Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rxycutvybionim,

zabezpieczenie balkonu- pomocy!

Polecane posty

Gość gość
Ja też mam z siatkadlakota.pl. Bardzo mocne i wytrzymałe siatki na balkon.

Gość gość
Potwierdzam, bardzo dobre produkty mają na siatkadlakota.pl. Mam siatkę na balkonie od nich i jestem zadowolona.

Gość gość
Mam balkon osiatkowany siatką z siatkadlakota.pl. Bardzo mocne i wytrzymałe siatki, bardzo pomocna rzecz.

Gość gość
Również mam z siatkadlakota.pl. Bardzo fajna sprawa. Mają super asortyment i też sami montują.

Gość gość
Mam kota, dlatego balkon muszę mieć zabezpieczony siatką. Zamówiłam na siatkadlakota.pl. Bardzo mocna i solidna.

Gość gość
Ja mam balkon osiatkowany siatką z siatkadlakota.pl. ardzo dobra firma, można zamówić u nich też montaż.

Gość gość
Zabezpieczenie balkonu to dobra sprawa, również jeśli na twoim osiedlu jest problem np. z ptakami. Jeśli interesuje was zamówienie płachty czy zadaszenia z materiału plandekowego to warto sprawdzić sobie oferte firmy Erka http://erka.gdansk.pl/. Ta firma od lat produkuje rożnego rodzaju plandeki, płachty i namioty.

Gość gość
Może taka siatka na kontener by wystarczyła do zabezpieczenia? Prowadzę firmę transportową od wielu lat i tego typu materiały razem z plandeką ściągam z firmy www.pl.dr-thiel.net powinno się sprawdzić.

Gość gość
Tak, ja też mam siatkę z "siatka dla kota", a kota z hodowli "Magia Kota" i jestem zadowolona z tej siatki, kot bezpieczny ☺

Gość kasiulka347
Tutaj http://fulo.pl z pewnością znajdziesz idealną siatkę zabezpieczającą na balkon. Siatki wykonane są z polipropylenu, który jest wytrzymały na warunki atmosferyczne, więc posłuży ona przez wiele lat.