Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz z Tomaszowa

Kocham żonę, ale mam ochotę bzykać inne. Czy to coś złego?

Polecane posty

Gość Tomasz z Tomaszowa

To będzie tylko seks. Żona jest dla mnie najważniejsza na świecie. Będę je bzykal w gumce, żeby niczym nie zarazić mojej żony. Czy to będzie coś złego? Emocjonalnie jej nie zdradzę.

Gość Dziś to nic nadzwyczajnego
Żona będzie dumna z Ciebie, że będziesz zbierał doświadczenie będziesz lepszy w łóżku. Z braku doświadczenia właśnie kobiety nienawidzą prawiczków.

Gość pomarańczlala
To fantastyczny pomysł. Podaj namiary, to się chętnie dołączę.

Gość abrakadabra, czary i magia
super :-).

juz jest tu taka jedna na forum co mówi że kocha męza w 100% ale ma chęc bzyknac sie z innym :) Oczywiscie argumentuje to uczuciami do nieznajomego pana ale męza nadal kocha w 100 % :D

Gość zasady niemoralne
jak jest ochota, to i żonaty sukę wyłomota

Gość monnnia098
Czy czułbyś się dobrze z faktem, iż twoją żonę bzykają inni, ona ma na to ochotę, ale robi to w gumce żeby niczym cię nie zarazić ? :) Odpowiedz w miarę szczerze ....

Gość Tomasz z Tomaszowa
A czemu miałbym się źle z tym czuć?

Gość DiDi Love
A co byś tomaszku powiedział na to by twoja żona udostępniła swoją dziurkę innym ? Też będzie się pieprzyć z kutasami odzianymi w gumkę ,i myślami będzie nadal z tobą ?Zgadzasz się na to idioto?

Gość monnnia098
a nie ... tak tylko pytam ...

Gość kafeteria.pl :)
współczuję Twojej żonie że ma takiego męża

Kochasz swoja zone czy ty Wogole wiesz co to znaczy... A kiedy byliscie przed oltarzem co jej przysiegales? NO sorry ale dla mnie to jest wogole nie rozumne.... rozwiedz sie i dymaj inne ... A jak tak kochasz zone to przestan kurde tak wogole myslec i chciec...Tylko idz do zony i powiedz czego Ci brakuje czegos innego jakies przebieranki czy cos moze zalatwi Twoj czlowieku problem

Gość hahahahah32232
wyobraz sobie ze tu twoja zona wczoraj pisala-kocham swojego meza ale chce sie bzykac z innym co bys pomyslal? poczuł?

jak można kochać żoną a mieć ochotę na seks z innymi? :) no jeśli tak wygląda "kochanie" , to gratulacje....;)

długo jeszcze będziecie sę podniecać tą prowokacją, która\ jest odpowiedzią na inny topik? naprawdę jesteście tak durni, że nie widzicie, ze to prowo? :o

wedlug mnie gdyby bylo inaczej to byloby nienormalne, a teraz jest to zdrowe, zwykle podejscie damsko-meskie facet ma mieć pałe sterczącą jak maszt na każdą okazję- taka presja mediów i okolicznosci. inaczej nazwą pedziem lub impotentem, a jednak renomę trzeba utrzymywać. jak nazwiecie faceta co odmawia seksu? bo chyba nie "wierny mąż"?

Gość Magdalena Samozwianiec
no problem Tomciu ożeń sie ze mną a ja ci wyjaśnię na przykładzie starannie dobranego kochanka na czym polega twój błęd w pojmowaniu miłości

Gość fikoł
facet który odmawia seksu to skarb!!! :D nie idzie wytrzymać z takim, co chce codziennie najlepiej dwa razy

Gość jasne że to nic złego
Nie ma w tym nic złego , ona tez cie kocha ale bzyka się z innymi . Przecież to tylko seks :D Też używa gumek żeby cię nie zarazić , bo przecież cię kocha :D Emocjonalnie cię nie zdradza

Gość Tomasz z Tomaszowa
jasne że to nic złego Z robiłaby to samo co ja teraz więc byłoby ok.

a twój tatuś jeszcze sprawny seksualnie? :P, :P, :P

bo wiesz... co w rodzinie to nie zginie :D

Cały temat to pozostałość po epoce kamienia łupanego. Wyruszali faceci na polowanie (na mamuta czy tygrysa)- przed wyjściem rżnęli się na potęgę ze swoimi (i nieswoimi) kobietami, aby w przypadku niewrócenia (ogromnej szansy- w końcu mamut czy tygrys to nie chomik) nie zginął gatunek. Mijały lata, a instynkty pozostały. Jesteś całkowicie normalny. Pytałem kilku kumpli, którzy niedawno się ożenili (jestem w wieku masowych ślubów) i każdy aktywnie reaguje na walory ładnych kobiet. Jedni się tłumią, inni zdradzają. Ale każdy docenia piękne kobiety. Tyle :)

Gość cozza zwierze a nie mczłek
powinieneś miec za żonę goryla Finhky z buszu miałbyś totalny luz a goryl jeszcze by ci twoj tyłek obrabiał skoro masz mało i tam powinieneś zamieszkiwać

Gość gość
boże jaki ty jesteś walnięty! Żal