Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_łoda

kremy do twarzy z wysokim filtrem

Polecane posty

Gość m_łoda

Hej! Jestem jeszcze nastolatką ale postanowiłam zadbać latem o buzię. Do tej pory na plaży smarowałam się czym popadnie, tym samym twarz co resztę ciała, jakiś aktor 10-15 i tyle. Ale moja starsza siostra fanka opalania wygląda bardzo brzydko a ja nie chcę tak jak ona za jakiś czas. Kupiłam krem z firmy Avene i ma filtr 50. Ale strasznie ciężko go rozsmarować, buzia po nim jest taka jakaś biała i w ogóle jakby się wchłonąć nie chciał. Czy wszystkie kremy z takimi filtrami tak mają?

Gość jakobson ona
a ten avene to do twarzy? czy do ciała kupiłaś? do twarzy powinien mieć normalną konsystencję a nie zostawiać białe placki

Gość m_łoda
Do "stref wrażliwych" czy jakoś tak... w promocji był i jak zobaczyłam filtr 50 to wzięłam. Ale skoro mówisz, że do twarzy powinien mieć normalną konsystencję to w takim razie muszę kupić coś jeszcze. Siostra ma 23 lata a ma strasznie brzydką buzię. Musze zrobić wszystko, żeby takiej nie mieć, a spędzam dużo czasu na słońcu, nie leże plackiem co prawda, ale uprawiam dużo sportów. Nie interesowałam się tematem, kosmetykami, makijażami ani nic, bo ja taka chłopczyca jestem :P Ale chyba pora dorosnąć. Nie chce być taka poplamiona jak ona!!!

Gość njkvbhjvghfcdfxd
kremy z filtrem maja działnie raktwórcze- poczytaj.

Gość magduśśkkaaaa
ja mam z elveline SUN PROTECTION FACE CREAM SPF50 i mam to samo daje malo i dlugo musze smarowac wklepywac bo sie bieli a tak duzo na forach pisali o nim ze super, ze nawilza i wogole super opinie nie iwem co w nim takiego super bo mnie nie zachwycił ale widocznie wszytkie z takim wysokim filtrem bielą

Gość barbarka789
najlepszy jest z sorai spf 30 i można na nim robić makijaż a na avene nie

Gość jakobson ona
wszystko zależy od kremu ja raz kupiłam krem do Ciała spf 30 to ciało było białe po smarowaniu (jakaś tania marka) kupiłam spf30 firmy eris pharmaceris okazał się super, żadnych białych smug ostatnio kupiłam krem eris pha ale do twarzy spf50, jeszcze nie testowałam bo nie miałam okazji, ale jak sie posmaruje to napiszę ocenę tutaj (jak znajdę ten temat)