Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny tata

szukam opiekunki dla dziecka ktora chce wyjechac do anglii

Polecane posty

Gość samotny tata

Witam , Jestem ojcem samotnie wychowujacym dziecko , mieszkamy w Anglii i poszukuje dziewczyny najlepiej w dzieckiem ktora mogla bedzie opiekowac sie moja osmioletnia corka w nocy kiedy to jestem w pracy i gotową wyjechac z polski . Wzamian pomoge w zalatwieniu wszystkich formalnosci znalezieniu pracy szkoly , przedszkola ( w miare mozliwosci oczywiscie ) i zapewnie ciche i spokojne mieszkanko . Mieszkamy w manchester. Szukam osoby z dzieckiem ale niekoniecznie , napwewno bardzo opiekunczej , z rozsadnym podejsciem do zycia .i sercem dla dzieci . Jezeli zaiteresowalo Cie co tu napisalem napisz prosze . samotnytata2012@gmail.com

Gość tatooooo
szkoda ,że się za wcześnie urodziłam!!!!!!!! magłabym być babcia dla Twojego dziecka;) bardzo lubię dzieci....tak się złożyło ,że moja córka wyprowadziła sie ode mnie nie chce miec kontaktu ze mna !!!!bo nie ma prywatności !!!!zabrała wnuczkę....a mnie samej bardzo smutno(;.....myślę,że znaajdziesz godną opiekunkę dla Twojego dziecka ,a może i Wam się razem poszczęści.....życze Wam tego...pozdrawiam;)