Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia :)

Czy ktoś miał może trzy cesarki, lub więcej ?

Polecane posty

W styczniu będzie trzecia cesarka, boję się jak nic, lekarz mówi, że wszystko będzie OK, to przecież aż 14 lat różnicy od ostatniej cesarki... mam się bać ? POMÓŻCIE !!!

Gość i takie sa adf
no wiesz kazda operacja wiaze sie z jakims zagrozeniem, no ale zeby zaraz sie bac.

Gość boooom
co to znaczy moja siostra miała 2 jak nie 4!!! To nie wiesz ile ich w koncu miała?

Gość boooom
no dobra :P co znaczy 3 jak nie 4!!! Bo nie rozumiem.

też nie zrozumiałam ;)

Gość 1111111111*
ja podobni jak Ty miałam 3 cesarkę po 14 latach, rodziłam w lutym. wszystko ok, tylko przetrzymali mnie w bólach do końca, miałąm krzyżowo brzuszne co 1 min, aż sie zlitowali i wzięli na sale operacyjną, mimo, ze cesarka była planowana. nie bój się, podniosą Cię po 12 godz, a na 3 dzień jak z dzidziusiem wszystko będzie ok wypuszczą do domu. kiedyś trzymali tydzień na narkotykach, teraz trochę oszczędzają, ale da sie przeżyć, ja miałam tylko problem, bo byłam mocno spuchnięta, szew mnie nie bolał, ale nie mogłam długo sama wstać z łóżka ok 5 dni, potem już bajki. pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania i radości z kolejnego dzidziusia :)

dziękuję ci bardzo za odp., podtrzymałaś mnie na duchu ;*

Gość boooom
aaa rozumiem. Ma 4 dzieci ale nie pamiętasz czy ze wszystkimi miała cc czy z trójką cc a z jednym sn :) A co ma? Chłopców? Dziewczyny? Mieszane ?

to ja też już zrozumiałam ;) ja mam dwie dziewczyny, jedna ma 18 lat, druga 14 ;)

Gość 1111111111*
super :) a teraz będzie chłopczyk czy dziewczynka? ja mam synów w wieku 15 i 14 lat i teraz też chłopczyk :)

jeszcze niestety nie wiem, dopiero 14 tydzień ;) pragnę chłopczyka, ale córy się na kolejną dziewczynkę uparły ;) mężowi chyba wszystko jedno byle tylko zdrowe, choć chyba marzy o synku. ;) pozdrów twoje dzieciątka ;)

Gość 1111111111*
dziękuję i wzajemnie :) my to nawet "przepis" na dziewczynkę mieliśmy, ale jak widać nieskuteczny, mój mąż specjalizuje sie w chłopcach. zobaczysz, ze będziesz miała dużo wiecej cierpliwości do dziecka, ja widzę po sobie, nawet teraz ma 5 mies a budzi sie w nocy czasami co pół godz na cycusia, kocham to, kiedyś bym sie zapłakała, a teraz nie, jestem taka dzielna ;) cieszę sie każdą chwilą z nim spędzoną.

i prawidłowo ;) ja z początku się rozpłakałam, bo w końcu 37 lat, chyba już za stara jestem, ale mąż się ucieszył, dzieci też, więc jest dobrze ;) a jakie imionko mają cesarzowie ? ;) moje cesarzowe to Dominika, ta starsza i Kamila, ta młodsza :)

Gość 1111111111*
jaki tam wiek, ja zaplanowałam tą ciążę, świadomie w wieku 39 lat, rodziłam miałam już 40 :) i jest naprawdę super, nawet chłopaki oszaleli na jego punkcie. Mam Konrada, Dawida i Adriana. Córki Ci pomogą, będą kochać jak własne. cieszę się razem z Tobą. a proponowali Ci badania prenatalne? ja robiłam, ale dziś nie zdecydowałabym się na nie.

Myślałam o nich, ale tylko ze względu na wiek, bo u nas to chorób wenerycznych raczej nie ma. Jeżeli mi lekarz zleci te badania to pójdę, bo będą za darmo i nic nie zaszkodzi ;)

a polecałabyś mi je ?

Gość 1111111111*
chyba genetycznych a nie wenerycznych ;) a poważnie, to odradziłabym, ja tez miałam ze wzgledu na wiek, ale stres był ogromny. genetyk wyliczył prawdopodobieństwo wystąpienia choroby genet. na 0,06 % (ze statystyk, bo rodzina tez zdrowa), a prawdopodobieństwo powikłań po zabiegu 0,1 %, więc prawie 20 razy wyższe. stres ogromny, nie polecam. jestescie zdrowi, dziecko też będzie zdrowe.

no tak genetycznych ;) pojęcia mi się mylą ;) O choroby nie martwię, bo małe prawdopodobieństwo, tylko tą cesarką, czy przeżyję ;) będzie trzeci raz pionowo ...

Gość 1111111111*
skroją po szwie, przeżyjesz, ja tez mam pionowo :) trzymaj sie kochana, głowa do góry, będzie dobrze, dziecko w drodze, pomoc w domu, będziesz żyła :) ja spadam, bo mój Aniołek pewnie zaraz znowu będzie chciał cycusać, śpi już dobre pół godziny :) pozdrawiam i główka do góry! PS odmłodniejesz, będziesz kwitła, zobaczysz :)

Kochana jesteś, naprawdę, dziękuję za wszystko ;* pozdrów żołnierzy, trzymaj się ;* pa, pa ;)