Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czaaaaarnulaaaa19

Co jest nie tak??

Polecane posty

Gość Czaaaaarnulaaaa19

Witam, pisze bo moze ktoras z was miala podobny problem,a wiec biore antykoncepcje od 3lat,ale ostatnio od kilku miesiecy uwidocznily mi sie zyly na lydkach,oraz na wieczor mam je spuchniete,zastanawiam sie czym jest to spwodowane,staram sie ruszac lezec z nogami w gorze kupilam acecurelle bo myslam ze pomoze,moze ktos podpowie co moge zrobic?Help!

Gość Czaaaaarnulaaaa19
Ponawiam,jest ktos kto podpowie cos? Dodam ze biore novynette

Gość Czaaaaarnulaaaa19
Prosze o pomoc ! Pilne

Gość Prawik1968
Za młoda jesteś na antykoncepcję. Dziewczęta w Twoim wieku powinny zająć się nauką, pomaganiem mamie w domu itp.

Gość Czaaaaarnulaaaa19
Prosilam o porady kobiet o podobnym problemie,a nie o prawienie moralow co mozna mlodej kobiecie u moim wieku a co nie.. Prosze kobietki o wlaczenie sie do mojego problemu i jakies porady,serdecznie dziekuje

Gość Brałam te tabletki
co Ty i z nogami nic mi się nie działo. Dobrze że bierzesz osłonę ale problemów z nogami bym nie wiązała z tabletkami, jeżeli występują jakieś problemy po nich to na samym początku brania a nie po trzech latach. Lepiej idź najpierw do lekarza rodzinnego, niech on to oceni. Pozdrawiam.

Gość Czaaaaarnulaaaa19
Dziekuje,moze predzej pojde do gina,bo rodzinny to stary flegmatyk,jak grypa panuje to kazdy co przyjdzie z objawami to musi miec grype,a pozniej wychodzi co innego. Moze powinnam jakies badania zrobic bo nie robilam jeszcze odkad stosuje antykoncepcje. Moze ktoras z was moze jeszcze dodac swoja opinie do tematu,bede wdzieczna:)

Gość Hejka!:)
Znam taki przypadek..:( taki był skutek uboczny, że zaczęły się uwidaczniać żyłki , który przeradzały się w żylaki, a jeżeli już ktoś miał żylaki to nogi bardzo bolały i trzeba było zaprzestać używania tabsów:(

Gość Brałam te tabletki
O badania najczęściej trzeba się prosić bo lekarze sami często na to nie wpadają:) a pierwsze jak przeczytałam o Twoich nogach to pomyślałam o ciąży, na 100% wykluczasz? Bo tabletki tabletkami ale różnie to bywa:)

Co za bzdura, że problemy nie mogą się pojawić po trzech latach. Oczywiście, że mogą. I przestańcie z tą ciążą. :o 🖐️ Autorko idź do lekarza.

Gość Czaaaaanulaaaa19
Dziekuje za porady:)mialam szczescie bo akurat dzis lekarz jest u mnie w przychodni to moze mnie przyjmie:)troche sie boje,bo tabletki to jedyna forma zabezpieczenia ktorej najbardziej ufam,a jak bede musiala przerwac to ciezko bedzie zachowac wstrzemierzliwosc,moze cos doradzi wzamian.

Gość czarnowlosa
Ja też tak miałam, doprowadziło to do zakrzepicy. Tabletki definitywnie odstawiłam. Teraz używam prezerwatyw i mikroskopu owulacyjnego - okreslam sobie nim dni płodne