Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata_O

Studia, praca i dzieci... Jak to pogodzić?

Polecane posty

Gość Małgorzata_O

Mam 24 lata i skończyłam wlasnie studia... mam niespełna rocznego synka, studiowałam dziennie... a mój Mąż mi pomaga jak może (jest kilka lat starszy, całkiem dobrze zarabia) Teraz chciałabym zacząć drugie studia, gdyż mam taka potrzebę dla siebie... Mąż pracuje, babcie się troszczą, ale oboje planowaliśmy drugie dziecko... Teraz jest problem... Jestem jeszcze młoda, ale gdy pójdę na drugie studia zaocznie + (praca)... to gdzie w tym wszystkim czas na drugą ciążę i drugie dziecko? Uważacie że powinnam poczekać rok z podjęciem drugiego kierunku i dopiero próbować? Nie chcę wybierać kariery kosztem rodziny... Zawsze chciałam mieć Trójkę dzieci...:)

Gość Proszę siedzieć na dupie
Zaoczne, pheh, to żadne studia. Moja kuzynka idzie 2 razy w miesiąc na wekend i wogóle się nie uczy, nawet żadnych książek nie czyta. Kpina.

Gość uhauha
Kpina, hahaha, żałosna kretynko. Ja studiowałam zaocznie prawo, koleżanka dziennie i miałyśmy TAKIE SAME EGZAMINY!!! Z tym że ja pracowałam, ona nie, więc nie pierdol idiotko że to coś gorszego. Takie same zdajesz egzaminy i tak samo się bronisz jak dzienni. Widać że tylko podstawówkę skończyłaś.

Gość Karolina_950
Zaoczne są porównywalne poziomowo jak i dzienne.... Tym bardziej takie kierunki jak medycyna, farmacja, filologie i prawo są trudne, mega trudne i nawet zaocznie trzeba się napocić przy nich...

Gość uhauha
sorrki za wulgaryzmy, ale tak mnie nosi jak wypowiada się ktoś, kto nie ma o niczym zielonego pojęcia :-O