Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefdgvbnmn

chyba jestem w ciąży...dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość wefdgvbnmn

okres spoznia mi sie 2 tygodnie, dopiero wczoraj zrobilam test i wyszly dwie kreski z tym ze ta druga taka jasna, dzisiaj ide na 16 do lekarza sie upewnic, ale ciagle czuje tak jakbym miala dostac za chwile okres, boli mnie brzuch, jak to jest z tymi kreskami na tescie?ta druga zawsze jest mniej widoczna?to jest moj pierwszy test w zyciu

Gość wefdgvbnmn
no wlasnie ja sie jakos stresuje...

Gość bertaaaa
A chcesz byc w ciazy? Masz warunki do wychowania dziecka? Jesli tak to nie ma sie czego bac.

Gość wefdgvbnmn
jestem 9 miesiecy po slubie, mam warunki, wszystko ok, kurde no tylko ze nie planowalismy narazie ja sie ucze jeszcze zaocznie, tydzien temu zaczelam moja pierwsza prace no i wiecie

Gość wefdgvbnmn
a skad bylas pewna na 100 procent?no u mnie ten okres spozniony, ten test, goraczka i raz zemdlalam

Gość fjjfjfe
levviatan będzie wiedział:classic_cool:

Gość adinnaaaa
a zabezpieczalas sie w jakikolwiek sposob?

Gość adinnaaaa
po jakim czasie od zrobienia testu wyszla ta druga kreska?

wiedziałam bo okres mi się spózniał 3 tyg ból brzucha wiecznie głodna byłam 2 kreski na teście jedna też marnie widoczna ale obecna i raz zwymiotowałam po zupie pomidorowej

ledwo widoczna,ale widoczna druga kreska to oznaka ciąży. Jeżeli stężenie hcg w moczu jest słabe może wyjść jedna kreska co wcale nie oznacza ze nie jest się w ciązy. Każda kobieta ma inny poziom hcg,ale jesli są 2 kreski to znaczy że ciąża a brzuch to pewnie boli Cię z nerwów

9 miesiecy po ślubie to szybko wiem co czujesz mogliscie jeszcze zaczekać ale kochana trzeba stosować antykoncepcje żeby nie zajść innej opcji nie ma

Gość Truskawkowa mama...
2 kreski na teście ciążowym = ciąża ! Skuteczność testu blisko 100%. Testy się nie mylą

Gość wefdgvbnmn
nie zabezpieczalismy sie nigdy,od 6 lat uprawiamy sex regularnie i zawsze sie dziwsilismy ze jak to mozliwe ze nic nie ma, a teraz tak nagle bym zaszla?zrobilam test i po chwili pojawila sie ta druga kreska

Gość ssssssssszuuurr
ja miałam drugą kreskę słabo widoczną i nie byłam w ciąży ...

Gość adinnaaaa
no to jestes w ciazy? powiem ci szczerze, ze troche dziwna jestes. nie badalas sie w kierunku bezplodnosci? czy chociazby nie konsultowalas tego z lekarzem?

Gość mama Lenki ;-)
gratuluję ;-) z tego, co piszesz to jesteś w ciąży. Lekarz prawdopodobnie tylko to potwierdzi. Łykaj witaminki i już ciesz się ;-) Testy bardzo rzadko się mylą... Mnie w ciąży też brzuch bolał jak na okres i czekałam na ten okres, czekałam... długo ;-) W ciąży z Lenką też mnie brzuch pobolewał, ale wiedziałam od początku prawie, więc nie zastanaiałam się od czego.

Gość Truskawkowa mama...
Test może się mylić jeśli przyjmujesz jakieś leki, które wpływają na poziom hormonów w moczu. Inaczej jesteś w ciąży :) A to, że czujesz się na okres to norma. Ja też się tak czułam w pierwszych tygodniach. Po prostu macica zwiększa swoją objętość.

to że 6 lat nic nie znaczy ze jest się bezpłodnym! oj kochane czyli planowaliście? Bo świadomie bez zabezpieczenia 6 lat

Gość wefdgvbnmn
nie, po prostu zawsze myslalam ze dlaczego bym miala to zbadac, nie wpadalismy i bylo ok, troche nas to dziwilo, ale nic z tym nie robilismy

Gość wefdgvbnmn
kurde dziewczyny wychodze do lekarza, dam znac po...cała sie trzęse...

Gość adinnaaaa
jesli ktos sie zalozmy stara zajsc w ciaze przez 6 lat i bez zandego skutku wlasnie wtedy mozna mowic o bezplodnosci.

Gość adinnaaaa
czyli nie chcialas miec dzieci? bo inaczej bys sie martwila, bo to normalne nie jest.

Gość rubinowaa...
duze prawdopodobienstwo ze jestes, poczekaj kilka dni i zrob znow test jesli jestes wyjdzie mocna krecha. a jak pojdziesz do lekarza za wczesnie to tez mozesz nie zobaczyc jeszcze nic

Gość Franka_xxx
Mialam podobnie, przez dobry tydzien zanim nie zrobilam testu czulam sie jak na okres. brzuch bolal jakbym okres miala zaraz dostac i latalam jak glupia do lazienki co chwile sprawdzac czy moze juz. Po tyg wkurzylam sie i zrobilam test bo czulam sie 'nieswojo' i jakos inaczej i bach, dwie kreseczki. Wydaje mi sie ze jestes na 100% w ciazy! Gratuluje!

Gość k_amila
Testy raczej się nie mylą, mnie nigdy nie pokazał błędnego wyniku, a już nie raz sobie robiłam.

Gość No i jak ?????6
No i jak po wizycie? :)

Gość wefdgvbnmn
jednak jestem w ciazy, 6 tydzien :)

Gość daaaaa
mialas usg robione?