Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomo;c11

jakie dziewczyny lubicie?

Polecane posty

Gość niewiadomo;c11

chłopacy, mężczyźni, chciałabym się dowiedzieć jak to z Wami jest ? Czy jak dziewczyna jest trochę grubsza.. ma brzuszek to nie ma u Was szans? Czy dziewczyna musi mieć figurę modelki? być ładna, chuda żeby miała u Was szansę? jak to jest ???

wole takie o normalnej wadze i z kobiecymi krągłościami. a co do brzuszka ot jeśli biust i pupa duża to mi nie przesadza ;)

Gość niewiadomo;c11
a musi być jak patyk ? będzie ci przeszkadzało jak będzie miała trochę brzuszka? nie mówię o jakiejś wielkiej BECE, tylko jak brzuszek będzie troszkę odstawał?

Gość rthyrtdd
ogarnijcie sie -.- gdyby dziewczyny z brzuszkiem zostawały samotne, to liczba populacji spadłą by o połowę... poza tym chyba nie brzuch sie liczy w budowaniu relacji... co prawda ja nie jestem plaska, ale mam to gdzieś czy o komuś sie podoba czy nie, mi pasuje. mam to gdzieś co o tym sądzą faceci

Gość niewiadomo;c11
nie. tak się składa że mam wagę w normie i że gruba też nie jestem. właśnie mówią że jestem chuda. i nikogo nie nazywam patykami, a nawet gdybym to sądzę że to nie jest obraźliwe.

Gość diawajjjj
ładne bez brzuszka

Gość el chulo.
Ta z fajną figurą ma szansę na podryw nieznajomego a ta trochę grubsza jedynie może się coś rozwinąć ze znajomości,np kolegujecie się,gość cię poznaje,twój charakter,widzi że nie palisz nie pijesz ogólnie fajna z ciebie babka i wtedy możesz się spodobać a do laski z figurą będą uderzać z samego wyglądu,mam nadzieję,że mnie rozumiesz.

Gość niewiadomo;c11
tak się po prostu pytam.. wydaję mi się że mam zbyt niską samo-ocenę, i może wyda wam się to głupie, ale boję się, że zawsze będę samotna.. :( przepraszam.. może wiem że to głupie...

Gość sefkit
"wydaję mi się że mam zbyt niską samo-ocenę, i może wyda wam się to głupie, ale boję się, że zawsze będę samotna." to w czym problem? Ćwicz, pozbądź się brzucha i będzie git.

Gość niewiadomo;c11
el chulo - rozumiem cię. :)

Gość niewiadomo;c11
nie.. nadwagi nie mam.. każdy mi mówi że jestem chuda, i ładna, ale.... ;) ' chodzi o to że jeszcze nigdy nie byłam z nikim bardzo blisko.. owszem całowałam się z chłopakiem, było fajnie.. ja się bałam że mu się nie spodobam, bo mam niską samo-ocenę, wydaje mi się że jestem gruba i brzydka, a on mi mówił że wcale nie jestem.. kurde ludzie nie wiem czy mnie czaicie. z góry przepraszam.

Gość niewiadomo;c11
noo.. samo-krytyka jest najgorsza. :( Dlatego nie wiem.. ale chciałabym znać opinię na ten temat Panów. :)

Większość woli szczupłe, a skoro twierdzisz, że taka jesteś to gitara:) A jeśli czasem Ci się zdaje, że masz brzuszek, to pamiętaj, że i amatorzy brzuszków są na świecie.

Gość niewiadomo;c11
wiesz.. może niektórzy wychodzą z założenia ; ' kto nie ma brzucha ten kiepsko rucha?' oby... ! :D ;)

Gość gościuYTIOAGN
ja lubie kobiety kobiece, uczuciowe, nie jakies pustaki ktorej powiesz ze ja uwielbiasz, kochasz a ona C***owie wiesz co ? chyba jaja robisz sobie w tym momencie :D. Wiadomo ze predzej facet obejrzy sie za dziewczyna z super figura, ale to szybko mija bo zazwyczaj jak Bog daje urode to daje w mniejszym stopniu inteligencji. Moj typ ? to slodka ale z charakteru, ktora uwielbia spedzac duzo czasu we dwojke w romantycznym nastroju :). Ladna w jakims stopniu musi byc, ale nie musi to byc sex bomba. hehe dziwne ale prawdziwe ze facet taki moze byc...

Gość gość
Faceci wybierają sobie na żony dziewczyny które nie są ładne a fajne .Te ładne wybierają na flirt czy romans lub przelotną noc.Wiem co piszę robiłam kiedyś taka ankietę

Gość gość
Ja jestem szczupła ale mam rozstępy na brzuchu i to też powoduje , że nie umiem się otworzyć na mężczyzn. Mam powodzenie u płc**przeciwnej jednak świadomość , że będę musiała ujawnić te rozstępy powodują , że nie odpowiadam na zaloty mężczyzn. Cyba też zostanę sama :/