Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrusia18

plamienie w ciazy !! czy ktoras miala lub okres

Polecane posty

dziewczyny ,czy ktoras z Was plamila ?? mi.odrazu tego samego dnia ,ktorego pojawilo sie plamienie ,wlasciwie brudzenie lekkie pojechalam do szpitala i bralam duphaston ..teraz poczytalam o spodziectwie i zaluje ,ze pojechalam ,moglam poczekac i jesli bardziej by sie rozwinelo to dopiero jechac ..zaluje ,ze bralam ten lek ..po wyjsciu ze szpitala kontynuowalam opakowanie duphastonu 3*1 moglam tego nie brac skoro juz nie plamilam w ogole !!! moze to byl okres ,a ja po plamce krwi niepotrzebnie spanikowalam:-\:-\:-\:-\ czy mozliwe ,zs to byl okres ?? ale dostalam go wtedy ,a za miesiac juz nie ?? czy mozliwe ,ze tylko raz w ciazy wystapil ten okres ?? czy u Was okres wystepowal raz ,czy wiecej np do 3 m-ca ??? lekarzs nie ustalili przyczyny mojego plamienia

Gość madziulah
dobrze zrobiłaś reagując. W ciąży nie wolno lekceważyć plamień i krwawień bo mogą one doprowadzić do poronienia.

Gość przepraszam że w taki sposób
ale czy ty się dobrze czujesz????????????????????? NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK OKRES W CIĄŻY DO LICHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MA!!!!!!!!!!!!!!! Będąc w ciąży są albo plamienia albo KRWAWIENIA!!!!!!!!!!!! Jedno i drugie może prowadzić do poronienia....zwłaszcza krwawienie. Duphaston bierze bardzo dużo kobiet. Ja też plamiłam i brałam i to do 15 tyg!!!!! A jeśli chcesz czytać skutki uboczne to lepiej się położyć i umierać bo na każdym leku praktycznie jest ich tysiące.

czy odrazu jak zaczelyscie plamic jechalyscie do szpirala,czy czekalyscie az bedzie cos wiecej ??? a sa mamy ,ktore.mialy regularne krwawienia w odstepach mniej wiecej comiesiecznych ??

Gość matka pracujaca
mialam dwa okresy na poczatku ciazy. o ciazy dowiedzialam sie bedac w 15 tygodniu. moja siostra tez tak miala....

Gość szalasza
pierwszą ciążę poroniłam, bo miałam plamienia i przestałam brać duphaston..w drugiej ciąży też plamiłam i brałam do 16 tc, najpierw 3x1 i na koniec po 1. Leżałam w szpitalu od 5 tc przez 10 dni. teraz mam moje szczęście przy sobie zdrowe z pięknym siusiakiem :)