Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna nie wiedząca...

co kupić córce na roczek PROSZĘ PROSZĘ POMÓŻCIE :)

Polecane posty

hej moja córka ma skończony roczek dostała już basen z kulkami piaskownicę + basen i rowerek trójkołowy i teraz nie wiem co mam jej jeszcze kupić ? mamy do dyspozycji 300 zł i tak bym chciała kupić 3 zabawki

Gość booomboooma
co z ciebie za matka,ze nie wiesz co kupic dziecku na urodzinki? my mamy wiedziec z czego uciesz sie twoja corka...ja pierdziele:O

myślałam nad kuchnią :) ale to jeszcze raczej zdecydowanie za wcześnie jak już to chyba za rok ?

ja polecam kuchnię taką Mniejszą Fisher Price, mój synek dostał na roczek i bawi się do dzisiaj codziennie, a to juz pół roku temu było

Gość nbbhy
Moja też właśnie kończy roczek i na myśl o kuchni śmiać mi się chce :). Cisnęłaby garnkami o ścianę i koniec zabawy. Zdecydowanie za wcześnie.

Gość Niuniulkai
a moze jakas huśtawka dla dzicka ?

Gość Korbaaaaaa
Polecam nasze zabawki! Proszę wejść na nasze aukcje, mnóóstwo zabawek do wyboru:) Dużo taniej niż w sklepach! http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16506489 lub do sklepu www.zetlandia.pl :)) Zabawki nowiutkie, świetnej jakości. znanych producentów tanio! Wysyłka natychmiastowa, będzie je Pani miała w domu następnego dnia po zaksięgowaniu wpłaty:)

Gość Tiaaa-a-a-a-a
Skoro dziecie utalentowane - plywa w basenie w wieku lat 1 (JEDEN) i jezdzi na rowerze, proponuje zakupic jej auto sportowe (ferrari lub porche)

Gość babsko z prlu
a misia - przytulanke ma? bo teraz te dzieci tylko plastikami sie bawia:P

Gość zapraszam duży wybór mądrych
zapraszam duży wybór mądrych zabawek http://woodentoys.pl

Gość ghjyktulo
kolajna matka-idiotka co nie potrafi nawet prezentu wybrac,na forum sie pytasz obcycg bab co masz kupic????Nie laska isc do sklepu czy popatrzec na allegro,jest multum rzeczy dla takich maluszków.Ja nigdy sie nie pytałam nikogo co kupic,poza tym jesli córka dostanie prezenty od dziadków,chrzestnych itp to lepiej jej te 300 zł odłóz na konto albo kupisz jej cos fajniejszego jak bedzie starsza bo taki malec to rzuci zabawke w kąt i tyle.

ja kupilam garnuszek na klocuszek FP,pilota z FP,i rozmowny telefonik firmy vtech.wszystko przez allegro i zaplacilam 240zl( u jednego sprzedacy wszystko) ale to Ty powinnas wiedziec co lubie twoje dziecko

A nie myślalaś nad czymś co będzie dla niej pamiątką z pierwszych obchodzonych urodzin? Jakiś album, coś z grawerem itp coś tylko i wyłacznie co będzie miala ona a nie wszystkie dzieci dookoła? Zabawkę można dac równie dobrze bez okazji lub na inne święto (imieniny, gwiazdka itp). Ja na roczek dl;a mojej córki kupilam na all albym w solidnej drewnianej oprawie, na ktorej były wypisane (wypalone właściwie) życzenia/dedykacja wymyslona przeze mnie, a w środku umieściłam zdjęcia z jej pierwszegio roku, opatrzone różnymi, nieraz śmiesznymi komentarzami. Zabawki dostała od innych, wiec po co powielać ich ilość? Takie jest moje zdanie w każdym razie.

Gość 13cicha
a ja polecam wózek dla lalek - mam coś w tym stylu http://allegro.pl/doris-wozek-dla-lalek-kombinowany-torba-gratis-i2488328710.html córka ma juz ponad 1,5roku i ciagle sie nim ladnie bawi. podejrzewam ze jeszcze długo będzie u nas w użyciu. Dostała na roczek również jeździk http://allegro.pl/kiddieland-kubus-puchatek-jezdzik-chodzik-pchacz-i2479745336.html - tu akurat znalazłam na aukcji tylko używany. Też był hitem-całe urodzinki na nim jeździła i ciągle do niego wraca.

Gość 13cicha
polecam tez klocki mega bloks -fajne kolorowe z mnóstwem dodatkowych elementów typu-ludziki, królewny, zwierzątka, huśtawki, wózeczki- moja mała fajnie się tym bawi http://allegro.pl/klocki-mega-bloks-17867. nie sa tak wytrzymałe jak lego duplo-łatwo się składaja ale nie trzymają sie tak mocno jak lego ale dla malucha na pewno wystarczy