Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa2

Dieta jabłkowa

Polecane posty

Gość to nie jest forum medyczne
nie lubie jablek :P ale jaka to dieta? dokladnie, napisz plan

Gość to nie jest forum medyczne
A czy można ją zamienić na dietę batonową? Będzie równie skuteczna?

Dieta trwa 3 dni. Je się tylko jabłka pije herbatę zielona lub wodę. Ją jem na śniadanie banana później koło 11 jabłko i tak co dwie godziny zależy czy mi się chce jejsc.

Gość Głodująca panienka z okienka
Ja jestem na diecie owocewej, od 2 tyg. 7 kg mniej :) samopoczucie eleganckie :)

Gość juju9j9
to zadna dieta i nie powoduje ona utraty tluszczu🖐️

Gość naturalna op
chetnie bym sprobowala, opisz cos wiecej. pewnie po takiej diecie efekt jojo murowany?

Gość naturalna op
i pewnie biegunka?

Gość naturalna op
w 2 tyg 7 kg mniej? niemozliwe

Gość naturalna op
andzia jestes?

Gość Mama Andzi
Andzia straciła przytomność i zabrało ją pogotowie, nie polecam tej diety :(

Gość a mam / miałam z tym problem
naturalna op jest możliwa utrata 7 kg w 2 tygodnie. waga to nie tylko tłuszcz ale także złogi kałowe w jelitach

Gość Goldi 2011
Bzdura! Takie diety czerpane z pism kobiecych to jedna wielka pomyłka. Utrata wagi w 2 tygodnie jest możliwa, ale to nie chodzi o złogi kałowe, tylko o utratę wody! Trzeba, niestety, iść do dietetyka. Ja w ciągu 4 miesięcy schudłam 12 kg i nie wracam do poprzedniej wagi od 2 lat.

Goldi, ja kiedyś w ciągu niecałego miesiąca schudłam około 10-11 kg i też nie wróciłam do poprzedniej wagi. tylko woda?

Gość srgf
glupie babska! Jest XXI wiek, wszechobecny dostep do wiedzy za pomoca internetu! Zanim zaczniesz kolejną durną dietę jabłkową poczytaj troszkę o potrzebach organizmu, zainteresuj się jak skutecznie zmusic organizm do utraty nadprogramowych kilogramow. Zeby spalic tluszcz paradoksalnie trzeba go dostarczac. A nie za przeproszeniem nawpierdalac sie owocow przez miesiac, i co potem? Wrocisz do chleba i kotletow i jojo murowane.

Gość Goldi 2011
srgf - wypraszam sobie "głupie baby". Owszem, diety, o których mówisz są niosko węglowodanowe, a wysokotłuszczowe. Masz troche pojęcia o biochemii, która zachodzi w naszym organizmie? Wątpię.

Gość Goldi 2011
a mam - jakoś ciężko mi w to uwierzyć (ten spadek wagi), ale cóż - każdy organizm jest niepowtarzalny. Gratuluję!

uważam, że dieta rozdzielna jest dobra. i oczywiście konieczny jest wysiłek fizyczny. węglowodany proste należy ograniczyć do minimum.

Gość wheidfhw
"Ją jem na śniadanie banana później koło 11 jabłko i tak co dwie godziny zależy czy mi się chce jejsc." i nie rzygasz? sorry, ale mdło mi się robi jak tu czytam niektórych pomysły na "odżywianie"

Goldi, dzięki :) przyznam Ci sie jedno, bo nie dopisałam. ta waga utrzymywała się u mnie około 6-7 lat (a zawsze się mówi, że jak do 5 się utrzyma to znaczy że dieta była skuteczna), niestety miałam taki zły czas że jadłam dużo słodyczy, teraz znowu jestem na diecie, mam nadzieję, że uda mi się schudnąć szybko w miarę. wiem, że to możliwe. nie jestem zwolenniczką teorii, że tylko 1kg tygodniowo jest zdrowo, uwżam, ze można szybciej, właśnie poprzez oczyszczenie organizmu z toksyn. a wtedy co tak schudzłam to nie stosowałam specjalnej diety, ale teraz tak pomyślałam, że jadłam bardzo dużo błonnika

Gość Goldi 2011
a mam - to prawda z tymi węglowodanami. Ćwiczenia to podstawa, ja jednak nie należę do tych osób. "Uprawiałam" tylko dość długie i dość szybkie spacery z psem.

Gość zhddhdhh
Żadna dieta, mniej wpierdalać i ruszać się a nie siedzieć na dupie całe dnie i pierrdolić bzdury na kafeterii 🖐️

"mniej wpierdalać" to też dieta 🖐️

Gość Goldi 2011
a mam - to ja mam ten problem z głowy - nie cierpię słodyczy i praktycznie owoców nie jadam. Ale mam jedną pokusę - uwielbiam jadać wieczorem!

Gość Goldi 2011
a mam - tempo chudnięcia też zależy od wieku.... niestety. U mnie to już byłoby mniejsze....

ja słodyczy ogólnie też nie jadam i nie jem, nie wiem czemu tak się stało, miałam takie ze 2-3 m-ce gdzie dzień w dzień opychałam się czekoladą i innymi słodyczami, nie wiem co mnie wtedy opanowało :( stres może jakoś? w każdym razie około 15 -17 kg poszło w górę :O już schudłam około 5 póki co. nie jem słodyczy, unikam węgli prostych, i bez specjalnego wysiłku samo się chudnie, ale teraz też dołączam ćwiczenie.

a to swoją drogą, jednak to było jakiś czas temu. byłam młoda i piękna, a teraz jestem już stara i brzydka :(

Gość Goldi 2011
a jestem tylko stara - piękna jak zawsze (żart, oczywiście)

i jest tez taka zasada, że węglowodany je się do południa, a później białka. nie przestrzegam tego ale staram się uważać, żeby rozdzielać produkty które mają węglowodany prostsze (np kasze, zbożowe) od produktów wysokobiałkowych