Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopellessq

Mamy 3/4 i 5 miesiecznych chlopcow odpiszcie,pliss!!

Polecane posty

Gość hopellessq

Wiem,ze te tematy juz były.....moj ma 17 tyg. na 2szczepieniu dr. kazala napletek odciagac bo maly ma stulejke..:( odciagam na tyle ile potrafie,ale schodzi mi tylko delikatnie nizej zoledzia... jak to u was wyglada? odciagacie do samego konca? ja juz normalnie opadam z sił:(

Gość fhmhytju
już Ci kazała ściągać? my do roku nie ruszaliśmy

Gość Softlan***
mi tez kazali ściagac...najpier robilam to przy kazdej zmianie pampersa a potem tylko przy kapielo...trwalo to moze z dwa miesiace... teraz mały ma pol roku i juz wszystko jest tak jak powinno.

Gość a my ściągaliśmy
jak miał ajkies pół roku po praz pierwszy jakośc i sie okazało że jest stuleka, lekarz sam mocno ściągnął, bo powiedział że teraz będzie płacz ale jak tego nie zrobi to pewnie zabieg. mały zniósł to dobrze, póżniej przez kilka dni jakieś krople mieliśmy i dwa razy na dzień kąpiell w szarym mydle

Gość hopellessq
Ale schodzi wam do konca?

Gość fhmhytju
zapewne nie schodzi bo to trochę za szybko

Gość ojtam ojtam
chyba was popiepszyło i waszych lekarzy - poczytajcie mądre rzeczy to się dowiecie żeby nie ruszać nic - że więcej szkody niż pożytku - ściągniecie za mocno - zrobi się ranka - zabliźni się - i stąd będzie stulejka dopiero!! można delikatnie ruszać ale nic na siłe itd