Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkoteczka

wynajmujemy mieszkanie, ale ja ciągle mieszkam w nim sama:/

Polecane posty

Gość kkkkoteczka

mój chłopak postanowił ze się przeprowadzi do mnie z małego miasteczka, bo chce się wreszcie wyprowadzić od rodziców, rzucił prace w rodzinnym boznesie, zostawił kolegów i nalegał abyśmy razem wynajęli kawalerke, mielśmy pomieszkać tak rok, on miał się nauczyc języka ja zdobyc doś i mieliśmy wyjechać za granice. mieszkamy od maja,w ielkie miasto, a na te 3 mies on był w sumie 1, cały czas ma jakies sprawy, to jakies swoje interesy to prawko robi, to jakis wyjazd za granice na 2 dni, a potem jak chcę zeby przyjechał to mówi, że się tu nudzi, nie zarabia, bo nie ma znajomośći i ze nie opłąca mus ie tak często tu przyjeżdzać bo to 400 km. dodam ze to on nalegał na to meiszkanie i się napalał a jak zobaczył jak jest to non stop ma sprawy, rozumiem prawko czy rzeczywiście interes o,placalny, ale potem od razu powienien do mnei ejchać a nie jeszcze gadać z emu sie nie opłaca, do pracy mus ię na razoe nie chce isć bo pracował cieżko przez całe studia 5 lat fizycznie i chce mieć wakacje, a ja siedzę sama, nawet nie mam do kogo gęby otworzyć jak z pracy wracam.. jest mi po prostu przykro dodam ze znamy się 10 lat, jesteśmy razem rok

Gość kkkkoteczka
pisze chaotycznie, wiem

Gość azsfa
Znudziłaś mu się i dyma inne panny na boku, ogarnij się i kopnij go w dupe.

Gość kkkkoteczka
wiem ze nie dyma, bo to taki typ, był rok sam i nikogo nie miał. w sumei sama nie rozumiem bo ostatnio jak się napił to mnie o rękę prosił, ja to raczej odebrałam jako sprawdzenie mojej reakcji, tego co ja czuję... on po prostu nie ma tu ani znajomych ani pracy, nic ma tylko mnie,z 1 strony się mu nie dziwie, ale z 2 ...sam chciał iw edział jak to bedzie, nie miałam jak mus ie znudzić bo najdłużej iel tu był to 2 tyg

Gość agaess
robi Cię na szaro kochana :D Jak nic lata za jakąś albo co gorsza jakimiś :D

Gość kkkkoteczka
no własnie on nei jest tym typem, jest nieśmiały, ja sama musisłam go poderwać.. przyjażnie się od lat z jego siostrą, inne laski nie wchodzą w gre, może mnie nei kocha ale to nie ze względu na inną

dla mnie ten koleś to jakaś ciepła buła, napalił się, a teraz mu przeszło, tak naprawdę coś by chciał, ale jak przyszło co do czego, to też nie. Tez byłam z takim typem, niestety facet nie umiał wziąć się w garść i wszystko poleciało. Nie masz w nim wsparcia dziewczyno, same problemy tylko. Albo weźmie się w garść i coś postanowicie albo dalej tak będzie marudził itp aż w końcu wszystko sie posypie. Jak może mówić, ze się nudzi, z Tobą, z taką wspaniałą kobietą? to lepiej mu tam samemu bez Ciebie? pomyśl o tym żeby nie tracić czasu

Gość kkkkoteczka
wiesz co żabcia, masz rację, on niby ma jakieś plany, a to ze icjh nie realizuję zwala na mnie, ustlone było ze z arok jedziemy, ale on cały zcas pyta się keidy i kiedy, gada i gada anic nie robi, nie chcę być zależna od jego powodzenia czy też nie, też mnie dziwi ze woli byc tam sam, ostatnio wrócił szybko, po paru dniach i mówił ze tęknił, a teraz powe, ze przezcie ztylko 4 dni się nie widzimy, no, ale ja nei po to wynajmowałam, powzięłamb to ryzyko mieszkania z nim zeby teraz go nie było, ani nie mam wsparcia ani nie jestem w stanie ocenić sytuacji, jestem skołowana, bo wydaję mi się zę on chce deklaracji z mojej strony,a ja nie mama zdania, bo dla mnie to za krótko

Gość kkkkoteczka
opisz jak to było u Ciebie... nie umiał wziąć się w garśc tzn...?

nie będę opisywała, bo już nie chcę wracać do tego, ale powiem Ci, że jemu słabo zależy na Tobie, pogadajcie i niech podejmie jakąś decyzję, bo w sumie jemu teraz dobrze jest, ale Ty na tym cierpisz...Wiem, ze jak się w tym siedzi to jest trudniej i się rozkminia na prawo i lewo co się robi źle i jak to ugryźć, ale czym prędzej to lepiej, po co tracić czas. Bo być może tracisz go z nim.

Gość Zuzanna Amelia & 25
Jakiej deklaracji z Twojej strony on moze oczekiwac ?

Gość kkkkoteczka
póki co żadnej, ale ja z jego strony też żadnej