Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

jak wam mija dzien?

Polecane posty

Ja kolejny dzien pisania za renta. A wy co? Niebawem do urzedu pracy, ale co mnie tam moze spotkac?Znowu zero pracy. Tym glupkom wiecie tu sie nie dam. Bez sensu wszystko. Zeby NAUCZYCIELKE W SZKOLE rozwalac umowa o prace PAKT Z DIABLEM i 4 passami chyba USA, KANADA, AUSTRLIA i NOWA ZELANDIA. Takie passy ma chyba ojciec tej bratowej i na mnie, ze ucze angielskiego. A co? Zle uczylam? No to dostalam papier i do widzenia - negatywna ocena pracy. Co prawda to jest ogrywanie koralika. Koralikiem nie lecialam - a moze powinnam bo wiecie - dostalam ten papier w koncu a klasa/klasy??? byla jaka byla no i wystarczylo mi podziekowac i wiecie co... rozumialabym to i bym chyba poszla. No bo co to byla dla mnie Polska - wyjazd z powodu bezrobocia. To wszystko. I tyle. No co jeszcze? Gdzie jest moja renta. I wiecie TO TYLE MIELI MI POWIEDZIEC W SADZIE i ze nie mam figur na panstwo i co tam w ogole robie i podziekowac i KAZAC SZUKAC SOBIE INNEJ PRACY bo niestety nie licze sie z realiami szkoly. Ha! no z takim argumentem to bym walczyla - ja po prostu rozdawalam materialy do egzaminu - powiedzmy kserowki na korki. Byc moze chcialam tam pracowac rok , NAJWYZEJ dwa lata, robilam doktorat. Czy ja bylam zerem? I sie nie dalam bo wiecie po pierwsze nie rozumialam w ogole co sie dzieje i tyle. No i rok proces i nikt mi tego nie wytlumaczyl? I to jest jedna sprawa , a druga jest taka CO JA ROBILAM DALEJ W MICKIEWICZU. Tylko tyle. Bo ja uwazalam , ze powinnam zostac BEZROBOTNA i proces na bezrobociu i papiery i se szukaj czegos innego wiecie. A ja sie znalalam w dobrym liceum. No to zrozumialam, ze tak mam odzyskac papiery wiecie. No co ja mialam z tego zrozumiec W SWOJEJ OKOLICy, ktorej nie znalalam. No to sie wynioslam. I wiecie no to koniec byl. Nie. Dlaczego? Kto tym sterowal? Chyba ojciec bratowej zeby dostala slub koscielny. Taki mam poglad i go nie zmienie. Praca stala z paktu z diablem i 4 passy krajow anglojezycznych mnie wykonczyly. I las. I nie dostalam doktoratu. No wiecie tragedie sie dzialy ale to nalezalo mnie poprosic o przeniesienie sie czy rezygnacje i tyle. To wszystko :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Syn wiecie tego idioty - stary mojej bratowej robil doktorat i zebym mu nie robila konkurencji - ojciec 2 dzieci to mnie zalatwil. ALE JAK? No to on niech pisze prace Mengele - ja powiem ze ja sie ucze i tyle. Cos nowego. Wyszlo nie wyszlo. Nie chce mnie Mengele - no to nie wyszlo i tyle. Chce to wyszlo i tyle. Mnie to w ogole nie interesuje i mam swoje powody. Ten facet cale zycie mnie upokarza i zajeżdza. Wiecie rodzina??? ktora tu mieszkala byla dla mnie pierdolnieta w leb. Ja dla nich tez ze sie dalam wyniesc. Mialam wypasc z lozeczka i pod lozeczkiem byc i tyle. No to jedyny zarzut. A pozniej zaczac zabijac. I wiecie to jest znajomy Miroslawy Sz ten stary bratowej - LESNIK - wez i wyliz - jak se operacje plastyczna zrobi i tyle. Takie cos i koniec. To wszystko. Co jeszcze? Ja powinnam po prostu pracowac w szkole jako filolog i tyle. I wiecie tak mi naswinil w sumie KK bo co? POWOLANIEM. I OK. i podziekuj i tyle. No bo wiecie ja nie powinnam byla pracowac - tu 4 godziny pol roku nawet rok - choc pol roku i odejsc, skonczyc doktorat i w miescie sie CZYSTO ZATRUDNIC choc no nie wiem co by bylo. Taki ksiadz wsciekly jakis czy zakonnik. Ten uczen byl nieswiadomy JAK POSZEDL do Korfantego. Nikt nie reagowal z organizacji praw czlowieka to planowali fenol. I on tak zyl z renta i emerytura a chyba raczej fenolem we snie i tyle.... jakby byl chory czy zastrzyk czy cos. I ja to wszystko popsulam. No i poszedl na kare smierci. Ale wiecie pisze to zebyscie wiedzieli jakie zycie mial i ten IDIOTA - ale szkola srednia to 4 lata - zachcialo mu sie chyba angielskiego ode mnie. Matka anglistka nie dala sie Z SZEKSPIRA PISALA prace, co ja moge jej zrobic. No i tak 4 passami mnie zaszczuli i przez to mi tak ciezko. I ta Bona to wiedziala i tak mnie zjebala i do Australii mnie wysylala w grudniu zeszlego roku MOJA MATKA BIOLOGICZNA WIECIE. A wy macie polityke ja nie moge... a ten tyle passow dla gosci , a ja jestem chujem w dupie. No nie... nawet nie.Nawet nie owsikiem przy tym GENIUSZU LASU. Matko swieta wiecie - to sie dowiedzialam jakie wartosci ma KK. 66 no i moze ale wiecie - to tak sie nie zaczelo choc co fakt to fakt duzo sie nie urwie. 4 passy - ale przegrana - co jeden to glupszy. Nawet nie USA pass pakt z diablem i 4 passy. I tak chce rente PO MATCE. Bo wiecie - jedyne co soba prezentowala TO CHRZEST. Poza tym nic wiecej. Jedynie chrzest - tak w Polsce sie o niej wyrazili - jedynie ze sie ochrzcila. No to mnie obcedzili a ta 1 komunia to zebym z glodu zdechla. No to zdechlam. Ja rozumiem ze po to tam bylam bo mozna sie trzymac prezentow i jak przyjmniesz 1 komunie do zoladka to jest cos jesc w zyciu jak o to stoisz. Takie cos. No to tez tego nie mialam bo babcia pila do spowiedzi. No wiecie ci tu zyli- walczyli Kevinem z wszystkimi. A ja to mialam gdzies. Co mnie to obchodzilo. Jedynie ze mnie oddali na tego Adolfa i doprowadzilam do przetrwania Niemcow do dzis skoro w Europie najwazniejszym panstwem jest GRECJA jakbyscie nie wiedzieli. ja pierdole. Chrzest Europy w sumie to wiecie tylko to rozwalic i nie ma niczego. A czy cos bylo? Ha - no to zalezy czy Niemcy sie robia czy sa poklonowani bo historia leci niemcami. Grecja - to EUROPY bo byk porwal Europe gdzie? Do Grecji - hiszpanski byk do Grecji tak? I tyle. I wiecie jak oni na mnie USA, KAnada, Australia, Nowa Zelandia to ja Hiszpania, Niemcy , Francja, Wlochy - tak powinno byc a jest Hiszpania , Niemcy, Francja, GRECJA???? i co? I kto ma racje. Bo ja powiem to mial zaczac od Europy ten gosc bo w sumie jestem wykonczona podwojnym porwaniem i zakonnica z 2 dzieci w klasztorze. No to jak juz to studiami filologicznymi - ze nie mam studiow. Ale wiecie ja mam 2 egzaminy zdane, na kursy chodzilam i studia podyplomowe. I sie dowiem to se mialam zdac 3 egzamin i bym mogla byc. Wlasnie nie - wlasnie biblioteka i inna praca. Co ich to obchodzi? Dlatego 2 tys na biblioteke i koniec. Nie 3 ezgamin - to jest do banku dlatego mi nie pasowal. Nawet ten pierwszy ale to jeszcze - no tego nie - no wiecie - cos zrobilam zle w tych ezgaminach - najwyzej 2 moglam miec. Ten 3 byl zeby sie wyniesc? Zeby ksiazki miec? Nie bylo. Olalam to wolalam biblioteke. I tyle. To wszystko. Reszta mnie nie obchodzi i koniec :( GDZIE JEST MOJA RENtA????!!!!! 😡😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie - jest cos takiego jak PRAWO DO STALEJ PRACY - wiecie ja mialam rok ktory sie powiesil. Na studia poszlam bo tak mi kazal Mengele. Ja juz do sredniej poszlam bo tak mi kazala Bona i tyle. Po co? Zeby mnie zabic. Tego nie rozumialam. No bo po co mi to liceum? Zeby siostry mnie zabily? Kto mial mnie zabic. Pradziadka ogrodnika nie szanowala i taki koniec i tyle. A ja wiecie normalnie to raczej 2 fakultet, ale ten Mengele byl taki, ze mial zostac na uczelni , uczyc. Moze prawda. I poszlam na zaoczny NIE WIEDZAC ZE TO WYROK SMIERCI, ze ja jestem oklamywana. Tu wiecie ten brat to w ogole moj brat nie jest i tyle. Obcy facet z FRANCJi. Nie z Grecji - z Francji. I to Miroslawa staremu bratowej mowila - ze on jest z Francji, ale bez swietlika bo to jest Francuzo-Wloch, a nie Francuzo-Grek. Takie cos. Bo w sumie zeby oni tu wszyscy wiecie mieli racje , a zwlaszcza Miroslawa anty parlament brytyjski to ten brat moj tu FRANCUZO GREK. takie cos. A tak? Co to za racja. A ja wiecie mam matke we Francji, babcie w Indiach to co mnie obchodzi Kanada, USA, Australia, Nowa Zelandia. Od Afryki, zebym z chalupy nie wyleciala. I takie poglady ma Miroslawa i Bona - czy ten stary bratowej to rozumie? A ja w 2000 roku nie musialam isc do szkoly - akurat poszlam bo byla praca i tak zostalam zmanipulowana ZE NIE BYLAM W STANIE ZROBIC SOBIE PASSU USA bo mnie tu nie ma. Ale nie umialam. Moze przez to ze Bona i Mengele pracowali w wilkach? Moze przez to ze jestem na Adolfa oddana i jest ta Analiza. I ona jest aktywna - to tez wilk....