Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianka:Pqq

Biały związek

Polecane posty

Dostałam propozycję białego związku od geja. Generalnie nasza relacja opierała by się na tym, że dla wszystkich jesteśmy przykładnym małżeństwem, między sobą dobrymi przyjaciółmi, a bzykamy się z kim chcemy. Będziemy ze sobą spać tylko wtedy kiedy będziemy się starać o dziecko. Taki układ mi zaproponował. Nie wiem co robić.

up

A pomyslalas ze kiedys spotkasz kogos w kim sie zakochasz i bedziecie chcieli stworzyc normalna kochajaca sie rodzine? I co wtedy

Gość opolanka92
zgódź się. a co Ci szkodzi.

Gość m e n n n e n n
no nie wierze ze sa takie idiotki :D 🖐️

Gość no jestem
nie bardzo rozumiem "co robić" proste, chcesz żyć w zakłamaniu ? i jeszcze mieć dziecko ? które od małego będziesz uczyć kłamstwa ? porażka, kobiety ty chyba nie masz rozumu. bleeee

no i własnie dlatego nie wiem co robić. Układ byłby fajny, oparty na przyjaźni, ale wykluczy dalszą miłośc

Gość gdhhsghs
0/10

Hmm... na razie rozwazam, wiec prosze mnie nie atakowac. Decyzji nie podjelam

Gość opolanka92
e tam sie przejmujesz. milosc tak czy siak kiedys mija. a przynajmniej bbys miala przyjaciela i dziecko. no i moglabys sie bzykac z kim popadnie :P:P

ZA: -wspólne życie oparte na przyjaźni -dziecko -dla rodziny związek idealny -bardzo przystojny i świetnie tańczy -na starość i tak się bzykać nie będzie chciało, a przyjaźń zostanie -legalny romans;) -nic mnie nie będzie zobowiązywało -dziecko nie przyłapie nas na seksie PRZECIW: -wykluczenie oficjalnego związku z przyszłym potencjalnym partnerem

Gość no jestem
do opolanka: w tej sytuacji lepiej być dziwką bo przynajmniej kasa z tego jest oprócz bzykania z kim popadnie. tępa nieprzeciętnie jesteś.

Jetsem strasznie tępa. Strasznie. Bo przecież zastanawiam się i analizuję, zamiast od razu się w coś pakować.

Gość Supremus Dux
Jemu to z pewnością będą pakować albo i nawet już to robią.

Gość Co teraz się wyrabia?
Trudno uwierzyć,że teraz takie dziadostwo się rozszerza!Pewnie to jakaś sekta? Jesteś dorosła i zrobisz jak zechcesz,ale z góry wiem ,że gdy przystaniesz? Czarno to widzę!

Gość no jestem
do plusów zapisz: KŁAMSTWO, HIPOKRYZJA poza tym , jak już będzie dziecko to tatuś będzie je całował tymi samymi ustami, którymi dzień wcześniej całował kuuuttaasaa swojego kochanka, wyciągnietego z własnej duuuppppyyyy. więc jest szansa, że jeszcze zapach gówna pozostanie. poza gównem w życiu.

Czy ja gdzieś napisałam, że to zrobię? Nauczcie się czytać...

Gość wredniucha
dokładnie, albo dziecko będzie ci robił sprzętem, który wyciągnął jakiemuś kolesiowi z tyłka - a jeśli zarazi cię jakimś syfem???

Żaden gej nie zgdzi się na bzykanie bez gumki... Żaden. Robią tak tylko laski, których partnerzy chcą bzykać analnie, a te się poświęcają, a na drugi dzień walą mu loda. Dlaczego? Z gumką mniej boli

Gość wredniucha
a ty co, ekspertka? skąd w takim razie tyle zachorowań na hiv, skoro wszyscy w gumie?

Zauważ, że HIV rozprzestrzenia się poprzez kontakty heteroseksualne bardzij niż przez kontakty homoseksualne. Kiedyś było odwrotnie, bo geje nie przywiązywali do tego wagi. Teraz laski biorą tabsy, ale o gumce zapominają jak się pierdolą z bylekim. Widać, ze masz bardzo zaściankowe podejście

Autorko dla kobiety związek to przede wszystkim wkładanie fiuta do cipy. Nie uda się tez związek jak facet nie będzie ci wkładał.

Gość SZUKAM SPRZĄTACZKI
:D dobre und motzne podoba mi się :D ale zaspokój moją ciekawość: na co gejowi ty i dziecko/dzieci? wstydzi się orientacji?

Ah i choruje się na aids, hiv to wirus

Gość wredniucha
całe szczęście, że ty za to jesteś taka nowoczesna - gratuluję zatem przyszłego męża, który pedałów wali tylko w gumce

Dlaczego? Bo pragnie dzieci, a nie chciałby wychowywać go będąc w związku homoseksualnym. Dlaczego? Bo uważa, że dziecko ma prawo mieć mamę i tatę, a dwóch facetów jako rodzice to nienaturalne. A dlaczego ja? Bo jesteśmy przyjaciółmi, rozumiemy się bez słów. Mamy taki kontakt, ze mówią na nas stare dobre małżeństwo i dziwią się czemu jeszcze nie mam obrączki na palcu. Dlaczego? Bo nie chce zawieść rodziców.

Gość wredniucha
no to oszukaj rodziców, oszukaj dziecko i wpieprz się w związek z pedałem - po prostu upadam na twarz przed twoim nowoczesnym podejściem do życia

Gość no jestem
tylko osoba bez uczuć wyższych , wyjałowiona emocjonalnie będzie rozważać czy też wchodzić w "biały związek". bo to nowoczesne, bo seks z kim popadnie , bez zobowiązań i ów brak uczuć będzie się starał nadrobić posiadaniem dziecka, dziecka , którego nie otacza się miłoscią i prawdą. tylko kłamstwem. chory układ, chory związek, chory dom. z tego nic sensownego nie wyjdzie.

Gość SZUKAM SPRZĄTACZKI
Bo nie chce zawieść rodziców. w jaki sposób nie chcesz ich zawieść?

Gość wredniucha
co sie głupio pytacie - stara panna - zapewne jedynaczka i presja rodziców na ślub