Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciazyjestem

Komu lekarz powiedzial ze bedzie dziewczynka, a potem okazalo sie ze synek?

Polecane posty

Gość wciazyjestem

albo odwrotnie ;) ja jestem w 21 tc i wczoraj na usg lekarz powiedzial ze wyglada mu na dziewczynke ze chyba dziewczynka ;)

Moja siostra przez całą ciąże myślała, że będzie dziewczynka - tak jej lekarz mówił nawet w ostatnim usg a urodził się chłopczyk. Podobno jak lekarz powie, że chłopak to będzie chłopak bo widzi siusiaka a jak powie, że dziewczynka to nigdy nie wiadomo bo może dziecko być tak ułożone, że siusiaka nie widać albo się podwinął. Nie wiem czy zrozumiale wytłumaczyłam :D

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie
ja tak miałam :-)

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
dobra znajoma do końca ciąży była przekonana , że dziewczynka a urodził się chłopczyk ;)

Gość Małgosia :)
U mnie się właśnie siusiak nie pokazał na USG do 34 tyg., teoria była, że to dziewczynka, potem powiedział, że to chłopiec ;D

Gość Ponoc niedziela ma byc piekna.
przy dwoch ciazach lekarz mi powiedzial,ze bedzie chlopiec a urodzilam dziewczynki :) Co smieszne przy drugiej bylam juz w 38tc gdy lekarz stwierdzil ze bedzie to chlopczyk.

Gość tez mi na imie Małgosia
ja tez mialam byc chlopcem, mama czekala na synka a tu przy porodzie niespodzianka - druga coreczka i tak jestem Malgosia :))))

Gość Uleczyłaś mnie z drugiego
A mi robiono usg i dokładnie było widać Lekarka mówiła że na 100% widzi cipkę i nie okaże się ona siusiakiem bo jest specjalistką czytania usg i takich jak ona nie wielu jest na świecie-serio jak patrzyłam na monitor a ona mi tłumaczyła co widzi że widzi usta nosek że widzi jak paluszki u rączek się układają w danej chwili i czy buźka zamknięta czy nie itp itd to ja byłam w ciężkim szoku! -Bo patrzyłam na ten sam obraz i nie widziałam kompletnie nic! Asystentka tylko skwitowała że każda pacjentka widzi mniej więcej tyle samo co ja a i ona sama też podobnie...

Gość na takim zwykłym
Chyba wszystko zależy od sprzętu usg, mój ginekolog nawet nie sprawdza płci, za to na badaniu połówkowym robionym przez specjalistę było wszystko wyraźnie widać, w ogóle sprzęt porządny, duży ekran, no i czekamy na córeczkę. Mam nadzieję, że potwierdzi się to. Myślę, że na tym etapie i przy takim sprzęcie to jakby miał być susiak to byłoby go widać.