Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszyyyyyyyyyy

Pierwszy krok

Polecane posty

Gość uszyyyyyyyyyy

Poznałam ostatnio na ognisku pewnego chłopaka. Było dużo osób, ale jakoś tak wyszło, że siedział naprzeciwko mnie i przez prawie cały wieczór rozmawialiśmy. Od początku traktowałam go z nastawieniem bardziej przyjacielskim (było to ognisko integracyjne dla całego rocznika, który zacznie teraz chodzić do liceum). Ale jakoś tak wyszło, że coś tam rozmawialiśmy, powiedział jakiś komplement i te sprawy. Zrobiło mi się miło, to jasne, ale dalej traktowałam go po prostu jak kumpla. W domu, po przemyśleniu całej sprawy stwierdziłam, że chyba mi się podoba. Miał wspaniały charakter i tak pozytywne nastawienie, że aż miło spędzało się z nim czas (bo ognisko było samo w sobie trochę nudnawe) ;) Więc postanowiłam, że przypomnę mu o sobie na facebooku. Zaczepiłam go, a na drugi dzień mnie odczepił :) I teraz myślę czy warto by do niego napisać? Bardzo go polubiłam, chociaż widzieliśmy się tylko raz to zależy mi na rozwijaniu tej znajomości. Jednak mam pewne opory... Sytuacja jest taka, że on dostosowuje swój styl pod polski hip-hop, a ja wręcz przeciwnie wolę cięższą muzykę. Mi to nie przeszkadza, ale boje się, że jemu może, chociaż na ognisku nie dawał mi czegoś takiego do zrozumienia.

Gość Wajda ; Kutz
widac że 16latka to pisała ;) doradze ci coś, nie wiąż się z kolesiem z tej samej klasy, taka dobra rada. ;) Powodzenia!

Gość uszyyyyyyyyyy
jest z mojej szkoły, ale klasa inna :P a tak poza tym, czy to coś złego, że mam 16 lat?