Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kasiaxd

Dlaczego...???

Polecane posty

Go艣膰 Kasiaxd

Czesc. Mam pytanie. Jestesmy po slubie 4 lata a moj maz jest dla mnie czuly tylko w czasie sexu. Ciezko mu przychodzi poza lozkiem przytulanie, buziak albo jakies mile slowo typu kocham cie... Zawsze to ja wychodze z inicjatywa. Przytulam sie, siadam mu na kolanach itd... Mam tego dosyc. Wytlumaczy mi ktos dlaczego tak jest??? Moze to ja cos robie 藕le? Dodam ze przed slubem bylo zupelnie inaczej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zakochany 77
Powiem Cie 偶e zaskoczy艂o mnie to Twoje opowiananko.Nie wiem i boje sie zebym nie mia艂 tak samo,bo teraz kochamy sie jak malolaty,zakochani po uszy.Mo偶e z nim porozmawiaj,podejdz go jako艣 w inny spos贸b.Trzymam kciuki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
Rozmawialam milion razy... Na pytanie ,,Dlaczego nie mowisz ze mnie kochasz'' odpowiada ,,Przecie偶 powinnas o tym wiedziec''... A jak pytam dlaczego mnie nie przytula itd to odpowiedz zawsze jest ta sama ,,Misiu daj spokuj''... Zastanawiam sie czy to nie chodzi o to ze juz nie musi o mnie tak dbac i zabiegac jak przed slubem??? Moze to kwestia przyzwyczajenia. Nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antonio de
do Kasiaxd a ssiesz mu...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
Na sex nie narzeka... Jestem zawsze otwarta na propozycje. Robimy zawsze to na co mamy ochote wiec powinien byc zadowolony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antonio de
Sk膮d wiesz, ze na sex nie narzeka...? ssiesz mu...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochany 77
nie s艂uchaj pojeb贸w,co tu pisz膮.Wog贸le to nie miejsce do takich spraw ale ok.Zr贸b jak膮艣 prowokacje powiedz 偶e wyjerzdzasz gdzie艣 w delegacje zobaczymy czy bedzie zazdrosny i nie bedzie chcia艂 Cie p贸艣ci膰.Albo ze gdzies sama wyjerzdzasz i wyjedz np.do rodzicow.sprawdzisz czy bedzie dzwonil i tam przyjedzie do Ciebie.A z sexem jak?Moze nie ma tego co by chcia艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antonio de
to w艂asnie pisze, ze mo偶e brakuje mu ssania...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochany 77
ssanie ssaniem a czu艂o艣膰 gdzie?Zanik艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
Sex jest zawsze ,,Na zawo艂anie''. W sensie nigdy nie odmawiam, poza dniami miesiaczki wiadomo. Jestem otwarta na jego pomysly, on na moje i jest idealnie... Ale poza jest troche ,,oziebly''... Nie mam jak mu zrobic numeru z delegacja czy wyjazdem bo jego nie ma od rana do wieczora. Tzn pracuje od 7 do 18. A wychodzic mi pozwala samej i nawet mu to na reke bo nie jecze mu nad uchem.

Udost臋pnij ten post

wprowad藕 odrobin臋 zazdro艣ci do swojego zwi膮zku- faceci lubi膮 zdobywa膰- niech poczuje 偶e nie ma podanego wszystkiego na tacy..

Udost臋pnij ten post

za ma艂o wymagasz od samej siebie- nie obra藕 si臋 ale miej troch臋 w艂asnej dumy i nie uganiaj si臋 za nim..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
Z zazdroscia u niego to za bardzo a偶... Pare lat do tylu usiadlam szwagrowi na kolanach to do tej pory mam to wypominane nawet w sprzeczce na inny zupelnie temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
I co mi da ze nie bede sie uganiac??? Mam byc tak samo obojetna jak on? Wkoncu wszystko chuj strzeli a ja chce to odbudowac...

Udost臋pnij ten post

umiej臋tnie podsycana zazdro艣膰(nie myli膰 z kurestwem) mo偶e naprawde du偶o pom贸c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no sugar and no salt
mo偶e po prostu zaskocz go czym艣, czym艣 nowym, tak 偶eby si臋 podnieci艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
Kazda kobieta po pewnym czasie zaczela by sie starac...Sex sexem ale gdzie czu艂o艣膰? Wydaje mi sie, wiem ze to troche glupie, ale ze zalezy mu tylko na sexie. Tylko wtedy czuje sie zauwa偶ona, kochana, po偶膮dana. A tak to jestem jak nie zauwa偶alna. Mo偶e faktycznie dam sobie spokuj. Co bedzie to bedzie.

Udost臋pnij ten post

zadbaj o now膮 fryzure, nowe ciuchy ale nie wskakuj mu do 艂贸偶ka- umawiaj si臋 cz臋艣ciej z przyjaci贸艂mi- niech zobaczy co traci.. na pewno zacznie si臋 domy艣la膰 偶e co艣 jest nie tak . B膮d偶 dobra przyjaci贸艂k膮 ale odstaw seks na jaki艣 czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
A co mi da to ze sie podnieci... Z tym to akurat nie ma problemu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochany 77
nie wiem jak Ci pom贸c.Wyjazd by by艂 najlepszy zobaczysz jak bedzie.Taki na tydzien na poczatek.Ide spac.Pozdrawiam i trymam kciuki.Ja o swoja bede dba艂 jednak nawet po slubie bo nie chce takich przygod nie obrazajac Ci.trzymam kciuki ze sie uda.napisz mi na gg jak co moje to 59413000

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
lwcia1 nie g艂upie to co piszesz. Spr贸buje.. Moze sie uda膰. Dzi臋ki serdeczne... :D

Udost臋pnij ten post

ofiarujesz mu wszystko a on nawet nie musi si臋 o Ciebie stara膰 bo wie 偶e Ty i tak dasz mu co b臋dzie chcial..macie dzieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochany 77
sory 41359000 to moje gg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
Zakochany co tak ci sie te nr myl膮??? Hmmm...??? Czy偶bys mial jakies lewe konto? Dam znac jak poszlo. Jeszcze raz dziekuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
Tak mamy 4 letniego synka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochany 77
nie myla tylko nie pamietam bo zadko uzywam gg

Udost臋pnij ten post

powodzenia. Pami臋taj 偶e takie "dzia艂ania" nie moga by膰 pochopne - kilka tygodni mo偶e si臋 obudzi:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiaxd
:) :D :P

Udost臋pnij ten post

zmienie troszk臋 kierunek rozmowy - jest dobrym tat膮?- tylko szczerze

Udost臋pnij ten post