Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_karolina

Poród za granicą - TENERYFA

Polecane posty

Witam , przyszłe i obecne mamuśki, moje pytanie brzmi czy może któraś z was rodziła za granicą. Na dniach planujemy z partnerem przeprowadzić się na Wyspy Kanaryjskie i nie wiem jak będzie z porodem, czy zmiana klimatu może zaszkodzić maleństwu? Interesują mnie również formalności jakie trzeba wypełnić przed porodem (szpital). Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :)

Gość takie tam duperele nic więcej
i tutaj o to pytasz?????

Tak , również tutaj , możliwe iż ktoś z będących na forum miał podobną sytuacje. Jeśli Ci nie odpowiada ten temat nie musisz go czytać !

Gość nie wiem czemu wszyscy
na tym forum chca zeby wszystko bylo im podane na tacy :O wez sobie wejdz na strone najblizszego maternity hospital na teneryfie i poczytaj, zadzwon, albo zapytaj na forum lokalnym.. i co to w ogole znaczy, ze zmiana klimatu zaszkodzi dziecku? skad wy takie pierdoly bierzecie? to jest prawda co pisza o przyszlych mamyskach.. siano w glowie, czy tam kupki w glowie, masakra :O

Słuchaj odpierdziel się ode mnie ! Nie wystawiam zdjęcia mojej ci...ki i nie pytam czy ładna , to moim zdaniem jest siano w głowie ! tak więc czepiaj się tych osób , ja tylko szukałam porady bo może ktoś był w podobnej sytuacji ! Jeśli Ci nie odpowiada temat to na jaką cholerę go czytasz i komentujesz? Komentarze zostaw dla siebie ! A tak przy okazji to sam/sama masz siano w głowie bądź jak to nazwałeś/aś kupki ! Powodzenia !

Gość żal......
Ot to cała kafeteria ktoś chce się coś dowiedzieć podpytać zaraz jest jazda - chyba trzeba zapomnieć o tej całej kafeterii bo jak ktoś ma problem to zaraz go od najgorszych albo jakieś zboczone podszywy........ (strasznie to zaniża poziom tego forum ) Zal po prostu - minus 100 daje i koleżance też proponuje zmienić forum bo ten temat zaraz zejdzie na jakiś inny banalny. Zostanie tylko kłótnia kto to ma więcej racji ... A na przyszłość proponuje ludziom którzy poświęcają swój "drogocenny" czas na uzewnętrznienie czy post słusznie czy nie słusznie został założony poświecić go na zrobienie sobie herbaty albo kawy lub innej ciekawej rzeczy jeżeli nie mają zamiaru odpowiadać czy choćby trochę pomóc. Ja podpowiem w Hiszpanii na wyspach byłem co prawda na urlopie nie ma tam problemów z lekarzami to jest UE przecież. Proponuje się dowiedzieć w Polskim NFZ jak to wygląda od strony formalnej. Fajnie by było tam mieszkać .... ;)