Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktor wlpk.

Boje sie, że jak wróci z nad morza to juz nie będzie się ze mną spotykać

Polecane posty

Gość Wiktor wlpk.

spotykam się z pewną dziewczyną, tak koleżeńsko ale i uprawiamy też sex... ona generalnie zasugerowała że chciała by coś więcej (związek), natomiast ja jej powiedziałem, że nie chce związku i chce sie z nią spotykać na takich relacjach jak obecnie... później, już tydzień temu wyjechała nad morze ze znajomymi do Ustki.. i przez ten czas napisała mi dosłownie tylko jednego sms-a "że dojechali", później ja pisałem do niej pare razy to mi nawet nie odpisała boje się, że kogoś tam poznała i już nie bedzie sie ze mna spotykac :( a powoli zaczynalem myslec czy moze nie potraktowac tej relacji powazniej.. :(

Gość hubba bubba
a po co jej taki koles jak ty...??

Gość widocznie kolezanka nie jest
tak glupia jak myslales i nie bedzie tracic czasu na zwyklego ruchacza. trzeba byc durna baba aby zostac przy kims takim jak ty jesli chce sie wiecej. mam nadzieje ze poznala kogos innego.

Gość babsko z prlu
no tak ...TERAZ wiesz co straciłeś . na jej miejscu bym cie olała i poszukała kogos na stałe i naprawde. myslisz, ze bycie dla kogos pogotowiem seksualnym to taka fajna rzecz?:P

Gość Tiaaa-a-a-a-a
Skoro nie chciales, to czego sie spodziewales - wyznan milosnych i sms-ow pelnych tesknoty? Pewnie bawi sie dobrze i nie ma czasu na faceta, ktory nie jest zainteresowany powaznym zwiazkiem!

Gość er454
Ja jestem kobietą i na jej miejscu bez skrupułów szukałabym kogoś innego, kto chciałby ze mną stworzyć związek a nie tylko seks i przyjaźń, mądra kobieta, życzę jej aby kogoś znalazła :) A to prawie pewne, morze, sezon letni, ona WOLNA, bez perspektyw na związek z Tobą, ty nie bierzesz jej na poważnie, więc czemu ona ma Cię brać na poważnie? :) Bez zobowiązań chciałeś, to masz bez zobowiązań, następnym razem się zastanowisz

Gość Wiktor wlpk.
ale pierdolicie... juz widze jak zawsze traktowalyscie faceta powaznie mnie wiele razy kobiety olewaly, albo wlasnie spaly ze mna a potem rzucaly.. wiec przestancie pierdolic jaki to ja zly nie jestem ja powoli chyba zaczalem sie na nią nakrecac i gdyby mi dotrzymala kroku jeszcze i pare razy sie pobzykala( kazdy lubi sex, ona tez na tym korzystala. wiec ocb) to moze i by sie zrodzil zwiazek..

Gość uladana
Skąd się biorą tacy palanci. Przyjaciółka z bonusem mu się zamarzyła, łatwo, wygodnie i bez zobowiązań, a jak laska przejrzała na oczy, to autor ma wielki problem i nagle mu się związku zachciało. Brak słów.

Gość Wiktor wlpk.
kobiety są gorsze.. rozpalą i zostawią ja chcialem sie z nia spotykac a teraz nie wiem jak to dalej będzie

Gość aKJCLKJKK
Poczekasz, zobaczysz. zwiazki oparte wylacznie na sexie są chuja warte :P

Gość uladana
Chciałeś się spotykać bo miałeś seksik bez większego wysiłku, a dziewczyna nie tego oczekiwała. Jej prawo i tylko pogratulować jej decyzji, bo tacy ruchacze jak ty zasługują tylko na samotność.

Chciałes sie z nią spotykac ale tylko na sex... teraz jak zobaczyłes ze możesz ja stracic to ci sie odmieniło:D

Gość Wiktor wlpk.
no racja.. a chcialem ja miec tylko na sex nie dlatego, ze jestem ruchaczem i nie chce miec kobiety na stale tylko ona po prostu az tak mnie nie kręci fizycznie i z charakteru by mogla byc moja kobieta a sex z nia jest fajny, wiec moglbym sie z nia spotykac w takim celu caly czas

Gość uladana
Facetom się w dzisiejszych czasach chyba kolejność pomyliła. Bo najpierw sobie chcą poruchać bez jakichkolwiek zobowiązań, a potem to może łaskawie zaczną myśleć czy nie przerodzić tej znajomości w coś poważniejszego. A raczej to się stanie jak laska przejrzy na oczy i oni się zorientują, że darmowy seksik może im przepaść i drugiej naiwnej nie znajdą. Poczytaj autorze co ty wypisujesz, bo jesteś godny pożałowania.

Gość uladana
"a chcialem ja miec tylko na sex nie dlatego, ze jestem ruchaczem i nie chce miec kobiety na stale tylko ona po prostu az tak mnie nie kręci fizycznie i z charakteru by mogla byc moja kobieta a sex z nia jest fajny, wiec moglbym sie z nia spotykac w takim celu caly czas" nie widzę tu ani jednego argumentu, który by świadczył o tym, że rzeczywiście nie jesteś ruchaczem. Powiedziałabym, że właśnie wprost przeciwnie i tą wypowiedzią tylko to potwierdziłeś.

Gość Wiktor wlpk.
uludana,, nie pierdol... przez rok bylem zakochany w innej kolezance, ktora mnie notorycznie olewała, a ja dalbym wiele aby z nia byc.. ta teraz tak nagle mi sie trafila i chetnie sie z nia bzykam.. od tak bo brakuje mi sexu, ale ogolnie bardzo bym chcial miec kobiete - tylko ona na to "stanowisko" tak troche nie pasuje dla mnie... ;/

Gość krolowamuch
Dlaczego nie pasuje? Rzuć konkretami. Co nie tak w wyglądzie, co nie tak z charakterem. Czego jej brak wg Ciebie?

Gość uladana
To jak nie pasuje na twoją kobietę, to jej nie zawracaj dupy i nie marnuj jej czasu i zacznij szukać takiej z którą będziesz chciał być na poważnie. I nie łatwe ruchanko, a potem może związek, a najpierw utworzenie związku, bliskości i dopiero wtedy coś więcej.

Gość Wiktor wlpk.
przez rok traciłem czas na inna dziewczyne z ktora chcialem byc i dla ktorej moglem zrobic wszystko.. i po chuj mi to? pytam sie po chuj mi to... tyle nerwow , zdrowia i czasu stracilem ze pierdole takie cos teraz wole byc chamem ktory korzysta a nie tylko traci.. mam dobry sex z nia i tyle , aczkolwiek przyznam, ze troche by mnie zabolalo jakby mi teraz powiedziala ze kogos poznala i ze z nami 'koniec' i szczerze zastanwiam sie czy nie wejsc z nią w taki lajtowy związek.. co do pytania czemu nie chce z nią być.. a wiec tak, po pierwsze charakter, troche mnie wkurwia taka troche hmm zbyt wyuzdana, wyluzowana i do tego czasem zachowuje sie jak patos;/ jesli chodzi o wyglad to tez mnie jakos tak nie kreci, srednia twarz.. i mogla by zrzucic troche kg :D

Gość Wiktor wlpk.
a no i znam jej przeszlosc sexualna no i wierzcie mi.. nie chce miec laski, która ruchało juz tylu facetow i do tego ma na swoim koncie sporo "malo chluhnych akcji" jak np sex z kolegami, sex z kolezanka itp

Gość uladana
To jesteś tylko i wyłącznie ciotą bez charakteru, bo jedna dziewuszka cię nie chciała i już wielce jesteś pokrzywdzony. Nie masz się czym chwalić, bo żaden z ciebie facet. A swoją drogą to wybierz się lepiej zrobić sobie test na hiv, skoro taki fajny jest seks z rozwiązłą laską.

Przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi. A potem napisz coś sensownego. Jak nie jesteś ruchaczem? Super układ dymasz bez zobowiązań łatwa panienke jak sam o niej mówisz, i żał ci dupe ściska ze może sie skonczyc darmowe pukanie

Gość Wiktor wlpk.
ciotą to jest twoja stara, ze trzyma taka idiotke pod domem.. jedna dziewuszka, heh dziewczyno.. co ty kurwa o mnie wiesz pizdo a laska z ktora obecnie sypiam jest zdrowa, wiec stul dziub z tymi textami o hiv, piszą go tylko jebane kurwy, ktore po prostu zazdroszcza sexu

Gość uladana
A pokazała ci wynik testu? Czy może jesteś kolejnym specjalistą od zarażeń, który myśli że to widać i chorują tylko narkomani i homoseksualiści? No i widzę, że brak ci argumentów, a twoja inteligencja jest wyjątkowo mierna skoro musisz się zniżać do wyzywania mnie i mojej matki, chociaż nic o mnie nie wiesz.

Gość Wiktor wlpk.
wydaje mi sie ze temat brzmi nieco inaczej niz "czy moja ruchawica ma hiv", wiec łaskawie stul dziub

Jeszcze sam ja nazwałeś swoją ruchawicą. Nie ma w tym uczucia, ty sie boisz ze nie bedziesz miał darmowego ruchania

Gość Wiktor wlpk.
no przeciez ja tego nie ukrywam.. nie chce stracic jej, bo nie chce stracic sexu ale tak sie zastanawiam czy aby nie przetworzyc tego w taki lajtowy związek, aby czasem nie uciekla do kogos innego

Co to jest lajtowy związek? Nie krzywdz dziewczyny, zakocha sie i złamiesz jej serce i po co? Pewnie juz jest zakochana skoro Ci daje, a nie odzywa sie bo ma nadzieje ze podczas tego wyjazdu zapomni o tym uczuciu

Gość uladana
Teraz może tak nie brzmi, ale za rok będziesz zakładał temat: laska zaraziła mnie hivem, a nie wyglądała na nosicielkę. Więc chcę sobie od razu oszczędzić czytania w przyszłości twoich płaczliwych jęków na temat losu, który sam sobie zgotowałeś. Nie wiem czemu uważasz się za biedną ofiarę. Myślisz że jesteś jedyną osobą na świecie, której coś nie wyszło w życiu uczuciowym? Wyobraź sobie że nie i że mnóstwo osób przeżywa zawód miłosny. Ale ci wszyscy ludzie po prostu idą dalej do przodu i szukają innej odpowiedniej osoby, a ty próbujesz usprawiedliwiać to że stałeś się pustym ruchaczem. Fakt jest taki, że po prostu jesteś słaby.