Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada twarzzzz

bardzo blada karnacja moja zmora -ktos z was tez tak ma?

Polecane posty

Gość blada twarzzzz

mam skore biala strasznie, nie mam zadnej anemii, zdrowa ,z natury jestem taki bialas musze smarowac sie balsamami brazujacymi aby wygladac tak jak osoby z normalna karnacja, nieopalajace sie, uwazajace sie za bladziochow czasami zle naloze balsam to mam plamy i tak cale zycie:( mam taka karnacje http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/29153.jpg ale nie taka alabastrowa tylko mam piegi gnieniegdzie i pieprzyki wiec brzydziej to wyglada kolor nog taki http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634042660458094541.jpg masakra

Gość blada twarzzzz
oczywiscie wyjazd nad morze odpada bo wygladam strasznie na tle innych osob wypadam jak trup na tle osob ktore przyjezdzaja nad morze po calym roku niewychodzenia na slonce a juz na tle opalonych to szkoda gadac

jak widzisz są już tacy ludzie na świecie, taka Twoja uroda, nagle mulatki z siebie nie zrobisz. Wg mnie powinnaś się z tym pogodzić i zyć dalej nie zatruwając sobie tym tyłka.

Gość blada twarzzzz
nieraz slyszalam komentarze: ale biale nogi:(

Gość blada twarzzzz
chcialabym chcoiaz raz w zyciu nalozyc rozowa sukienke na ramiaczkach latem ale odpada bo albo wyjde w niej blada jak trup albo lekko opalona po balsamie z plamami

Gość no patrz, a ja jestem
dumna z mojej "białości"...

Gość blada twarzzzz
dumna? jak to robisz? zbyt blada trupia skora nie jest atrakcyjna jak i spalona na ciemny braz

Gość qwerefqwe
poszukaj w swojej okolicy solarium natryskowego, to na pewno zadziała... tutaj filmik jak to wygląda http://youtu.be/lrVI5-IFWLI później nie unikaj słońca, każdą skóre da się opalić... też jestem taka blada zimą :P

ja też jestem bardzo blada, próby opalania kończyły się poparzeniami (czerwona skóra). myślę nad tym żeby iść na solarke, ale cholerstwo strasznie nie zdrowe:o

Gość blada twarzzzz
mi niestety nie:( raz poszlam na opalanie natryskowe, bardzo drogie w renomowanym zakladzie przed slubem kolezanki wygladalam cudownie, kazdy mnie pytal gdzie tak pieknie sie opalilam, mialam wycieta sukienke na plecach, czulam sie bardzo atrakcyjnie niestety nie stac mnie na takie regularne opalanie przy niskiej dosc pensji:(:(

Gość blada twarzzzz
tak tylko narzekam, wiem ze nic nie zmienie i musze zaakceptowac

Gość klara pod lasem
tez jestem bardzo blada i jak bylam mlodsza to mi nawet sasiadki docinaly ze moglabym na sloneczku polezec bo wygladam jak duch:Owiec postanowilam sie zaczac opalac,okazalo sie ze bardzo ciezko sie opalam, malo tego mam uczulenie na slonce.wylam jak syrena strazacka i nie wychodzilam z domu przez cholerne uczulenie.potem jakos sie zaakceptowalam i dzis uwielbiam swoja bladosc:)i chodze w rozowych sukienkach:D

Blada karnacja skóry to nie przekleństwo. Kilka wieków temu kobiety takie musiały być; blade bez cienia słońca na skórze, osoby opalone uważane były zawsze jako chłopstwo pracujące na roli. Tylko fakt że ktoś zmienił te "reguły" nie oznacza że opaloną skórę należy traktować tak obowiązkowo jak obowiązek chodzenia do szkoły czy cokolwiek innego.

Gość eyrrgeygry
ta kobieta na ostatnim zdjęciu ma piękną skórę. głupia jesteś. tylko w Pl taki zaścianek

Gość pryssk
ja uwielbiam moją jasną karnację! jeszcze bardziej pogłębiam tą biel kremami rozjaśniającymi :D mam ciemną oprawę oczu, ciemne włosy i taki kontrast wygląda zajebiście :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
Jeśli taką jak dziewczyna na zdjęciu to mniam :)

jeju ja się specjalnie nie opalam żeby nie dostać raka mam w doopie czy ktoś uważa, że mam białe nogi zwracać uwage na taki niuans jak kolor skóry u drugiego czlowieka świadczy o tym, że ten zwracający uwagę ma problem ze sobą

Gość Hehe racja xxjtgp
Ja tez jestem blady jak syn mlynarza :D. A opalanie konczylo sie czerwona skora i pieczeniem. Mam duzo znamion, w tym jedno atypowe wiec dalem sobie spokoj. Zyj z tym, a tych co robia z tego problem olewaj.

Gość karalllinnadda
ja jestem blada jak trup, bardzo mi sie to podobba , unikaj opalania to na starosc ci sie to oplaci, a wielbicielki opalania beda wygladac jka wlasne matki, dla mnie osoba opalająca sie to dno, nie mam przyjaciol i zadna moda mnie nie obchodzi-widze na ulicach duzo spaslaczek w szortach i mini, odslaniajacych brzuchy -bo to niby modne jest hhaha-ale wiekkszosc bab nawet mlodych ma nadwage-a eksponuje swoje sadlo, bikini nosza -ohyda,

Gość jump jump to the music
jasna karnacja jest ładna tylko u facetów jasne kobiety mają szanse najwyżej na średnio rozgarnietego araba albo murzyna ;)

Gość Ze tez ludzie maja takie
Taka juz twoja uroda ;)

Gość Ze tez ludzie maja takie
Haha srednio rozgarnietego araba albo murzyna? Haha jakos blade tez maja fajnych facetow. I Mow za siebie :) :) ze ktos ci powiedzial, ze jestes zajebista to nie znaczy, ze jest to prawda ;)

Może wypróbuj opalanie natryskowe? Kolor barwnika dobiera się indywidualnie do karnacji ,posiadamy trzy rodzaje barwnika jasny,śreni i mocny ,dodatkowo podczas aplikacji regulujemy strumień aplikowanego barwnika .Opalenizna jest jak najbardziej naturalna , nie pomarańczowa.W dniu opalania zalecane jest ubranie się w lużne ,ciemne ubrania ,aby barwnik sie mógł wchłonąć i zabarwić skórę ,więc jest możliwość lekkiego zabarwienia ubrań w dniu zabiegu ,ale oczywiście wszystkie ewentualne pobrudzenie ubrań -spiera się bez problemu,gdy zmyjemy barwnik po 5 godzinach nie występuje żadne brudzenie .Skóra jest bardzo ładnie i naturalnie opalona .Utrzymuje sie to od 8 do 14 dni. Zawsze to jakieś rozwiązanie:) przynajmniej na specjalne okazje lub lato!

ja też mam bladą karnację i wieczne sińce pod oczami, ale i tak uwielbiam kolor mojej skóry i wręcz unikam opalania, bo jak nawet to zawsze na raka więc wole unikać, spróbuj zrobić z tego atut

Gość gość
A ja jestem jeszcze bielsza. Wygladam... Jak duch. Serio.jak bylamze znajomymi to przejrzalam sie w witrynie sklepowej - oni wygladali jak ludzie, a ja obok taki wampirek bialy z czarnymi wlosami :) Zaznaczam ze oni rowniez uwazaja sie za bladych, ta jasne. I wiecie co? Pasuje mi to. Lubie byc blada, nawet biala, tak jak jestem. Mi sie to zawsze podobalo i tyle.nawet wtedy kiedy byl hype na solaria. Nie kazdemu musi. Ale jak czytam, ze zniszczona promieniami skora jest ladniejsza od tej nie zniszczonej, to cos sie robi :) TAK, nawet lekko "opalona" skora" jest zniszczona, opalenizna to tylko reakcja obronna. U mnie wgl ciezko o jakakolwiek opalenizne, ale i tak uzywam wysokich filtrow przez caly rok.

Gość gość
6:54 A skąd czerpiesz witaminę D3 ? Ludzie, którzy się nie opalają lub tylko opalają z filtrami mają poważne niedobory tej witaminy słońca.

Gość gość
A ja zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które łatwo się opalają. W sumie to gdyby nie olejek karotenowy HB, to pewnie nawet w środku wakacji byłabym blada jak ściana. U mnie jakiekolwiek opalanie to czerwone plamy i tam gdzie nie trzeba. Bardziejs obie tym opaleniem szkodzę, niż pomagam.

Gość gość
Wiem, że było to dawno temu ale proszę was... Nie przejmujcie się blada cera! Ja osobiście kocham taka cerę u kobiet, a opalenizna mnie odstrasza. Im bladsza tym lepsza :)