Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy31

Kobieta z wiekiem staje sie demonem seksu...?

Polecane posty

Gość Tajemniczy31

Czy ja mam tylko takie odczucia, czy Wy kobiety z wiekiem lubicie coraz bardziej ostry seks? Zazwycja jak sie kocham z 21-26 latka to seks jest spokojny, one zazwycaj jeszce boja sie mowic o Swoich potrzebch i sa malo aktwyne, a kobiety 30+ to przy nich demony sesku, nie wtsydza sie mówic o Swoich potrzebach, znaja Swoje atuty i wiedza jak je podkreslic, a seks z nimi czesto jest ostry i cholenie podniecajcy...jak to z Wami jest? Pozdrawiam, Tomek Tajemniczy31@gmial. com

tak, niektora sie staje nie, u niektorej te potrzeby zanikaja

Gość Tajemniczy31
a jak to sie dzieje u Ciebie?

ksiazke to pisze ja, swoja wlasna i nadzwyczaj osobista nie zamierzam sie dzielic takimi poufnymi informacjami

Gość Tajemniczy31
Oj nie bulwersuj sie tak...nie chcialem Cie urazic...

Gość Tendnecyjny228
co tajemniczy myślałeś o tanim ruchanku?

oooo tak Tajemniczy zgdadzam się z Tobą........mój mąż stwierdził, że od paru tygodni stałam się taka wyuzdana........

faktycznie tak jest, ja mam 30+ i mogę cały czas i wszędzie i "prawie" wszystko, ale do tego potrzebny jest jeszcze partner, który nie powie ci, że jest zmęczony po robocie, tylko daje z siebie wszystko. Wtedy jest super dla obojga

Tak, to prawda. Ja z wiekiem stalam sie duzo wrazliwsza, znam dokladnie swoje potrzeby, wiem co lubie, czego nie i moje libido znacznie wzroslo. Zawsze mialam dosyc duzy temperament jak na kobiete, ale teraz to juz szalenstwo :) Wiem jak sie dotykac, zeby szybko miec orgazm, potrafie go wstrzymywac i wydluzac :) Kiedys uprawialam sex 2-3 razy w tygodniu, teraz potrafie kilka razy w ciagu dnia, jesli tylko jest okazja. Zaczelam tez czerpac przyjemnosc z rzeczy, ktore do tej pory robilam tylko po to, aby zaspokoic partnera. No, to tyle.... :)

Gość Tendnecyjny228
ta moja też jest demonem seksu wystawia dupe i czeka

popieram kiedyś człowiek raczej cak cak i po sprawie teraz sexem się delektuję🌼

Gość natymforum
same demonice siedzą od rana do wieczora:D

Gość Tendnecyjny228
ewentualnie do 16

Gość Tendnecyjny228
później się seksują orgazmują masturbują

Kobiety 30+ są najlepsze dla faceta, i dla siebie przede wszystkim :) Wiedzą, jak czerpać max przyjemności z seksu. P.S. Ja też tak mam ;)

Tendnecyjny228 później się seksują orgazmują masturbują aleś Ty tendencyjny 😴

Gość Tendnecyjny228
jak sama nazwa wskazuje

Gość Tendnecyjny228
jak sama nazwa wskazuje

Gość apo 40 to juz szatany
nie tylko demony ...mmmmmmmmmmmmm

Gość Tendnecyjny228
Kobiety 30+ są najlepsze dla faceta, i dla siebie przede wszystkim Wiedzą, jak czerpać max przyjemności z seksu. P.S. Ja też tak mam większych głupot nie czytałem

Gość Tendnecyjny228
faktycznie tak jest, ja mam 30+ i mogę cały czas i wszędzie i "prawie" wszystko, ale do tego potrzebny jest jeszcze partner, który nie powie ci, że jest zmęczony po robocie, tylko daje z siebie wszystko. Wtedy jest super dla obojga to te mniejsze:P

Gość Tajemniczy31
No i jednak, pomimo pierwszych sceptycznych postow, znalazly sie rozmowczynie ktore potwierdzily moje odczucia. Pytasz jak jest z tymi po 40, do tej pory spalem z jedna i tez byla zaje... Kobiety 30+ mają wlasnie to do siebie, ze wedlug mnie zaczynaja wkoncu myslec o sobie w lozku i zaczynaja myslec jak czerpac jak najwieksza przyjemnosc z seksu, a dla fceta jest to zajeb... sprawa bo seks staje sie ciekawszy. Zaczynacie sie etz decydowac na eksperymenty w lozku wtedy itp... Wrr, az mnie ochota naszal, aby sie jezorem wbic gleboko w jaka muszelke 30+ i gleboko nim zawirowac, czuc jak sie cala wije i slsyzec te jeki jak dochodzi...a w tym czasie nie przestawac wirowac w niej jezykiem... pozrawiam Tomek tajemniczy31 @gmial. pl