Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letni przedsiębiorca

Czy warto, jeżeli już zarabia się duże pieniądze, iść na studia zaoczne?

Polecane posty

Może się mi do czegoś przydać w przyszłości? Czy lepiej poświęcić cały swój czas na rozwój swoich biznesów?

Gość syfolindor
na studiach nic się nie nauczysz jedynie dostaniesz papierek żeby się pochwalić się nim ciemnemu ludowi moim zdaniem lepszą inwestycją jest nauka języków

Gość Gerwazy Wgumieńcu
jasne że warto wiedza jeszcze nikomu nie zaszkodziła nawet jeśli mialbys chec studiowac etnologie

No tak ale mi na dzień dzisiejszy ukończenie takich studiów nic nie daje. Jakiekolwiek to kierunek by nie był. Na dzień dzisiejszy jak jest dobry miesiąc to potrafię grubo ponad 10k złotych na plus wyjść. Zastanawiam się czy jest sens. Uczyć to się mogę przecież sam, tak też czynie, dużo czytam. Hmmm no nie wiem co z tym zrobić. 5 lat marnować...

Tylko że jak się jest w towarzystwie albo kiedy chciałbym kogoś poznać (jeszcze nie miałem nigdy dziewczyny!) to głupio na pytanie o wykształcenie powiedzieć że średnie.

Gość i takie sa adf
a po cholere ci studia ? napisz jeszcze o jaki kierunek ci chodzi ? jak jest to inny niz techniczny, medyczny nie trac czasu. ja obecnie koncze rachunkowosc i gdyby nie dodatkowe kursy, szkolenia i praca w zawodzie chuja bym umiala po tych studiach - JEDYNIE DYPLOMEM SIE POCHWALE ;/ sytata czasu, studia w polsce to obecnie dno - strasznie spadl poziom nauczania :( a skoro jestes przedsiebiorca mysle ze nigdy nie bedziesz u NIKOGO PRACOWAC, zawsze bedziesz prowadzil jakis biznes :P wiec na co ci to ?

No tak, ale ja się dyplomem nigdy nie pochwalę.