Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananowaaaa

Alimenty na rzecz dzieci od dziadków

Polecane posty

Gość SsaneJaja
Aa - o to ci chodzi. To czytaj uważnie: samotne rodzicielstwo to PATOLOGIA Patologia, która CHCE się rozprzestrzeniać.

Gość dewa234
Jasne. Jak tatuś nie dał rady z obowiązkami ojcowskimi to matka i dzieci są patologią. Matki - bo robią wszystko, żeby nie wychować dziecko na takiego nieudacznika życiowego jakim jest ich tatuś.

Gość dewa234
Wypowiada się idiota, który sam z patologii pochodzi... I nie ma własnego dziecka i pojęcia o temacie.

Gość do dewa
Nie dyskutuj z nim. To jakis półgłowek i/lub frustrat i/lub nieudacznik. Wchodzi na każdy temat i go rozwala swoimi "dowcipnymi" wypowiedziami. Jak nikt nie będzie zwracał na niego uwagi, to mu się znudzi i znajdzie sobie inną rozrywkę. Po co sprawiasz mu przyjmność dając wciągać się z nim w pyskówki? Jak znów cos napisze, to mu po prostu nie odpowiadaj.

Gość dewa234
Gość ma problem sam ze sobą. Rzeczywiście, masz rację. Takich półgłówków tylko ignorować.

SsaneJaja "kiedykolwiek jest temat kasy i ojca mówią: mamo przestan nas to nie interesuje to wasze sprawy" I tu cie BOLI! Boli cie że jak zaczynasz obrzucać ojca błotem, gównem i rzygowinami, to dzieci ci nie wtórują!! I plujesz sobie w brode i po kolanach, że mu nie utrułaś życia bardziej. A mogłaś. Spójrz na siebie - przecież ty JESTEŚ wredna jak pół kiosku i przystanek. ... BRAWO, pierwszy Twój wpis, z którym się zgadzam, chociaż też ironizujesz... ale podoba mi się trafia w sedno - je to boli .... a jest ich na tym forum niemało. Mądre dzieciaki, nie do końca dały sobie wodę z mózgu zrobić.

Gość dewa234
Rzeczywiście, bardzo "mądry" wpis... Poczują kiedyś na własnej skórze to zrozumieją.

Gość obserwuję patologię
beatka juz czuje-poczytaj temat "alimenty na dorosłą córke mojego męża" a zobaczysz jak jej własne i męża dzieci odpłacają. To dopiero patologia-dzieci moje,twoje i nasze-te nasze sa ok a reszta? Wg beatki pasierbica to pasożyt a jej dzieci...? gonią za chlebem i w tej gonitwie zapominaja o schorowanej matce-tak sobie je wychowali więc tak mają :-d

Gość kwiatuszzeek12
pozywaj i sie nie przejmuj to nie tylko twoje dzieci

A ja wiem, że nie można mieć litości bo się ta litość czkawką odbije. Do dziś mam pismo które przysłał mi sąd w odpowiedzi na podwyższenie alimentów z 300zł na 400. Mogę płacił 100zł. (na tulę mnie stać), jeśli poprawi się moja sytuacja materialna a Ona (nawet imienia nie napisał) nadal będzie się uczyć to zwiększę pomoc finansową (pomoc! - łaskawca jeden mój tatuś :P ).

Gość dewa234
Cienka - i jaki był efekt? Sąd obniżył alimenty do 100zł???!!!

obserwuję patologię beatka juz czuje-poczytaj temat "alimenty na dorosłą córke mojego męża" a zobaczysz jak jej własne i męża dzieci odpłacają. To dopiero patologia-dzieci moje,twoje i nasze-te nasze sa ok a reszta? Wg beatki pasierbica to pasożyt a jej dzieci...? gonią za chlebem i w tej gonitwie zapominaja o schorowanej matce-tak sobie je wychowali więc tak mają :-d ... kobieto, daj sobie na wstrzymanie i okiełznaj swoją rozhisteryzowaną, pasożytniczą i roszczeniową naturę - bzdur i kłamliwych wpisów dotyczących mojej osoby sobie nie życzę - to są pomówienia! Fakt , że ty jesteś samotną matką, którą de facto facet zostawił a dzieci masz nieślubne (raz z jednym raz z drugim) i na dokładkę panieńskie dyskredytuje cię - i to już nie są przesłanki patologiczne - to czysta patologia! nie trzeba ćpać i chlać, żeby stwarzać patologiczne wzorce - twoja osobowość według mnie jest dewiacją społeczną w całym tego słowa znaczeniu i nie obnażaj się swoją infantylnością i indolencją w tym temacie, wystarczy, że obnażyłaś się w moim temacie i zrobiłaś z niego "karczemną awanturę" ale to twój styl i ja już się temu nie dziwię - żal.pl - jakby powiedział mój 11 letni syn - on ma więcej oleju w głowie niż ty!

Gość beato,
a ty może zacznij cytować kogoś mądrzejszego, niż nastolatka klepiącego banały.