Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex takiej rury

Przepraszam za szczerosć ale.......

Polecane posty

ex takiej rury - w kwestii wieku, mam 30 lat, więc trochę więcej niż żałosne 11 wiosen :D Nie będę Cię obrażał, ponieważ przy kobietach nie wypada, powiem jedno, jak dorośniesz, zrozumiesz, że prawdziwy związek opiera się na szacunku, zaufaniu, uczuciu, bezgranicznemu oddaniu, to o czym mówisz, jest tylko i wyłącznie przejawem niedojrzałości emocjonalnej :classic_cool: Gdybyś był dojrzałym facetem, z pewnością niejedna by Ci possała, i zrobiła dobrze :P

marika1991 - seks jest cudowny, jeszcze lepiej jak jest połączony z chemią, dzikiej namiętności, gorącego pożądania, wtedy dwa serca, dwa ciała, w pełni oddają się sztuce kochania ;) Lubię podziwiać kobiece oczy, usta, komplementować je na tysiące sposobów, magia musi trwać, trzeba zadbać o nastrój by first class ;)

Gość phiphiiii
no ale lody to w każdym spożywczaku są. Nie czaję tej afery

Jak chce mogę mu dać, drobne na lody :classic_cool: Niech uważa na gardło, jeszcze się przeziębi :O :D

Gość ex takiej rury
ahhahahhahahhahaha ło ja perdole kłoleżko ssący 11 kolesiom ;) padam :) starszy od ciebie jestem wiec nie truj zada :) tak tak oddawajmy sie tantrze, piszmy poematy, myjmy im duupy w czerwonym winie rwijmy róże - ale niech szmaty pamietaja że na koniec maja ssać z polykiem i pozwalac sobie pchac paluchy i koootasy w zadek :) a potem znowu oddajmy sie bezkresowi oceanów i pieknu horyzontu i srutututu :)

ex takiej rury - taa aż 8 minut potrzebowałeś żeby wymyślić tekst, UWAGA: "ahhahahhahahhahaha ło ja perdole kłoleżko ssący 11 kolesiom padam" Poezja, szok, razem wzięte, może jeszcze "Nobela" dostaniesz, albo "magistera" bez matury, jak nasz Franek od kopanej :classic_cool: :D No cóż w tym wypadku fakt, że jesteś ode mnie starszy z pewnością splendoru Ci nie przysparza :classic_cool: Każdy facet ma inną filozofię flirtu, związku, życia z partnerką, wolny kraj, każdy działa jak chce, ja ze swoimi poglądami nie narzekam na brak przyjemności ;)

Gość ex takiej rury.
arika szmato a czy ty nie powinnaś sie bujać najebaaana gdzieś na dworcu marząc oo tym że obciagniesz z polykiem wszystkim kolesiom z poczekalni ? :)

Gość biały agrest
ex takiej rury. znajdź chłopie dobrego lekarza ja pierdole jaki z ciebie jest matol

Gość chester Molester z wielką pałą
Biały agreście rozumiem, że jesteś włąśnie taką szmatą która robi wielkie wow że do ryja weźmie i possie z finałem? ja szmaty nie wiem o co wam chodzi - niejednokrotnie spotykałem się z jednorazówkami które wiadomka była że raz zerżnę i cześć i każda z nich ochoczo nadstawiala duupsko i kape do lizania.....a jak my faceci robiliibyśmy z tego takie halo i zaczeli pierdoooolić o miłości, zaufaniu i innym gównie? to co wtedy?