Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigunia82

Ostry zapach potu od niedawna...

Polecane posty

Gość gigunia82

Niewiem co sie stalo, ale nigdy nie mialam ostrego smierdzacego potu... Gole pachy codziennie, kapie sie codziennie wieczorem, a w lato nawet 2 -3 razy dziennie prysznic, bo zyje w kraju gdzie w lato sa upaly po 35-40 stopni w cieniu, uzywam antyperpirantu bez aluminium , a od jakos kilku miesiacy mimo kapieli, antyperspirantow czuje po kilku godzinach smierdzacy pot od pach...:( Kiedys tak nie mialam, skad sie to wzielo??? nie jem zadnych ostrych przypraw, normalne jedzenie.. Poradzcie mi cos zeby to jakos zlikwidowac...

Gość jakobson ona
mam tak samo... też nie znam powodu... może jakieś toksyny się uwalniają przez skórę... bo akurat oczyszcza się organizm... sama nie wiem

Gość jakobson ona
mnie pomogło mycie się pod pachami zwykłym mydłem a nie żelem pod prysznic zapach jest mniej intensywny, widać skład mydła lepiej radzi sobie z bakteriami na skórze, spróbuj i napisz o efektach

Gość gigunia82
Oh dziekuje ci bardzo, mozliwe uzywam mydla w plynie z wit. F pisze na opakowaniu, nie tanie ale tez nie najdrozsze. Mozliwe ze zmiana na inne zahamuje ten ostry pot po kilku godzinach albo jak mowisz mydlo zwykle w kostce, tylko ja takich mydel nie cierpie.. Moze sprobuje poszukac plynu do kapieli na bazie jakis naturalnych skladnikow.

Gość inesines666
Wiem, że Melaleuca miała coś na nadpotliwość. A marka jest dobra i sprawdzona, produkty na bazie składników naturalnych.Może wypróbuj na Twój problem.