Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinka321

problem z piciem

Polecane posty

miala ktoras z was kiedys problem z piciem alkoholu tzn nie chodzi mi o naduzywanie go tylko poprostu wypicie paru kieliszkow a mianowicie .. po wypiciu paru kieliszkow od razy mnie czysci.. czemu tak sie dzieje? miala ktoras z was tak?

może coś nie tak jesz ale ja też wymiotuje po wódce nie zależnie ile wypije z tym że nie od razu tylko po jakimś czasie

Gość no szkoda nie jestem z wawy
ja rzygam po 3 kieliszkach wodki :-O

Gość skacooooowanaaaa
heh no ja czasem tak mam, w kazdym razie zwykle mam zaparcia a jak cos lykne to raniutko jest pieknie:D czesto mam po piwie rewolucje zoladkowe a nawet tabletki na zaparcia mi nie pomagaly:D

Gość Mazur..
alkohol jest trucizną więc nic dziwnego że organizm go nie toleruje

wkurza mnie to jak na urodzinach czy imprezach koleżanki i koledzy ładnie piją z kieliszka czy drinka a ja albo musze dokupywać sobie piwo albo patrzeć na nich żeby nad kiblem potem nie skończyć

Gość Mazur...
uwierz mi że nic nie tracisz...

no w sumie nic nie trace ale czasami wlasnie czlowiek tez chce sie troszke lyknac..zamoczyc usta gdy sa jakies urodziny tym bardziej ze kazdy patrzy na ciebie z byka jesli nie wypijesz bo czasem dla kultury (np za czyjes zdrowie) tez cza wypic a zoladek tego nie akceptuje.. kurcze bo ja wlasnie mam tak ze ja nie wymiotuje tylko brzuch mnie strasznie zaczyna bolec i musze biec szybko do toalety sie wyproznic w dodatku serce mi wali jakby wyskoczyc zaraz mialo :| a co do piwa to po wypiciu jednego czy dwoch nic sie nie dzieje a po wypiciu juz wielkszej ilosci to tez mnie strasznie zaladek zaczyna bolec i mam mega wzdecia.. :( buuuu