Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.E.E.E.E.E.E.E.E.E.

Byłam dzisiaj nad jeziorem i spodobał mi się jeden facet(z wzajemnością). Jednak

Polecane posty

czar prysł, gdy poszedł sobie kupić piwo Lech w butelce, po czym skonsumował prosto z flaszki. Od razu mniej mi się podobał. Chociaż cały czas się uśmiechał i nawet mojej córce rzucał piłeczkę i takie tam...Jednak gdy zaczęłam się zbierać do domu, to on też się szybko ubrał i ku memu zdziwieniu zostawił tą pustą butelkę na plaży (a było tam milion śmietników).😠 Przypuszczam, że chciał zagadać na parkingu, ale go tak zmierzyłam, posłałam mu najgorsze jakie tylko posiadam spojrzenie i zrezygnował.:P Ludzie plaża to nie smietnik 😭 Jutro przyjdzie tam jeden z drugim i usiądzie obok tych zagaszonych w piasku petów, papierków po lodach i innych...😡

skąd takie przypuszczenia ?:D

Gość Trojan und Robak und Keylogger
dziewczę, ty kompletnie nie masz rozeznania on te flaszke tam zostawil dla biednych trudniacych sie odwożeniem butelek do skupu to czlek wielkiego serca a ty zaraz tak :O

jak takiego wielkiego serca, to mógł połozyć obok smietnika a nie na środku plaży :)

"mógł połozyć obok smietnika a nie na środku plaży ":O tempym wiesniakiem jest ten co zaśmieca środowisko

Gość Korale czerwone
Mogłaś mu powiedzieć- śmieci po sobie sprzątamy przystojniaczku!, zanim poszedł.

a wiesz, że chciałam powiedzieć, ale zagadała mnie moja siostra, później wziełam torbę i inne i tak jakoś straciłam odwagę :( a tak może by mu się chociaż głupio zrobiło.