:00 - 18:00. Kontakt możliwy także pod nr telefonu - 883070678, 683070678, lub za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl Czekamy właśnie na Ciebie!

Gość wrocławblue
Zapraszam do Blue Education we Wrocławiu! OSTATNIE DNI REKRUTACJI W BLUE EDUCATION! Zapraszamy do zapisów na bezpłatne kierunki z tytułem technika! Technik administracji, rachunkowości, informatyk oraz technik bezpieczeństwa i higieny pracy! Wystawiamy legitymacje szkolne oraz zaświadczenia do ZUS!! Wrocław 50-053 ul. Szewska 5 tel: 535400556

Gość Blue Education Wrocław
Zapraszam do Blue Education we Wrocławiu! OSTATNIE DNI REKRUTACJI W BLUE EDUCATION! Zapraszamy do zapisów na bezpłatne kierunki z tytułem technika! Technik administracji, rachunkowości, informatyk oraz technik bezpieczeństwa i higieny pracy! Wystawiamy legitymacje szkolne oraz zaświadczenia do ZUS!! Wrocław 50-053 ul. Szewska 5 tel: 535400556

Gość gość
Zapisz się już dziś i rozpocznij naukę w lutym 2018r.!!! w jednej z naszych BEZPŁATNYCH szkół: Szkoła Podstawowa, Gimnazjum, Liceum, Policealna Szkoła Zawodowa np. technik administracji, technik informatyk, technik usług kosmetycznych lub Asystentka stomatologiczna. Możesz też ukończyć u Nas Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe np. Technik Elektryk a także Policealną Szkołę Promocji Kadr np. Asystent Nauczyciela Przedszkola. I wiele, wiele innych kierunków!!!! Wydajemy Legitymacje i Zaświadczenia NOVA Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. ul. Pl. Lotników 7 70-414 Szczecin 796-400-439, (91) 307 09 22 szczecin@nova.edu.pl www.nova.edu.pl

Gość gość
Ja mam legitymacje w żaku, przynzam szczerze, ze zapisałam sie tam tylko po nią, ale poszłam na jedne zajęcia i teraz chodzę cały czas. Podoba mi się mój keirunek, a trwa 2 lata tylko. Szkoła jest bardzo dobra, podoba mi się i nie żałuję ze zostałam ciesze się :)