Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elle_04

Penis opadł

Polecane posty

Gość Elle_04

Witam, dręczy mnie pewien "problem" i szukam kogoś z wiedzą na ten temat, aczkolwiek podczas stosunku z partnerem nagle jego penis "opadł" i zrobił się miękki. Stało tak się pierwszy raz. Często bywało tak że miał skłonność do szybkiego osiągania orgazmu, tym razem po dość dłuższym stosunku nagle zmalał. Nigdy wcześniej tak nie było. Pytanie brzmi, czy mogło dojść do wytrysku, którego efektem był "sflaczaly" (hehe) penis? Partner zarzeka się, że nie miał orgazmu, ale mnie to jednak dręczy. Dodam jeszcze, że bardzo szybko przeszliśmy do "akcji", bez gry wstępnej.

Czasem sie tak zdarza samo z siebie, a co on nie czuł czy miał wytrysk czy nie?

Gość Elle_04
Partner ma 22 lata, wiec mysle ze wiekiem to nie jest spowodowane.

Gość Elle_04
Mówi, że nie doszedł do orgazmu, więc chyba wie jak tak mowi :) Ale wiecie jak to jest się pomartwić w tej sferze :)

Gość bum tarararara
ale klapa

Gość Elle_04
Elle_04 podająca się za mnie, a raczej podający, bo sądzę że kobietę nie byłoby stać na takie nieinteligentne teksty. Jak nie masz nic ciekawego do napisania złotko to się wynoś :)

Gość Elle_04
Najgorsze,że po tym,jak mu sflaczał nie chce już stanąć.Możliwe,że się złamał?

Gość Elle_04
No trzeba ale chyba każdemu z nas zdarza się nagła zabawa bez zabezpieczenia. Widzę że u was też zero wiedzy na ten temat jak i u mnie więc nic tu po nas ;]

Jakby miał wytrysk to raczej by to poczuł. Mi sie nie zdarzają:) Z resztą ty też bys pewnie poczuła jakby miał wytrysk. Czasem zdarza sie tak że facet nie może dojść, przemęczenie, za długi seks.

Gość Elle_04
No właśnie czytałam też ze jeśli nie było odpowiedniego podniecenia przed to też może się tak stać. I masz racje, raczej byśmy oboje poczuli wytrysk, przede wszystkim on . Dzięki Mariiika